سلام.وقتتون بخیر.من پسر هستم و مجرد.با شناختی که از خودم به دست آوردم میدانم که غیرت زیادی/حسادت البته فقط در مورد عشق دارم. یعنی میدونم که احتمالا با گیر دادن های بیخود همسرم رو آزار خواهم داد و میخوام قبل از اقدام برای خواستگاری و ... خودم رو درمان کنم.
قبل از اینکه بخوام سراغ راه مشاوره حضوری یا اینترنتی خصوصی برم خواستم ببینم کارشناسان و کاربران تالار کتاب (
ترجیحا الکترونیکی) یا فیلم مناسبی چه روانشناسی و چه داستانی پیشنهاد دارند که به طور کلی برای افرادی مثل من که کم هم نیستند با خواندن اون داستان ها یا کتب روانشناسی کمی راحت تر فکر کنند و سخت نگیرند که هم خودشان راحت باشند هم همسرشان.
در واقع کتابی میخوام که بخونم و برام یه سری از حساسیت ها عادی بشه.حساسیت هایی که بعضی به جا و اغلب بیجاست.یعنی مثلا با یه داستان مناسب ، دید من به زندگی و حساسیتام عوض بشه که راحت تر زندگی کنم یا با یه کتاب روانشناسی.
یکم توضیح بیشتر بدم که حساسیت های من دو دسته هست.یه دسته مواردی که میدونم حق با منه ولی متاسفانه تو جامعه داره زیاد و عادی میشه و منو عذاب میده.
مثلا راحتی بیش از حد با نامحرم و ... میخوام یا بشم مثل بقیه تا منم راحت بدون عذاب زندگی کنم یا لااقل بتونم خودمو به بی خیالی بزنم.
دومین دسته که بدتر هست مواردی هست که خودم هم میدونم زیادیه و بیجاست ولی حساسم.مثلا احتمال میدم اگه همسرم با دوستان همجنسش زیادی بگرده و خوش باشه و با من کمتر احتمالا حسودیم میشه.
راستش تو انجمن نوعروس میگشتم و تاپیکی بود که خانم ها از محدودیت های شوهرانشون نوشتن که مجبور شدن فیس بوک و واتس اپ و ... رو ترک کنن یا بیرون میرن خبر بدن یا تو اینترنت مثلا فیس بوک عکس با حجاب هم نزارن و ... و خیلی خیلی سختشون بود و ناراحت بودن.بعضیا هم بهشون میگفتن نمیفهمیم چه معنی داره شوهراتون براتون از این محدودیتا تعیین میکنن و ماها که بعد ازدواج آزاد تر هم شدیم.(راستش خودم هم برای بعضی از این موارد دلیل ندارم اما نمیتونم تحمل کنم)
من نمیخوام همسرم آزار ببینه و حس این خانم ها رو داشته باشه اما حساسم.میخوام مسایل جا افتاده تو جامعه عادی بشه برام که:
1- همسرم رو تو تنگنا قرار ندم و تا حد معقول آزاد باشه.
2- خودم اگه همسرم کوتاه نیومد عذاب نکشم.
3- دامنه انتخاب همسر برام وسیع تر بشه با کم شدن حساسیت ها.
ترجیحا
دنبال مقاله نیستم که تو نت چند تا بود و خوندم.
لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه.ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)