به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 اسفند 94 [ 01:41]
    سطح
    20
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    24

تشکرشده 58 در 20 پست

Array
    سلام آقا صابر
    ببخشید پاسختون طول کشید تو پست قبلی خیلی حرف زدم بیشتر نمی شد ... ممنون از وقتی که صرف کردید

یه چیزی هست تو اسلام به نام تغافل که تو این هم مشکل دارم و اگه میشد تو خودم اجراش کنم خیلی خوب بود.مثلا اگه همسرم تلفنش زنگ بخوره و تو اتاق جای من باشه اما بره یه اتاق دیگه حرف بزنه دوست دارم بتونم خودمو بزنم به بی خیالی.البته شاید هم این نگرانی الان بی مورد باشه و اگه به قول خانم مصباح الهدی همسر متعهد انتخاب کنم دیگه خیالم راحت باشه.

همچنان منتظر کتاب (ترجیحا الکترونیکی) یا ... هستم برای تعدیل غیرت + حسادت و تقویت تغافل ، کارشناسان و مدیران محترم هم اگه موردی سراغ داشتند لطف کنند.یعنی میدونم خوبه اما به قول خانم مصباح الهدی میخوام منعطف بشم.

ادامه پاسخ خانم مصباح الهدی:

یک چیزی از پست قبلیم در پاسخ خانم مصباح الهدی موند که الان میگم.شاید زیاده روی باشه ولی من دوست دارم برای همسرم انقدر کافی و خوب باشم که در ذهن هم به مرد دیگری احساس علاقه نداشته باشد.(تو این انجمن خوندم بعضیا قبول دارن که خیانت فقط فیزیکی نیست و علاقه قلبی به دیگری داشتن در کنار همسر هم خیانت میدونن) شما گفتین همسری انتخاب کنیم که اعتماد داشته باشیم مشکل حل است اما اولا حتی در سوال و جواب های خواستگاری هم نمیشه کامل شناخت پیدا کرد و به قول بعضی دوستان ازدواج هندونه در بسته هست.

دوم این که چطور به تعهد بسنده کنم وقتی تو همین انجمن مواردی خوندم از جمله خانمی که فرزند هم داشتند و اتفاقا همسرشونو دوست داشتند و علاقشونو همیشه به ایشون ابراز میکردند و ... اما گفتن در قلب کسی دیگه (فکر کنم همکار) رو نیز در کنار همسرشون دوست دارند و حس یه عشق پاک به کسی غیر همسر رو داشتند! خیانتی هم نکردند اما در ذهن ...
    من اگر بدونم همسرم این حس رو داره میشکنم...

شنیدم خانم ها عشق اولشون رو یادشون نمیره (تو تاپیک دیگری هم صحبت شده بود فکر کنم) یا بدتر این که شخصی که اولین بار با وی رابطه برقرار کردند رو فراموش نمی کنند حتی بعد توبه و ...
    و خب تو جامعه الان خیلی دخترا احساساتی و پسر زبون باز هم زیاده بلانسبت دوستان.گاهی میگم کاش میشد همسر آیندمو تو سن خیلی کم ببینم قبل از تجربه عشق اول! ولی خب نمیشه

نمیدونم توقع نپوشیدن لباس جیغ مثلا قرمز زیادیه یا نه ولی نوعروس که میرم میبینم خیلیا مشکل دارن باهاش و فکر میکنم اکثریت این رو زیادی میدونن.(خانم هایی هم که میخوان قرمز بپوشن فکر نکنم قصد سو داشته باشن و احتمالا به دلیل نشناختن پسرا فکر میکنن مثلا یه رنگ عادیه و مگه چه عیبی داره؟ یعنی لزوما آدمای بدی نیستن)

پست اول آقا صابر:

آقا صابر فکر کنم حرفاتونو خوب درک کنم منم خیلی مستند و سخنرانی و مقاله آخر الزمان دیدم و خوندم و خیلی به این نشانه ها که خیلی هم دیده میشه فکر کردم.این موضوعات برا منم جالبه.
    اما شما که اینو میگی حتما زندگی تو این زمونه سخت باشه براتون.وقتی نقض خیلی از احکام ، خنده دار بودن خیلی احکام از دید مردم رو میبینید عذاب نمی کشید؟
    (البته خود من هم گناه و خطا کم ندارم) ولی منم سختمه انگار دنیا رفته تو سرازیری

قسمت آبی رنگ نوشتتون برام جالب بود رفتم دنبال منبع روایی در این لینک پیدا کردم (شاید برای شما هم جالب باشه) مثل اینکه از کتاب الزام الناصب هست که نشنیده بودم نمیدونم معتبره یا نه.البته همین که تو یه کتاب قدیمی به اتفاقات الان اشاره کرده جالب توجهه.
    البته در این روایات اغلب در معرض دید قرار داده شدن و بدحجابی رو در کنار خود فروشی و انحراف جن*سی قرار داده.انگار که کسی که بدحجابه و خودفروشی میکنه گناه شدیدی کرده اما پست دومم رو اگر خونده باشید خانم هایی که مثال زدم از نظر اخلاقی سالم هستند همان طور که گفتم و فقط الزامی به حجاب نمی بینند.

(یعنی اگر این روایات رو به اون خانم ها نشون بدید بهشون برمیخوره و میگن ما که اهل انحراف جن*سی نیستیم و فقط لباس دلخواهمونو میپوشیم)

وقتی کسی اندازه‌ات نیست، دست به اندازه خودت نزن! رو قبول دارم ولی خیلی دارم سختی میکشم انگار با همه دنیا بیگانه ام ، تنهام ، کشورای دیگه که خیلی فرق دارن با ما اما تو کشور خودمون هم تفکرات شما و خانم مصباح کمه حداقل اطراف من این طوره البته اون هایی هم که این طورن بلانسبت دوستان این تالار باز یه مشکل دیگه هست که خواهم گفت (بی توجهی به همسر و غرق شدن در معنویات و جلسات مذهبی و ...) یعنی مثلا خانم مصباح تو این تالار دنیال مهارت های همسرداری هستند اما امثال ایشون خیلی کم هست فکر کنم خودشونم میدونن.بعضی مذهبیا انگار یادشون رفته حدیث همسرداری هم داریم و به همسرداری هم سفارش شده!

فایل صوتی رو گرفتم مثل اینکه در مورد نشانه های آخرالزمانه.نمیدونم به تعدیل غیرتم هم کمک میکنه یا نه باید گوش بدم انشاالله.البته کلا از موضوعات آخرالزمانی هم خوشم میاد.

و من یتوکل علی الله فهو حسبه

پست دوم آقا صابر:

معتقد هستم تا حدودی.خانواده نیمه مذهبی نه خیلی (معمولا نماز هم نمیخونن جز من که میخونم!) خانواده و فامیل ما چادری نیستن (مگر مکان های مذهبی) اما مانتوی پوشیده دارن و محجبه.دانشجوی دوره کارشناسی هستم.

انکار نمیکنم تیپ های امروزی جلب توجه میکنه اما بیشتر از ظاهر تیپ های امروزی اخلاقشونو دوست دارم.یعنی دوس ندارم همسرم اون ظاهر رو داشته باشه اما اون شادی و انرژی رو داشته باشه اما با محارم.در ادامه بیشتر توضیح میدم.

میدونم لزوما ظاهر با باطن یکی نیست اما مسئله اینه که وقتی ظاهر ها رو با هم مقایسه میکنم هم اوضاع این افراد بهتره.یعنی موارد مذهبی در ظاهر قهر و دعوا و ... اما این موارد همه چی خوب.در واقع شاید باطن به خوبی ظاهر نباشه اما همین ظاهر از ظاهر بقیه بهتره.

درسته اما میدونید حقیقتش خیلی از این افراد (اگه خیلی نباشن بعضی هستن) درسته خلاف خواست خدا قدم برداشتن اما نیت عملشون بد نیست یعنی ناآگاهند حتی وقتی بهشون بگی باور نمیکنند ! یعنی حس میکنن مسئله کوچکیه مگه لباس چیه ... مثلا یکی میگفت مگه موی سر چه مشکلی برای آقایون ایجاد میکنه؟ بعضی از همینا اخلاق پاک دارند شاید شب های قدر برن احیا و عاشق امام حسین باشن ... یعنی آدمای بدی نیستن.محارب با خدا نیستند.قصد فساد ندارن اما نتونستن درک کنن که کار بدی هست و تا دلیل محکم غیر از روایات و آیات (دلیل عینی) پیدا نکنن رعایت نمیکنن.واقعا بعضی از این دسته رو نمیشه آدمای بد یا فاسد دونست.(به بعضی دیگه که قصد فساد دارن کاری ندارم) حتما دیدید تو همین تلویزیون داخلی گاهی خانم های بدحجاب رو تو راهپیمایی ها یا عاشورا یا احیا یا ... نشون میدن یا مثلا یه بار تو همین انجمن خانمی گفتن من اصلا فکر نمیکردم فلان موضوع انقدر رو آقایون اثر بزاره

اما موردی که
    هم شما و هم خانم مصباح اشاره کردید این که کسی رو با همین اعتقادات انتخاب کنم چون پستم خیلی طولانی شد میگذارم همراه با پاسخ بعدیم.

دوست دارم تو راه خدا باشم ولی راه خدا خیلی سخت شده ... انگار آخرالزمانه ...

فکر کنم جایی از صحیفه سجادیه هست که خدایا مرا از حمیت (تعصب) های بیجا نجات بده.
    دعا کنید برامون هم تعصبات بیجای من و امثال من کم بشه و هم غیرت های به جامون رو بتونیم حفظ کنیم و سست نشیم.

2. 4 کاربر از پست مفید sehat تشکرکرده اند .

.saber. (جمعه 10 مرداد 93), hamed-kr (جمعه 10 مرداد 93), redalatkhah (جمعه 10 مرداد 93), نیکیا (شنبه 11 مرداد 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)