سلام.
پست آقا صابر:
خواهش میکنم.ممنون از همراهیتون.
شما ب دنبال تعدیل می گردید من ب دنبال دختری می گردم که خودش درک کرده باشه اسلام یعنی چی
به نظر من هم کار درست همینه اما ترسی از این نوع انتخاب داشتم که خانم مصباح الهدی در ادامه توضیح دادند ایشونم برداشت نادرستی از مردهای مذهبی داشتند.حالا من هم همچنان حرف دارم به اون جا رسیدم میگم.
در مورد دجال مستند 51 قسمتی ظهور (خارجی هست نه ایرانی) دیدم شاید شما هم دیده باشید که اگر ندیدید حتما ببینید.مواردی که فرمودین اون جا هم بود و بسیار آدمو به فکر میبره.هم عقیده ایم.
پس ب فکر بنیاد خانوادت باش نه ب فکر تغافل منفی
بله قبول دارم ولی مثالی که من از تغافل زدم که منفی نبود؟!
فرمودی مقالات مذهبی می خونید پس حتما اطلاع دارید امام عصر سال 84 یا 83 در جمکران بر یکی از بزرگان ظاهر شده
نه اطلاع ندارم.عرض کردم آخر الزمان (دجال و فراماسونری و ...) نه همه مدل مذهبی
دوست عزیز من مطالب بالا خلاصه نوشتم اگر خواستی برات منبع می دارم یا چند تا فایل صوتی آپ می کنم تا کامل گوش کنی
نه ممنون زحمت نکشید فعلا خیلی فرصت ندارم از طرفی هم این روزا در فرصت هام سخنرانی های آقای رائفی پور رو گوش میدم.
من ب شخصه جایی که دختر با لباس نامناسب باشه در عذابم
تو خیابون که راه می رم در عذابم در جمع خانوادگی در عذابم
خب دیگه این آخریش در مورد من صدق میکنه عموما.کلا در اکثر جمع ها هم عقیده های من کم هستند و سختمه.
دوست من ساپورت دیگه شده لباس ملی
متاسفانه
الان فلان بازیگر به بچه اش کادوی تولد چی داده همه جهان اطلاع دارن چطور دختر مسلمون می گه از روی ندانستن این جنگ رو با خدا انجام می ده؟
نه بحث ندونستن نیست ، دو دسته اند.(من تایید نمیکنما فقط میگم!) یه دسته کلا قبول ندارن خدا گفته و خب برای اثباتش باید از پایه براشون اثبات کرد از حقانیت قرآن بعد مفاهیمش و ... خب حوصله این همه وقت گذاشتن ندارن
دسته دوم که بیشترن تا ضرر براشون به چشم دیده نشه نمی پذیرن.مثلا مشروب رو چون شنیدن دکترا میگن مضره شاید نخورن اما حجاب رو دکترا نگفتن مضره.تازه کلی تبلیغ از غرب میشه که بدون حجاب دست و پاتون بازتره ، گرمتون نمیشه و ... .یا مثلا میگن تو کشورای غربی که حجاب نیس مردا براشون عادی و حل شدست. یا گاهی برای تحریک خانمای داخلی مثلا دلسوزانه و با لحن ادبی و تاثیرگذار میگن که دختر ایرانی در حسرت نوازش موهاش به دست باد و ایناس و خیلی روشای دیگه که میدونید.
در ضمن همچنان میگم در نزدیک میشناسم موردی رو که حجاب براش مهم نیس اما کاملا وفادار به همسرشه و اون مثال اثر ماهواره و ... رو در موردش صدق نمیکنه.یعنی این مدلی هم داریم.قبول دارید همچین مواردی هم یافت میشه؟
پست اول خانم مصباح الهدی:
اول اینکه من هم مثل آقای صابر خیلی خوشحالم که همچین تاپیکی در این انجمن ایجاد شد تا بررسی دقیقی از مساله غیرت و حیا بشه. و از این جهت متشکرم.وقتی یک مرد بیش از حد مهربون باشه زن حس نمی کنه شوهرش قویست!!! این خیلی مهمه ها!
خواهش میکنم و ممنون از وقتی که صرف می کنید.علاوه بر این امیدوارم در مورد این که با چه سوالاتی این ها و مسایل مرتبط را در خواستگاری تشخیص بدیم هم صحبت بشه.
اگه فرصت داشتید در این مورد بیشتر توضیح بدید.شنیده بودم ولی میخوام مثال ها و مصداق های بیشتری در موردش بدونم.چطور تعادل باید ایجاد کرد؟کجاها نباید مهربون بود؟یعنی برعکس پرسیدن؟باعث نمیشه خلاف چیزی که هستیم به نظر بیایم و نظر منفی در طرف مقابل ایجاد بشه.
از به دل نشستن در طرف مقابل مطمئن بشید.
میشه مطمئن شد؟چطور؟آخه مثلا میگن تو این دوران بهتره ابراز علاقه و جملات عاشقانه و اینا نباشه و خانواده های مذهبی هم فکر کنم سنگین رفتار کنند دیگه؟پس مثل دوستی های دختر و پسر نیت که بدونیم کاملا همو میخوایم یا نه؟
مگر اینکه دختر کلاه بردار حرفه ای باشه تا توی مدت زیاد بتونه خود واقعیش را رو نکنه!!!
شاید یه دختر (یا پسر) بد در این دوران دستش رو بشه اما دختری که قبلا به کسی علاقه داشته و بعد چند سال مثلا با دیدن مجدد فرد دوباره طرف میره تو قلبش اینا غیرقابل شناسایی و پیشگیری به نظر میاد.
در ضمن ممکنه خیلی از خانواده ها جلسات طولانی رو قبول نداشته باشند؟این جوری دامنه انتخابمون از اینی که بود خیلی محدودتر میشه.یعنی جلسات کم رو قبول نکنیم.اگر هر موردی دیدیم هم ادامه ندیم.اگر کامل مطمئن نشدیم از به دل نشستن ادامه ندیم.خب مجرد میمونیم همیشه که... بالاخره ما یه تعداد محدود دور و برمون میشناسیم.
می تونید از تکنیک های پرسش معکوس و... استفاده کنید و ...
ممنون هر دو لینک رو قبلا خونده بودم و استفاده کرده بودم.
حتما پستهای #30و #34از تاپیکاز دست دادن انگیزه برای ازدواج و شروع زندگیرا مطالعه بفرمایید.بعضی لینکهای معرفی در آن هم اشاره کردم برای چی خوبه.آنها را هم مطالعه بفرمایید.
خوندم ممنون.دو سوال:دختر خوب کم هست ولی نایاب نیست.
- دختری که رابطه خوبی با پدر داره چطور تشخیص بدیم که وابسته نیست تا حد ترجیح افراطی پدر به همسر؟البته قابل قیاس نیستند این دو ولی منظورم اینه که مثلا انقدر سر بزنه به پدرش که به همسرش نرسه یا هر چی تو زندگی اتفاق میفته بزاره کف دست پدرش یا ...
- معرف دلسوز نداشتیم چاره چیه؟
مشکل من ترس از تشخیص اشتباه یا پیدا نکردن هست.چون معیارهای زیادی هست تازه اگر درست تشخیص بدیم.
دختر بدحجاب راحت دیده میشه ولی دختر محجبه خیلی کمتر به چشم میاد!!! (واقعا این مورد هست. قبول کنید!)
قبول دارم.
در مورد بقیه صحبت هاتون هم چون حس می کنم پاسخم مهم تره بهتر می بینم در یک پست دیگه مفصل تر صحبت کنم.
منتظر میمونم.ممنون
ما هم که حوصله مطالعه و فکر کردن نداریم که! حاضر آماده می خواهیم. و اونی که راحت تره قبول می کنیم. متاسفانه!!!فراموش شد؟
البته مورد دیگه هم که بالاتر اشاره کردم اینه که باید ضرر عینی براشون اثبات بشه مثل مضرات پزشکی.
و می خوام در این مورد صحبت کنم که چگونه میشه این مساله را جا انداخت.و حتی در طرف مقابل تغییرات ایجاد کرد.
پست دوم خانم مصباح الهدی:
چه جوری بیشتر از حدی سخت نگرفت و چطور روی خط اعتدال حرکت کرد.
چجوری؟
عشق اول خانم و آقا نداره البته.خب پس شما که این قدر روی این موضوع حساسید چرا می خواهید خودتون را تغییر بدین و دختر از نظر حیا و... را پایین تر انتخاب کنید؟نه اما گفتم دور و بر من ... علت این تفکرم برمیگرده به مقایسه ای که در اطراف بین این دو دسته کردم که خواهم گفت بعد تموم شدن پاسخ ها.
خب این تاپیکو زدم برای رفع همین حساسیت هام تا بتونم راحت تر انتخاب کنم.به خاطر ترس از پیدا نکردن همسر سازگار با اعتقاداتم و در عین حال شوخ و ... (ویژگی هایی که بعد دادن پاسخ ها صحبت میکنم)
دخترانی که از طریق خانواده و... خواستگاری ازدواج را پیگیری می کنند کمتر دچار دلبستگی می شن
خب وقتی خواستگاری یه دختر میریم که نمیدونیم آیا علاوه بر اون از راه های دیگه هم پیگیری میکنه یا نه؟ یعنی شاید علاوه بر پذیرش خواستگار اگر پیشنهاد آشنایی در دانشگاه بهش داده بشه قبول کنه (با نیت مثبت) و خب طی همین آشنایی وابسته بشه و بعد رها شده باشه
به نظرم تعداد زیادی از دختر ها به پیشنهاد آشنایی در دانشگاه به قصد ازدواج بدون زیاده روی و ... جواب مثبت بدن مگه این که از پسر خوششون نیاد.چون کار بد و حرامی که نیست فکر کنم و عواقبش رو هم آگاه نیستن.
چون این ها اصلا قابل مقایسه با یک خواستگار نیست!!!
دو تا مورد هست:
اول که لزوما منظور خواستگار رسمی نیست.عشق اول میتونه همین پسرایی که وعده الکی میدن و با احساسات دختر بازی میکنن باشه.با توجه به آینده ای که از قبل برای خودشون دوتایی میسازه تو ذهنش شاید هیچوقت نتونه اون رویاهای قشنگشو خراب کنه.
دوم که در این گونه آشنایی ها فقط خوبی ها دیده میشه و درگیری احساسی ایجاد میشه و خیالپردازی اما همسر هم خوبی و هم بدی هاش دیده میشه.پس به نوعی در صورت مقایسه ناخودآگاه گاهی ممکنه همسرمون حسرت خواستگار غیر رسمی که قبلا داشته رو بخوره چون باهاش زیر یه سقف نبوده و خوب بررسیش نکرده.یجورایی از این نظر شانس همسر کمتره.نیست؟
اگر بخوایم همه دخترهایی که آشنایی سالم قبل ازدواج رو قبول می کنند (میدونید که اکثرا به امید خواستگاری طرف هستند و فریب میخورن) رو هم رد کنیم دیگه دور و بر من دختری نمیمونه که فقط و فقط خواستگاری رسمی قبول کنه و به فرض پیدا شدن تعداد انگشت شمار احتمال هم عقیده بودن کمه.(یعنی این مورد بهتره جزو اولویت های انتخاب نباشه)
لطفا موارد استثناء که تو سایت مطرح میشه را با بقیه دختران جمع نبندین.
جمع نبستم.همیشه تاکید کردم دور و بر من یا بلانسبت ولی خب دیدن همین مثال ها آدمو میترسونه.یعنی فکر میکنم شاید یک خانم بتونه در کنار همسرش به یه عشق دیگه هم فکر کنه با این توجیه که این یه عشق پاکه و این حرفا.(فکر کنم بهتره تو خواستگاری نظر طرف مقابل در مورد وجود یه عشق به اسم عشق پاک در کنار همسر رو سوال کنم.نه؟فکر نکنن خودم اهلشم؟)
پس دنبال یک دختر محجبه باشید.
فکر کنم دیدین تاپیکی که یک خانم گفتن محجبه هستند اما قبل ازدواجشون رابطه داشتن و بعد ازدواج خیلی عذاب وجدان داشتند و مشخص بود که قلبا توبه کردند.
مطمئنا همسرشون بفهمن اگر درک کنند و به روی خودشون نیارن قلبا شکسته میشن.پس از روی حجاب نمیشه مطمئن بود چون گاهی ممکنه یه دختر محجبه از راه احساسی به خیلی جاها کشیده بشه یا فریب بخوره.چیزی که یه دختر رو به راه بد میکشونه فقط بدحجابی نیست ، احساسات هم هست.نه؟
از این ور تو دلتون می خواهید دختر کم سن انتخاب کنید
من که عرض کردم "ولی خب نمیشه" .به نظرتون دختر کم سن تر مثلا 18 سال که به قول شما خیلی مهارتا بلد نیس نمیشه با کمی صبوری کنار اومد و در عوض چون شخصیتش کامل شکل نگرفته تو زندگی مشترک شخصیتش درست شکل پیدا کنه؟
چه اهمیتی داره اولین نفر باشید یا دومین نفر!
احتمال مقایسه ناخودآگاه کردن هست.به خصوص اگه رابطه با عشق اولش محدود یا عشق یکطرفه بوده فقط خوبی های اون رو دیده اما بدی های منم میبینه.
وقتی دل یک زن را بدست آوردین دیگه شما فقط توش جا دارید و بقیه می رن بیرون! دیگه کسی را باشما مقایسه نمی کنه.حتی نقص هاتون را جالب می بینه!
این حد دل بدست آوردن بیشتر مال فیلمای عاطفیه.ناخودآگاه ممکنه یه وقتایی مقایسه کنه.مثلا بعد از یه دعوا.بالاخره من صددرصد مطابق میلش نیستم که.یهو یادش بیفته.یا با دیدن نشونه های خاطرات گذشتش مثلا دفترچه خاطرات یا ...
پس به دست آوردن دلش براتون نباید سخت باشه!
انشاالله که نباشه.مهارتای زیادی یاد گرفتم امیدوارم در عمل موفق بشم.
خب حالا این رنگ را به خاطر دل شوهرش نپوشه
خب همین کارم میکنن ولی ته دلشون میخوان همسرشون تا این حد حساس نباشه.البته بعضی ها این طورین.امیدوارم همسر من با من هم نظر باشه.
خب من و آقا صابر هم تقریبا داریم همینو می گیم که دختری انتخاب کنید که این براش توقع زیادی محسوب نشه.
دنبال همینم اما میترسم موردی که این طور باشه در عین حال بقیه معیارهامم داشته باشه نباشه.همچنان باید بگم در ادامه توقعم رو خواهم گفت.
یعنی تو تعاریفتون این چیزها را در قالب خوب بپیچانید.
بله اینارو خوب بلدم و خوشحال هم میشم انجام بدم.فقط یه سوال حتما همه خانم ها تشخیص میدن که این رفتارا گاهی سیاسته.مثلا خود شما و خیلی دیگه از خانما همسرشون لباس بخره بگه با این با وقارتری و خانم هم میفهمه که یعنی اینو بیشتر بپوش.باز هم حس خوب رو برای خانم داره؟(حس فیلم بازی کردن آقا بهشون دس نمیده؟)
نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنند این دختران دل ندارن!!!
تاپیکی ندیدین که دختری مذهبی همین معیارهای شما را داشته باشه؟ دوست داشته باشه شوهرش شاد باشه یا عاطفی باشه .نازش را بکشه یا خیلی این کارها را خوب بلد باشه...
چرا کم دیدم اما اگه منو دعوا نکنیدمیگفتن سر شوهرشون غر و داد میزنن و خلاصه رفتارهایی که مشخص بود مهارت همسرداری ندارن (معمولا آقای خاله قزی از دستشون خیلی حرص میخورد) اما دوست دارن قلب همسرشون رو تصرف کنن.مثلا میاد با لحن وحشتناکی از همسر و خانوادش میگه که رفتارش رو نشون میده بعد میگه چطور قلب همسرمو تصرف کنم؟ (تعمیم نمیدم اما موارد مشابه شما که دنبال مهارت همسرداری باشن و اعتقاداتشون هم این طور باشه من ندیدم)
یا مثلا با هم برن تفریح و...
اینو بعد از افراط نکردن آوردین مگه بده تفریح؟ چون به نظر من که خوبه.شاید منظور شما هم همین بوده؟
این مطلبی که شما می گید خب آره ممکنه یه دختری خوشحال باشه یا خوشحال نباشه. حالا این دختر می تونه مذهبی باشه یا نباشه!ربطی به ایمان و حجابش نداره.
از این زاویه نگاه نکرده بودم.
البته کلا خانمای محجبه سنگینی دارن که ممکنه رو رفتار داخل مزلشون اثر بذاره.حالا مصداقم رو خواهم گفت.(خدا کنه زودتر برسم به حرفای نزدم)
در این مورد که چه طوری می تونید روحیه دختران اینچنینی که شما می خواهید را بشناسید و بقیه موارد توضیحاتی دارم.
منتظرم.
راستش دقیقا صبح همون روز که این تاپیک را ایجاد کردین قصدم خداحافظی از تالار بود تاپیک شماست که منو نگه داشته.
ممنون از وقتی که گذاشتید.
پست آقا مهرداد:
خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگید حتی بدون خوندن بقیه پست ها.
فرمایشتون به طور کلی درسته ولی من شخصا حوصله خوندن پست طولانی مرتبط با موضوع مد نظرم رو دارم.
پست سوم خانم مصباح الهدی:
من شخصا حوصله خوندن و پاسخ دادن پست های طولانی برای رسیدن به پاسخم رو دارم.ممنون از شما.

علاقه مندی ها (Bookmarks)