عشق به همسر انرژی و برنامه می خواهد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
.
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق به همسر انرژی و برنامه می خواهد
نقل قول:
.
نقل قول:
نقل قول:
ضرورت دارو درمانی در موقعیتهایی که فشار محیطی و احساسات کنترل ذهن و رفتار را مشکل می کند و توانایی ها را در مسیر آسیب به خود به کار می گیرد . دارو درمانی اولیه و بعد مشاوره با روانشناس بالینی خطر عمیق شدن اختلال و گرفتار بیماری های روانی شدن را کاهش داده و در صورت عملگرایی مستمر و پایدار مراجع خطر را از بین می برد :
نقل قول:
.
و پست زیر در تاپیک http://www.hamdardi.net/thread-31727.html
پاسخ مدیر همدردی به این سوال مراجع
نقل قول:
در جلسه اول آشنایی با دختر خانوم؛ این مسئله از طرف ایشون عنوان شد که با دوستان نزدیک و صمیمی دوران مجردی به گردش و کوه میرن و تفریحاتی از این دست دارند که باید بعد از ازدواج هم ادامه بدن. تلویحا"یجور شرط گذاری کردند.
وقتی من علت طرح این مسئله و پافشاری تو روند ادامه اون رو حتی بعد از ازدواج پرسیدم اشاره کردن که احتیاجه.
آیا لزوما" لذت ها و تفریحاتی وجود داره که باید با دوستان مجردی باشه تا احتیاجات یک خانوم رو حتی بعد از ازدواج برطرف کنه یا نه علت این گرایشات رو باید جای دیگه جستجو کرد؟
مهارتهای ارتباطی :
لینکنقل قول:
متاسفانه آموزش كافی در این خصوص به دختران و پسران ما داده نشده است. عاشق می شوند،شیفته می شوند ،اما نمی دانند كه عشق چه چیزهایی را طلب می كنه...
نجوا كردن جزء محبت و دوست داشتن و عشق است. یعنی باید بتوانی در گوشی حرفهای دلت رو با خانمت در میون بگذاری،بدون ترس از اینكه برداشت بدی از شما بكند/.
اعتراف كردن هم جزءعشق است. یعنی بتوانی به خانمت بگویی من آنطور كه باید نتوانستم در حق تو همسری كنم. لیكن دوستت دارم. دوست دارم كمك كنی تا من مرد بهتری برایت باشم. من هم خطاهایی داشته ام ،لغزش هایی....
درخواست و نیاز هم جزء عشق هست. باید به همسرت بتوانی بگویی كه علیرغم قوی بودن و مرد بودن نیاز دارم كه اشكهایم با سرپنجه های تو پاك بشه. نیاز دارم كه اشتباهاتم را به رویم نیاوری و با زبان لطیف با من در میان بگذاری. نیاز دارم كه مرا ببخشی. نیاز دارم كه دلداری از تو بگیرم. نیاز دارم كه تحسینم كنی. نیاز دارم كه به من افتخار كنی. نیاز دارم كه برایت بهترین باشم. نیاز دارم كه به من اعتماد به نفس بدهی.
لمس و سكوت هم جزء عشق هست. معمولا همسران این نیاز را با مسائل جنسی یكی می دانند. در حالیكه نوازش و لمس و سكوت به تنهایی نیاز همسران هست.
گاهی نیاز است كه دستان همسرت را بگیری،بدون سخنی و حرفی و حركت فقط مهربانانه در چشمانش بنگری. در عمق نگاهش یكی شدن را با همه وجود خواهی دید.
عذرخواهی و ابراز ارادت هرگز قدرت یك مرد را در نزد یك زن كم نمی كند. پس از این نترس كه كسی زن ذلیل بداندت یا ....، و در محبت كوتاهی نكن.
شاید اینها خیلی رمانتیك باشه... و خیلی ها بگویند در زندگی واقعی اینها به كار نمی آید. مشكلات و مسائل خیلی بیشتر از اینهاست....اما اینها كه گفتم آب روان هست. اگر كم ،كوتاه و موقتی باشد اثری ندارد اما اگر به عنوان یك خصلت پارامترهای بالا را از صمیم قلب برای مدت طولانی (حداقل بیش از 6 ماه به طور ثابت)،به كار بگیری ،به مرور جوانه های عشق را بر درخت زندگیت به نظاره خواهی نشست.