سلام برای گرفتن راهنمایی و همدردی عضو شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن قصد کنایه نداشتم آگه این برداشت از حرفام میشه عذر خواهی میکنم
تشکرشده 225 در 103 پست
سلام برای گرفتن راهنمایی و همدردی عضو شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن قصد کنایه نداشتم آگه این برداشت از حرفام میشه عذر خواهی میکنم
khaleghezey (پنجشنبه 14 اسفند 93)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
اتفاقا این نظر را از قصد گذاشتم تا بهتر متوجه بشوید که وقتی مقاله ای به شما ارائه میشه برای مطالعه برای چیست
http://www.hamdardi.net/thread-154.html
قبلش عذرخواهی کنم اگه ناراحت شدید شرمنده ولی لازم بود متوجه بشید ذهن خوانی کردن و داشتن دید منفی چقدر اسیب زا و اشتباه است.لطفا با دقت بیشتری مقالاتی که به شما ارائه میشود که توسط جناب مدیر و مشاورین زحمتکش سایتتهیه میشود را مطالعه نمایید.
یکی از بهترین نوشته از نظر من مربوط میشه به بانو بالهای صداقت گرامیمتنش یادم نیست ولی خصلاه حرفش این بود بجای اینکه اینهمه تمرکز کنی روی شوهرت یا مادرشوهر یا خواهر شوهر یا خانواده شوهر و جاری و امثال اینها تمرکز کن روی خودت به بقیه کار ینداشته باش رفتاری که فکر می کنید درسته انجام بدهید به واکنش دیگران اهمیت زیادی نداره مسیر خودت را برو.
اینکه بهش محبت کردی خلی خوبه نشان از انعطاف پذیر شما و میل به بهتر کردن زندگیتان داره که قایبل ستایش هستشولی این مشکل تازگی نداره برای چند سال اتفاق افتاده پس انتظار نداشته باش در کوتاه مدت همه چیز برطبق میل شما باشه اندکی صبوری کنید بانو به ایشون وقت بدید تا شما را که تغییر کردی بپذیرد چون دیگه مثل قبل نیستید چه در رفتار و چه در گفتار محبت میکنید به ایشون توجه میکنید کانون اصلی توجه شما در زندگی الان شوهرتان شده این برای شوهرت تعجب برانگیزه(بعنوان یک مرد متاهل دارم میگم) برای ما آقایون باورش سخته همسرمان تغییر کنه مخصوصا وقتی محبتش زیاد میشه و بهمان توجه زیادی میکنه این موضوع باورش برای آقایون یکم دشواره نیاز به زمان داره احتمال زیاد مقاومت می کنه در بعضی اقایون این مقاومت همراه میشه با اندکی لجبازی ولی قرار نیست شما دست از هدفتان بکشید.
بزار اینجوری برایتان توضیح بدهم خودتان فرزند داشتید وقتی کودک هستند و به خانه بهداشت مراجعه می کنید نموداری هست برای رشد قدی کودک مهمترین نکته ای که بهش اشاره میشه اینه که رشد کودک باید روال مثبتی داشته باشه حالا برای بعضی با سرعت بالاتره و برای بعضی با سرعت کمتر ولی مهم اینه روال رشد مثبت خودش را حفظ بکند.در مورد شما هم اینگونه هست نیاز به زمان و صبوری دارید بانو
مهارتهای ارتباطیاینو اول بخوان
کارگاه خانواده موفق - مرد مقتدر / زن لطیف
کارگاه آموزشی - آداب گفتگو را با هم یاد بگیریم
این مقاله را حتما بخوان نکات کاربردی در زندگی متاهلی
(:) نکته های کاربردی عمومی >>>
لینک های مهارت های ارتباطی و رفتار جراتمندانه
چگونه منفعل نباشیم؟
اینا هم تاپیک های she هستش.
مشاوره تخصصی با جناب sci
کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
برای اولین بار جراتمندانه حرف زدم و کارم به طلاق کشیده
و از همه مهمتر این لینک
تفاوت بین زن و مرد از نظر دیدشان نسبت به مسائل مردهای منطقی و بانوان احساسی
استقبال از شوهر، چرا؟
نیاز دارید از ظرافت های زنانه خودتان بیشتر استفاده کنید بانو این خیلی کمک میکنه به شما برای اینکه رابطه بهتری با شوهرتنان برقرار کنید و حرفتان را همب زنید و نتیجه هم بگیرید.
خیلی کارایی داره.
مهمترین توصیه ای که یمشه به شما کرد فقط خواندن مقالات و بکار بردن ان است بدون داشتن توقع از شوهرتان
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
بانوی آفتاب (پنجشنبه 14 اسفند 93), سوده 82 (شنبه 30 خرداد 94)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)