به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 دی 92 [ 17:38]
    سطح
    1
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

تنهایی، بی کسی، غبطه

سلام وقتتون بخیر
    من مشکلم مثل خیلی از پسرای دیگه کمبود عشقه تو زندگیه 20 سالم خیلی غصه خوردم غصه اینکه کسیو ندارم که عاشقش باشم دوسش داشته باشم ببوسمش و یا لمسش کنم، خیلی تو روابط ضعیفم تو خیابون که رد میشم روزی نیست که من غبطه نخورم از اینکه دو نفرو با هم میبینم یا دختری که خیلی خوشکلو نازه و من نمیتونم کاری کنم و به ناچار بی پروا از روبروش رد میشم. همیشه دوست داشتم ی شخصیت دیگه داشته باشم یکی که از هرکی خوشش میاد بتونه باهاش دوست بشه ، بعضی اوغات که سعی میکردم جور دیگه باشم بد تر میشد تا اینکه به این پی بردم که هر چیم هستم باید خودم باشم وگرنه از همینیم که هستم بدتر میشم. تو سایتا تو گوگل سرچ میکردم روش های جذب دخترا از اینکه باز کاری نمیتونستم کنم بدتر داغون میشدم البته دوست پسر هم چیزی ندارم 2 3 تا که فقط اسمش دوسته، و اینکه دیگه که تو زندگی فهمیدم نداشتن دوست خودش ی ضعف خیلی بزرگه . ی دوست خوبم نتونستم داشته باشم هه . همین 2 ساعت پیش رفتم در خونه همسایمون ی دختر داره اینقدررررر نازههههه 17 سالشه من اولین بار تو سوپر مارکت دیدمش از سوپر رفتم بیرون دیدم داره زنگه مجتمع رو میزه اصلا خر کیف شدم که تو مجتمع خودمونه اما چه فایده ما طبقه 7یم اون 6 آخه میبینی خدا 10 مترم فاصلمون نیست. بگذریم خودش درو باز کرد بدون روسری ندیده بودمش تاحال اصلا هل شدمممم که نگو تاحال اینجوری از دیدن کسی هل نشده بودم کارم که تموم شد اومدم اینجا و سرچ کردم راهنمای روابط و به این وب سایت هدایت شدم.
    این بود ی مختصری از زندگی روز مره من البته اگر راهکاری شاهکاری دارین که ساده باشه بهم بگید بلکه تونستم باهاش دوست شم.
    مرسی

2. کاربر روبرو از پست مفید ali20 تشکرکرده است .

جاثیه (یکشنبه 01 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 خرداد 95 [ 21:46]
    سطح
    32
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    132

تشکرشده 135 در 56 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali20 نمایش پست ها
    سلام وقتتون بخیر
    من مشکلم مثل خیلی از پسرای دیگه کمبود عشقه تو زندگیه 20 سالم خیلی غصه خوردم غصه اینکه کسیو ندارم که عاشقش باشم دوسش داشته باشم ببوسمش و یا لمسش کنم، خیلی تو روابط ضعیفم تو خیابون که رد میشم روزی نیست که من غبطه نخورم از اینکه دو نفرو با هم میبینم یا دختری که خیلی خوشکلو نازه و من نمیتونم کاری کنم و به ناچار بی پروا از روبروش رد میشم. همیشه دوست داشتم ی شخصیت دیگه داشته باشم یکی که از هرکی خوشش میاد بتونه باهاش دوست بشه ، بعضی اوغات که سعی میکردم جور دیگه باشم بد تر میشد تا اینکه به این پی بردم که هر چیم هستم باید خودم باشم وگرنه از همینیم که هستم بدتر میشم. تو سایتا تو گوگل سرچ میکردم روش های جذب دخترا از اینکه باز کاری نمیتونستم کنم بدتر داغون میشدم البته دوست پسر هم چیزی ندارم 2 3 تا که فقط اسمش دوسته، و اینکه دیگه که تو زندگی فهمیدم نداشتن دوست خودش ی ضعف خیلی بزرگه . ی دوست خوبم نتونستم داشته باشم هه . همین 2 ساعت پیش رفتم در خونه همسایمون ی دختر داره اینقدررررر نازههههه 17 سالشه من اولین بار تو سوپر مارکت دیدمش از سوپر رفتم بیرون دیدم داره زنگه مجتمع رو میزه اصلا خر کیف شدم که تو مجتمع خودمونه اما چه فایده ما طبقه 7یم اون 6 آخه میبینی خدا 10 مترم فاصلمون نیست. بگذریم خودش درو باز کرد بدون روسری ندیده بودمش تاحال اصلا هل شدمممم که نگو تاحال اینجوری از دیدن کسی هل نشده بودم کارم که تموم شد اومدم اینجا و سرچ کردم راهنمای روابط و به این وب سایت هدایت شدم.
    این بود ی مختصری از زندگی روز مره من البته اگر راهکاری شاهکاری دارین که ساده باشه بهم بگید بلکه تونستم باهاش دوست شم.
    مرسی
    سلام
    این چیزها هنوز زوده، دنبال کار و زندگی و آینده باشید و به موقعش خانواده براتون آستین بالا می زنن. اینجا روابط دوست پسر و دوست دختر منع شده و علت هاش هم با سرچ زدن در تاپیک های بخش های مختلف مشخص میشه.
    به قولی: فکر نون باش که خربزه آب است برادر! :)

4. کاربر روبرو از پست مفید برسرک تشکرکرده است .

جاثیه (یکشنبه 01 دی 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام علی آقا
    معلومه که شما پسر فهمیده ای هستی.
    همین الان 2 تا نکته خوب گفتی:
    1)باید خودت باشی
    2)باید دوستان خوب داشته باشی.
    ببین برادر خوبم احساس شما تو این سن نرمال هست.اما الان وقتش نیست.نباید به این احساسات پر و بال بدی.هر چه به این احساسات بها بدی و آنها را آبیاری کنی بدتر میشه!
    چون هنوز برای شما ازدواج زود هست.اگر الان دنبال دوست دختر و این برنامه ها باشی؛مشکلات زیاد تری گریبانگیرت می شه.مثل خیلی ها که میان این سایت و خیلی مشکلات بزرگ دارن.مثلا شکست عشقی؛خیانت دوست دختر و....
    چقدر آدم ها سر یک انتخاب اشتباه یک عمر پشیمونی کشیدن.دادگاه های طلاق را نگاه کن.خیلی هاشون اول عاشق بودن.
    اون وقت می گی اون موقع یک مشکل داشتم که می تونستم کنترلش کنم.ولی الان .........
    پیشنهاد می کنم این تاپیک را بخونی:
    ببین علی آقا شما اول باید با منطق و درک بالا شخصی را پیدا کنی که لیاقت دوست داشتن و عشقت را داشته باشه.بعد احساساتت را در گیر کنی.
    وگرنه خدای نکرده مثل خیلی ها تو عشق اولت شکست می خوری و تازه می فهمی که باید تو انتخابت چقدر دقت کنی!
    اول یک انتخاب عاقلانه بعد یک زندگی عاشقانه!
    (قبل از ازدواجت حسابی مطالعه کن.حتی مشاوره برو.تو این سایت تو انجمن های مختلف بگردی خیلی مطالب خوبی هست ها!!!)
    راستی دوست داری همسر آینده ات قبل از تو با چند تا پسر دوست بوده باشه؟
    اگه دوست نداری پس خودت هم نباید این طوری باشی.
    ان شاالله اگر خودت پاک باشی یک دختر پاک مثل خودت گیرت میاد.
    راستی این لینک را هم بخون:
    من برات چند تا پیشنهاد دارم که بتونی در آینده همسر خوبی پیدا کنی و هم الان اذیت نشی!
    1)الان به درست فکر کن!دخترا معمولا برای پسرای تحصیلکرده تو انتخابشون اهمیت بیشتری می دن.
    2)کلاس ورزش برو.مثلا می گن ورزش های رزمی میل جنسی را کنترل می کنه.
    3)مطالعه و مهارت هایت را بالا ببر.توی این تالار مقالات خوبی هست.آنها را مطالعه کن.
    4)اجتماعی تر باش.مثلا تو همین باشگاه ورزشی می تونی دوستان خوبی انتخاب کنی.مواظب باش با دوستانی که اهل دختر بازی و دوست دختر و... هستند دوست نشی!!!
    در ضمن یک دختر پاک و نجیب و در عین حال زیبا؛ از بین خواستگارانش یک پسر پاک و نجیب و باعزت نفس را انتخاب می کند. سعی کن انتخاب همچین دختر خوبی باشی!!! و یا حتی خودت این قدر خوب و باحیا باشی که خیلی از دختران حسرت داشتن همچین شوهر خوب و با عزت نفسی را داشته باشند!

چرا دیگران نباید حسرت داشتن تو را بخورند و تو باید برای داشتن یک دختر پاک حسرت بخوری؟

می گن خودت طوری باش و زندگی کن که میخواهی همسر آینده ات آنگونه باشد.

موفق باشی

- - - Updated - - -

سلام علی آقا
    1)باید خودت باشی
    ببین برادر خوبم احساس شما تو این سن نرمال هست.اما الان وقتش نیست.نباید به این احساسات پر و بال بدی.هر چه به این احساسات بها بدی و آنها را آبیاری کنی بدتر میشه!
    چون هنوز برای شما ازدواج زود هست.اگر الان دنبال دوست دختر و این برنامه ها باشی؛مشکلات زیاد تری گریبانگیرت می شه.مثل خیلی ها که میان این سایت و خیلی مشکلات بزرگ دارن.مثلا شکست عشقی؛خیانت دوست دختر و....
    چقدر آدم ها سر یک انتخاب اشتباه یک عمر پشیمونی کشیدن.دادگاه های طلاق را نگاه کن.خیلی هاشون اول عاشق بودن.
    ببین علی آقا شما اول باید با منطق و درک بالا شخصی را پیدا کنی که لیاقت دوست داشتن و عشقت را داشته باشه.بعد احساساتت را در گیر کنی.
    وگرنه خدای نکرده مثل خیلی ها تو عشق اولت شکست می خوری و تازه می فهمی که باید تو انتخابت چقدر دقت کنی!
    (قبل از ازدواجت حسابی مطالعه کن.حتی مشاوره برو.تو این سایت تو انجمن های مختلف بگردی خیلی مطالب خوبی هست ها!!!)
    من برات چند تا پیشنهاد دارم که بتونی در آینده همسر خوبی پیدا کنی و هم الان اذیت نشی!
    1)الان به درست فکر کن!دخترا معمولا برای پسرای تحصیلکرده تو انتخابشون اهمیت بیشتری می دن.
    3)مطالعه و مهارت هایت را بالا ببر.توی این تالار مقالات خوبی هست.آنها را مطالعه کن.
    4)اجتماعی تر باش.مثلا تو همین باشگاه ورزشی می تونی دوستان خوبی انتخاب کنی.مواظب باش با دوستانی که اهل دختر بازی و دوست دختر و... هستند دوست نشی!!!
    در ضمن یک دختر پاک و نجیب و در عین حال زیبا؛ از بین خواستگارانش یک پسر پاک و نجیب و باعزت نفس را انتخاب می کند. سعی کن انتخاب همچین دختر خوبی باشی!!! و یا حتی خودت این قدر خوب و باحیا باشی که خیلی از دختران حسرت داشتن همچین شوهر خوب و با عزت نفسی را داشته باشند!

چرا دیگران نباید حسرت داشتن تو را بخورند و تو باید برای داشتن یک دختر پاک حسرت بخوری؟

موفق باشی

6. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

برسرک (پنجشنبه 28 آذر 92), جاثیه (یکشنبه 01 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام علی آقا

1)باید خودت باشی

دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر

اگر شرایط ازدواج ندارید.........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع)

لطفا لینکهای زیر را هم مطالعه بفرمایید:
    اعتماد به نفس
    هیجانات و احساسات
    اضطراب و استرس
    مهارتهای ارتباطی
    تاثیر متقابل ورزش و روان
    +طرز برخورد با افرادیکه شما را تحقیر می کنند

سن مناسب ازدواج براي آقا پسرها

موفق باشی

نرماله؟ وقتش نیست؟؟ هه مث اینکه شما متوجه من نشدین من به عبارتی ببخشیدا دارم جررر میخورم بعد شما وقتش نیست؟؟ شما منو نمیفهمی افسردگی خود زنی عصبانیت بی صبری سیگار. شما نمیفهمییی نرماله هان ؟؟ بهش پر و بال ندم هه به همین سادگی دست رو دست میزارم ی چند سال دیگه داغون بشم . اون لینکایم ک دادین خوندم آره قبلا اینجور فکر میکرم: بزار با کسی نباشم تا ازدواج کنم اما همون یکیو با تمام وجود بخوام و بر عکس اما گذر زمان نظرمو عوض کرد چون متوجه شدم با کسی باشم بهترم میکنه حتی اگه قبل از منم با کسی بوده به نظره من اینم ی تعصب بیخوده. آدما خودشونو عذاب بدن چندین سال تا زمان ازدواج برسه. بش پرو بال ندادم چرا؟ چون عرضشو نداشتم :( :( ترسو بودم اما ی عمره تو ذهنم تو افکارم واسه خودم اینو به تصویر میکشم که عاشم با ی زیبا رو ی مهربون ی نازنین . اما فقط تو ذهنم. عزیزم خیلی داغونم این حرفا رو بیخیال شو.

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:18]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali20 نمایش پست ها
    نرماله؟ وقتش نیست؟؟ هه مث اینکه شما متوجه من نشدین من به عبارتی ببخشیدا دارم جررر میخورم بعد شما وقتش نیست؟؟ شما منو نمیفهمی افسردگی خود زنی عصبانیت بی صبری سیگار. شما نمیفهمییی نرماله هان ؟؟ بهش پر و بال ندم هه به همین سادگی دست رو دست میزارم ی چند سال دیگه داغون بشم . اون لینکایم ک دادین خوندم آره قبلا اینجور فکر میکرم: بزار با کسی نباشم تا ازدواج کنم اما همون یکیو با تمام وجود بخوام و بر عکس اما گذر زمان نظرمو عوض کرد چون متوجه شدم با کسی باشم بهترم میکنه حتی اگه قبل از منم با کسی بوده به نظره من اینم ی تعصب بیخوده. آدما خودشونو عذاب بدن چندین سال تا زمان ازدواج برسه. بش پرو بال ندادم چرا؟ چون عرضشو نداشتم :( :( ترسو بودم اما ی عمره تو ذهنم تو افکارم واسه خودم اینو به تصویر میکشم که عاشم با ی زیبا رو ی مهربون ی نازنین . اما فقط تو ذهنم. عزیزم خیلی داغونم این حرفا رو بیخیال شو.
    با سلام
    فشاری که به شما وارد می شود کاملا از صحبتهایتان روشن و شفاف هست.
    اما یه نکته ظریف را شما توجه کنید.

ما برای اینکه حالمون خوب بشه. سلامت باشیم و این هم دوام داشته باشد نیاز به درمان قطعی داریم.
    این درست نیست که وقتی مثلا آپاندیس شما درد شدیدی دارد با مسکن قوی و یا با مواد افیونی خودتون را از فشار خارج کیند. بله حق باشماست دردتون تسکین می یابد. اما آپاندیس شما باقیست و شدت می یابد و ترکیدن آن موجب فوت شما خواهد شد.

لذا باید هم به تسکین درد توجه کنید و هم به درمان درد.

خود زنی، سیگار، ارتباط و ... اینگونه مسائل درمان تنهایی و مسائل جنسی نیست.
    دوستان که راهنمایی می کنند هر دو مورد را در نظر می گیرند البته بدیهی هست درمان بلند مدت اولویت دارد.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

9. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

sanjab (یکشنبه 01 دی 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 دی 92), برسرک (یکشنبه 01 دی 92), جاثیه (یکشنبه 01 دی 92), شیدا. (یکشنبه 01 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    خوب؟ کاملا متوجه منظورتون نشدم ببخشید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)