با سلام
احساس نیاز به چی چی؟!!
منم میخوام...( البته همسر، نه دوس دختر)
من یه مشکلی دارم که نمیدونم مشکله یا نههمیشه به کسایی که بر عکس منم حسودیم شده ... چون دیدم همیشه خوشحال تر از منن.ولی من کاملا برعکسم ... اصلا خوشی انگار نیست تو زندگیممن وجود یه دخترو توی زندگیم کم میبینم
یه سوال مهم دارم :
چرا احساس میکنی که به وجود یه دختر الان احتیاج داری؟ (ذهنیت خودتو بگو)
مشخص کن این یک نیاز عاطفی هست یا جنسی و درصد هر کدومشونو مشخص کن
در مورد جمله زیرت بیشتر تحقیق کن که چرا ....
میدونم کار اشتباهیه دوست شدن با دخترا منم اهل این چیزا نیستم.فوق العاده آدم مذهبیی هستم ولی هرکی ظاهرمو میبینه فکر میکنه برعکسم.مواظب وسوسه هاس شیطان باش و اونقدر ایمان خودتو قوی کن که نه تنها از ظاهر بلکه از پندار و گفتار و کردارت بشه تشخیص داد تو بچه مذهبی هستی و همین سد راهی میشه جلوی نیازای مخرب الانت،و جلوی صدمه زدن به خودت و دیگری رو بگیره و تورو به یک ارامش روانی برسونهنمیگم که میخوام با یه دختر دوست بشن ... نه ... اصلااا ولی میخوام این حسو نداشته باشم.میخوام زندگیم برگرده به روال عادی.
........هرکی ظاهرمو میبینه فکر میکنه برعکسمیادت باشه این برعکس دیدنا خیلی زیاد رخ میده و ممکنه ادمو به یه تصمیم اشتباه بکشونههمیشه به کسایی که بر عکس منم حسودیم شده ... چون دیدم همیشه خوشحال تر از منن
از تمام کارام میمونم از بسکه فکر این مسئلم
پس ذهن خودتو مشغول کن با چیزای دیگه مثل ورزش و ... درگیرش نکنی مشغولت میکنه!
(انکه کمتر دارای معنای وجود و وجود عرفانی است، بیشتر نیازمند (تشنه) داشتن های مادی می باشد:پول داشتن،خانه داشتن،مالکیت بر اشیاء،داشتن روابط اجتماعی بیشتر و... و نیز داشتن همسر! )
موفق باشی
احساست همیشه بهاری
=======================================================================
آيت الله بهجت مي فرمايد: موسيقي بزرگ ترين و بيشترين آسيب را به روح انسان وارد مي سازد و او را از قرب پروردگار متعال دور مي سازد.

( البته همسر، نه دوس دختر)

علاقه مندی ها (Bookmarks)