به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    ((( مشاور خانواده ))) آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 آذر 03 [ 13:39]
    تاریخ عضویت
    1386-6-25
    نوشته ها
    9,519
    امتیاز
    297,251
    سطح
    100
    Points: 297,251, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,690

    تشکرشده 37,213 در 7,075 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array

    تست 240 neo از آزمون های معتبر و تخصی روانشناسی شخصیت



    تست پنج عاملی شخصیت یکی از معتبر ترین تست های روان شناسی در دنیاست. محققانی که این تست را به وجود آورده اند سال ها صفات مختلف شخصیتی را انتخاب کرده اند و پرسشنامه های مفصل را روی مردم اجرا کرده اند و بعد با روش های پیچیده آماری رسیده اند به این پنج عامل بزرگ شخصیت. 5 عامل یعنی روان نژندی ، برون گرایی ، اشتیاق به تجارب تازه، توافق پذیری و وظیفه شناسی. 5 عاملی که تحقیقات بین فرهنگی ثابت کرده اند در بیشتر کشورهای دنیا هم مثل اروپا 5 عامل بزرگ شخصیت است. و البته در ایران خودمان. تفسیر تست ها را که بخوانید بیشتر دستتان می آید که منظور از این کلمه های مبهم چیست.


    برای این که بدانیم آیا به همسرمان شباهت داریم یانه اول باید خودمان را بشناسیم، در مورد شخصیت خودمان منظم و البته منصفانه فکر کنیم و بعد در مورد دیگران و از جمله همسرمان قضاوت کنیم. شناختن خود پایه همه تغییرات مثبت زندگی است.یادتان باشد که معمولا هر چه نمره شما و همسرتان به هم شبیه تر باشد، شما بهتر با هم کنار می آیید. البته همیشه هم این طور نیست مسلما!








    عوامل پنج گانه شخصیتی این مدل شخصیتی عبارتند از
    1 - روان نژندی (N)
    2 - برونگرایی(E)
    3- انعطاف پذیری (گشودگی به تجربیات جدید) (O)
    4 - دلپذیربودن (توافق جویی) (A)
    5 - مسؤولیت پذیری و با وجدان بودن (C)

    هر یک از این 5 عامل شخصیتی نیز خودشان از 6 جنبه بررسی می شوند. و برای یک از این جنبه ها هم 8 سئوال وجود دارد پس:
    5 عامل هر کدام 6 جنبه و هر جنبه هم 8 سئوال که جمعا می ش
    ود 240 سئوال



    توضیحات هر عامل و جنبه های آن ها در زیر عنوان هریک با کلیک کردن قابل مشاهده است.


    کد HTML:
    نمرات پایین -------------------------------------- T<45
    45<T<55
    نمرات بالا ---------------------------------------- T>55

    Spoiler: +روان نژندی (N)

    N روان نژندی
    روان نژندی یا روان آزرده خویی خودش 6 جنبه دارد که عبارتند از:
    N1 - اضطراب
    N2 - خصومت و خشم
    N3 - افسردگی
    N4 - خود آگاهی
    N5 - زودانگیختگی (شتاب زدگی)
    N6 - آسیب پذیری
    مؤثرترین قلمرو مقیاس های شخصیت تقابل سازگاری یا ثبات عاطفی با ناسازگاری یا روان نژندی است. متخصصین بالینی انواع گوناگونی از ناراحتی های عاطفی چون ترس اجتماعی، افسردگی و خصومت را در افراد تشخیص می دهند. اما مطالعات بیشمار نشان می دهد افرادی که مستعد یکی از این وضعیت های عاطفی هستند، احتمالاً وضعیت های دیگر را نیز تجربه می کنند.تمایل عمومی به تجربه ی عواطف منفی چون ترس، غم، دستپاچگی، عصبانیت، احساس گناه و نفرت مجموعه حیطه ی N را تشکیل می دهد. هر چند N چیزی بیشتر از آمادگی برای ناراحتی های روانشناختی دارد. شاید عواطف شکننده مانع از سازگاری می شود. مردان و زنان با نمره بالا در N مستعد داشتن عقاید غیرمنطقی هستند و کمتر قادر به کنترل تکانش های خود بوده و خیلی ضعیف تر از دیگران با استرس کنار می آیند.
    همچنانکه اسم این عامل نشان می دهد بیمارانی که به طورسنتی به عنوان نوروتیک تشخیص داده شده اند کلاً نمره ی بالایی در اندازه های N به دست می آورند (به عنوان مثال آیزنک ۱۹۶۴ به نقل از مک کری و کوستا ۱۹۹۲). اما مقیاس N این پرسشنامه همانند سایر مقیاس هایش یک بعد از شخصیت سالم را اندازه می گیرد. نمرات بالا ممکن است نشانه ی احتمال بالا برای ابتلا به برخی از انواع مشکلات روانپزشکی باشد. اما زیرمقیاس N نباید به عنوان اندازه ای برای اختلالات روانی درنظرگرفته شود. ممکن است که بدست آوردن یک نمره ی بالا در مقیاس N ا یک اختلال قابل تشخیص روانی همراه نباشد، از طرفی تمام اختلالات روانی با نمره بالا در N همراه نیست. به عنوان مثال یک فرد ممکن است اختلال شخصیت ضداجتماعی داشته باشد و نمره بالایی در N کسب نکند.
    افرادی که نمرات آنها در N پایین است دارای ثبات عاطفی بوده و معمولاً آرام، معتدل و راحت هستند و قادرند که با موقعیت های فشارزا بدون آشفتگی یا هیاهو روبرو شوند.

    Spoiler: +برونگرایی (E)

    E برونگرایی
    برون گرایی خودش 6 جنبه دارد که عبارتند از:
    E1 -خونگرمی
    E2 - معاشرتی و اجتماعی بودن
    E3 - ابراز وجود
    E4 - فعالیت
    E5 - هیجان طلبی
    E6 - هیجان مثبت

    برونگراها، جامعه گرا هستند، اما توانایی اجتماعی قطعاً یکی از صفاتی است که حیطه برونگرایی دارای آن است. علاوه بر آن دوست داشتن مردم، علاقه به شرکت در گروه های بزرگ و گردهمایی ها، با جرأت بودن، فعال بودن و پرحرف بودن نیز از صفات برونگراها است. آنها برانگیختگی جنسی و نیز تحریک را دوست دارند و متمایلند که بشاش باشند. همچنین سرخوش، باانرژی و خوش بین نیز هستند. مقیاس های حیطه ی E به طور قوی با علاقه به ریسک های بزرگ در مشاغل همبسته است. بنابر تعریف جان و سریواستاوا (۱۹۹۹)، برونگرایی بیانگر وجود رویکردی پرانرژی به جهان مادی و اجتماعی در فرد می باشد که ویژگی هایی چون مردم آمیزی، فعال بودن، قاطعیت و جرأت را شامل می شود. سازش پذیری نشانگر جهت گیری اجتماعی و جامعه پسند در مقابل نگرش خصمانه نسبت به دیگران می باشد که ویژگی هایی چون نوع دوستی، خوش قلبی، اعتماد و فروتنی را شامل می شود. هر قدر که نشان دادن مشخصات برونگراها آسان است، به همان اندازه نشان دادن ویژگی های درونگراها مشکل است. در برخی از توصیف ها درونگرایی باید به منزله ی فقدان برونگرایی درنظر گرفته شود تا به عنوان ضد برونگرایی. ازا ین رو افراد درونگرا خوددارترند تا غیردوستانه،مستقلند تا پیرو،یکنواخت و متعادلند تا تنبل. وقتی منظور این است این افراد ترجیح می دهند تنها باشند. شاید گفته شود این افراد کم رو هستند. افراد درونگرا لزوماً از اضطراب های اجتماعی رنج نمی برند. گرچه این افراد روحیه بسیار شاد برونگراها را ندارند، ولی آدم های غیرخوشحال یا بدبینی نیستند. خصوصیات گفته شده شاید در مواردی عجیب یا بعید به نظر برسند اما آنها به کمک تحقیقات متعددی برآورده شده اند و موجب پیشرفت های مفهومی در مدل پنج عاملی گردیده اند.
    این تحقیقات موجب شکسته شدن کلیشه های ذهنی که صفات متقابلی چون شاد- ناشاد، دوستانه- خصمانه و معاشر- کمرو را به هم متصل می کنند، گردیده و اطلاعات جدیدی را در مورد شخصیت بوجود آورده است.

    Spoiler: +انعطاف پذیری (O)

    O انعطاف پذیری
    انعطاف پذیری خودش 6 جنبه دارد که عبارتند از:
    O1
    - خیال پردازی
    O2 - زیبایی شناسی
    O3 -احساسات
    O4 - رفتار
    O5 - افکار
    O6 - ارزش ها
    به عنوان یک بعد اصلی شخصیت، انعطاف پذیری در تجربه خیلی کمتراز E و N شناخته شده است. این یکی از دردسرهای کار برعکس کردن روند پرسشنامه سازی است، همین بعد در برخی نسخه های دیدگاه پنج عاملی عقل نامیده شده است.عناصر انعطاف پذیری چون تصور فعال، احساس زیباپسندی، توجه به احساسات درونی، تنوع طلبی، کنجکاوی ذهنی و استقلال در قضاوت، اغلب نقشی در تئوری ها و سنجش های شخصیت ایفا نموده اند، اما به هم پیوستگی آنها در یک حیطه ی وسیع و تشکیل عاملی از آن به ندرت مطرح بوده است.اشخاص منعطف هم درباره ی دنیای درونی و هم درباره ی دنیای بیرونی کنجکاو هستند و زندگی آنها از لحاظ تجربه غنی است. آنها مایل به پذیرش عقاید جدید و ارزش های غیرمتعارف بوده و بیشتر و عمیق تر از اشخاص غیرانعطاف پذیر هیجان های مثبت و منفی را تجربه می کنند. نمرات انعطاف پذیری با آموزش و نمرات هوش همبسته است. انعطاف پذیری مخصوصاً با جنبه های مختلف هوش چون تفکر واگرا که عاملی در خلاقیت می باشد مربوط است . اما انعطاف پذیری مترادف هوش نیست. برخی افراد خیلی باهوش در مقابل تجربه بسته هستند، متقابلاً برخی اشخاص خیلی انعطاف پذیر ظرفیت هوشی خیلی محدودی دارند. در قالب تحلیل عوامل اندازه های قابلیت ذهنی عامل ششم مستقلی را تشکیل می دهند که مؤلفین آن را خارج از حیطه ی شخصیت درنظرگرفته اند.
    مردان و زنانی که نمره پایینی در انعطاف پذیری می گیرند، متمایلند که رفتار متعارف داشته و دیدگاه خود را حفظ کنند، این افراد تازه های آشناتر را ترجیح می دهند و پاسخ های عاطفی آنها خیلی محدود است.
    متقابلاً افراد انعطاف پذیر غیر سنتی و غیرمتعارف هستند. علاقمندند همیشه سؤال کنند و آماده ی پذیرش عقاید سیاسی و اجتماعی و اخلاقی جدید هستند. این تمایلات نباید این چنین تلقی شود که آنها افرادی غیراصولی هستند. یک فرد انعطاف پذیر ممکن است به سیستم ارزش های خود مسؤولانه پاسخ دهد، همچنان مانند سنت گراها. افراد انعطاف پذیر ممکن است از نظر روانشناسان خیلی سالم تر یا رشد یافته تر باشند اما انعطاف پذیری یا انعطاف ناپذیری بستگی به اقتضاهای یک موقعیت دارد و افراد هر دو گروه کارهای مفید و مؤثری در جامعه انجام می دهند.


    Spoiler: +همسازی یا سازگاری (A)

    سازگاری خودش 6 جنبه دارد که عبارتند از:
    A سازگاری یا همسازی

    A1 - اعتماد و اطمینان
    A2 - صداقت و درستکاری
    A3 - نوع دوستی
    A4 - پذیرش یا انطباق
    A5 - فروتنی و تواضع
    A6 - نرم خویی یا دلرحم بودن



    همانند برونگرایی، دلپذیربودن مقدمتاً بُعدی از تمایلات بین فردی است. یک فرد دلپذیر اساساً نوع دوست است. او نسبت به دیگران همدردی کرده و مشتاق است که کمک کند و باور دارد که دیگران نیز متقابلاً کمک کننده هستند. در مقابل فرد غیردلپذیر ستیزه جو، خودمدار و شکاک نسبت به دیگران بوده و رقابت جو است تا همکاری کننده.
    افراد بسیار مایلند که دلپذیر بودن را هم به عنوان صفتی که از لحاظ اجتماعی مطلوب است و هم از لحاظ روانی حالت سالم تری است، ببینند. این امر نیز حقیقت دارد که افراد دلپذیر مقبول تر و محبوب تر از افراد ستیزه جو هستند ولی باید توجه داشت که آمادگی برای جنگیدن در برابر منافع خود هم یک امتیاز است و لذا دلپذیربودن در میدان جنگ یا در صحن دادگاه فضیلتی محسوب نمی شود. همچنین تفکر انتقادی و بدبین بودن در علم نیز به تحلیل های صحیح علمی کمک می کند. هیچ یک از دو قطب انتهایی این عامل از نقطه نظر جامعه مطلوب نیست و نیز هیچ یک لزوماً در مورد سلامت روانی فرد نیز مفید نمی باشد. هورنای یکی از روانشناسان به نام، در مورد دو تمایل نوروتیک «حرکت بر علیه مردم» و «حرکت به طرف مردم» بحث نموده است که این دو شبیه شکل مرضی دلپذیربودن و ستیزه جو می باشد. نمره پایین در A با حالات خودشیفتگی، ضداجتماعی و اختلال شخصیتی پارانویید همراه بوده در حالی که نمره بالا در A با اختلال شخصیتی وابسته همراه است.

    Spoiler: +مسؤولیت پذیری و با وجدان بودن (C)

    مسئولیت پذیری خودش 6 جنبه دارد که عبارتند از:
    C سازگاری یا همسازی

    C1 - شایستگی
    C2 - نظم و ترتیب
    C3 - وظیفه شناسی
    C4 - تلاش برای موفقیت
    C5 - خود انطباقی یا خویشتن داری
    C6 - احتیاط در تصمیم یا عمق نگری
    وظیفه شناسی و مسؤولیت پذیری (با وجدان بودن) توصیف کننده ی قدرت کنترل تکانه ها، به نحوی که جامعه مطلوب می داند و تسهیل کننده ی رفتار تکلیف محور و هدف محور است. وظیفه شناسی ویژگی هایی چون تفکر قبل از عمل، به تأخیراندازی ارضا، خواسته ها، رعایت قوانین و هنجارها و سازماندهی و اولویت بندی تکالیف را در برمی گیرد.
    کنترل خود، همچنین می تواند به مفهوم قدرت طرح ریزی خیلی فعال، سازماندهی و انجام وظایف محوله به نحو مطلوب نیز باشد. تفاوت های فردی در این موارد اساس وجدان هدفمند، با اراده و مصمم است. افراد موثق، موسیقیدانان بزرگ و ورزشکاران به نام این صفات را در حد بالا دارند. دیگمن و تاکوموتوچوک ،محققین دیگر، این حیطه را به نام «تمایل به موفقیت» نامیده اند. نمره ی بالا در C با موفقیت شغلی و تحصیلی همراه است. نمره ی پایین در C ممکن است موجب شود که فرد از باریک بینی لازم، دقت و پاکیزگی زیاد و «معتادکار » اجتناب کند.
    با وجدان بودن یک جنبه از آن چیزی است که «منش» نامیده می شود. افراد با نمره بالا در C زیاد دقیق، خوش قول و مطمئن هستند، اما افراد با نمرات پایین در C لزوماً فاقد اصول اخلاقی نیستند. اما در به کارگیری اصول اخلاقی زیاد دقیق نیستند. همچنین آنان در تلاششان برای رسیدن به هدف بیحال هستند. مدارکی وجود دارد که این افراد خیلی لذت گرا بوده و علاقه ی زیادی به امور جنسی دارند.








    =================

    پاورقی:
    1 - اگر سئوال یا مشکلی در خصوص انجام تست ها، یا پرداخت ها داشتید می توانید از طریق لینک تماس با ما اطلاع دهید تا حل شود

    2- پس از انجام تست و دریافت تفسیر آنلاین ؛ در صورت تمایل برای تفسیر تکمیلی تست خود ( با توجه به سایر موارد مطروحه توسط شما )می توانید با عضویت در انجمن آزاد مشاوره دریافت نمایید.
    3 - لینک مرتبط:

    سایر آزمون های معتبر و تخصصی روانشناسی
    تست MMPI-2
    ===
    تست MCMI 3

    غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

    http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

  2. کاربر روبرو از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده است .

    دیده (جمعه 26 بهمن 97)

  3. #2
    ((( مشاور خانواده ))) آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 آذر 03 [ 13:39]
    تاریخ عضویت
    1386-6-25
    نوشته ها
    9,519
    امتیاز
    297,251
    سطح
    100
    Points: 297,251, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,690

    تشکرشده 37,213 در 7,075 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array
    با سلام و احترام
    قابل توجه بازدیدکنندگان محترم تالار همدردی
    برای انجام این تست های معتبر و تخصصی روان شناسی نیاز به عضویت در همدردی نیست و هر کسی می تواند برای تست دادن صرفا ایمیل خود را وارد کند و یک رمز برای خود تعیین کند و تست را بدهد.
    با تشکر

    غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

    http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: یکشنبه 01 بهمن 96, 21:57
  2. تست شخصیت
    توسط مو طلایی در انجمن سرگرمی و تفریح
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: سه شنبه 04 بهمن 90, 00:57
  3. یه تست جالب و جدید شخصیت شناسی
    توسط فرشته مهربان در انجمن سرگرمی و تفریح
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: دوشنبه 03 بهمن 90, 23:42
  4. تست جاذبه ی شخصیت !-مرد ایده آل شما کیست؟
    توسط hossein.tajalla در انجمن سرگرمی و تفریح
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: پنجشنبه 23 آبان 87, 22:55

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 01:58 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.