من اگرم جدی صحبت کردم چون واقعا از صمیم قلبم دوست دارم زندگی موفقتری داشته باشید و بعنوان یه مرد به این مشکل شما نگاه میکنم و از دید منطقی
یک پستی بود از بانو بالهای صداقت خیلی زیبا نوشتن اینکه
شوهر
مادر شوهر
خواهر شوهر
و خانواده شوهر
جاری و
خانواده خودم
و.......... اینا همه را بزارید کنار فقط بخودت فکر کن فقط بخودت اهمیت بده و خودت را دوست داشته باش چرا همه فکر و ذکر شما شده خانواده شوهرت یا رفتار شوهرت یا رفتار مادرت بیخیال همش بزار کنار مهم خودتی و شوهرت و زندگی مشترکت بالا هم برات نوشتم اولویت فقط زندگی خودت هستش مشکل اونا بخودشون ربط داره و خودشان بلد هستند حلش کنن بلاخره یکجورایی با هم کنار میان
بزار یه مثالی برات بزنم خانواده ما 9 تا فرزندیم جدیدا بین برادرم و 2تا خواهرهای خودم مشکلی پیش آمده و دوطرف انتظار داره جبه گیری کنیم یکی میگه با اون نگرد حرف نزن و قطع رابطه کن اینم همان حرفها را تکرار میکنه ولی من و همسرم خودمان را کنار کشیدیم و با دوطرف رابطه داریم و اجازه نمیدیم مشکلات دیگران به زندگی مشترکمان که بخاطر بالا رفتن کیفیتش اینقدر زحمت کشیدیم خراب بشه.
اینو میگن اولویت بندی درست زندگی مشترک و همسرم اولویت اول و اصلی من هستشبه هیچ فردی چه خانواده خودم و چه خانواده همسرم نه این اجازه را میدهم نه میگذارم توی کیفیت زندگیمان تاثیر بگذراند هم خودم و هم خانومم.این یعنی یه زندگی درست و موفق
این شما تنها نیستید که توی چنین موقعیت هایی قرار گرفتید خیلی از ماها هم توی اینجور موقعیت ها قرار گرفتیم که دوست نداشتیم جایی بریم یا با کسی همصحبت بشیم و رفت و امد کنیم ولی به احترام همسر و خوشحالی اون و حفظ ارامش در زندگی مشترکمان اینکار را انجام دادیم.خود من آدم حساسی هستم و زود بهم برمیخوره و ناراحت میشم با کمک جناب مدیر که واقعا ازش سپساسگزارم یاد گرفتم خودم را قوی بکنم و خودم را دوست داشته باشم
نوشته جناب مدیر حتما لینکی که معرفی کردن را مطالعه کنید.سلام
شما شخصیت انعطاف پذیری داری.
حیفی که بخواهی پاسخهای شکننده را انتخاب کنی.
پیشنهاد می دهم مثل اینها که می روند باشگاه بدن سازی و عضلات ضعیف خود را تقویت می کنند.
شما هم روی ضعفهایی از این قبیل رنج بکش و تحمل کن تا قوی بشوی.
یعنی حتی جاهایی که بهت خوش نمی گذره برو. و اگر طعنه و شوخی هم کردند و رنجیدی تحمل کن. به مرور قوی می شوی و دیگر اذیت نمی شود.
البته باید حتما و حتما هدفت قوی شدن باشه.
بعضی ها تحمل می کنند و توی خودشون می ریزند که زندگیشون خراب نشه.
این ها از تو خودشون را می خورند. این به درد نمی خوره.
شما باید آگاهانه انتخاب کنی.
یعنی با اینکه می توانی این رابطه ها را کم کنی و یا شوخی هایت را کم کنی. اما انتخاب می کنی که بشاش و شاد باشی و تحمل شوخی های دیگران را داشته باشی تو قوی شوی
شما هنوز اول راه رشد خودت هستی.
می توانی با تقویت خود در حوزه های مختلف همزمان با بالارفتن سنت ، پخته تر و قوی تر و شاد تر هم باشی.
راه گریز اجتنابی را انتخاب نکن.
این هم لینک برای مطالعه بیشتر:
آرامش و نحوه مواجهه افراد با مسائل و مشکلات زندگي
یاد بگیر خودت را دوست داشته باشی و اولویت اول خودت باشی هر فردی تا خودش را دوست نداشته باشه و بخودش احترام نزاره نمیتواند به دیگران و نزدیکانش عشق بورزه.دلیلی نداره بخاطر حرف دیگران حالا هر فردی که میخواد باشه بشینی و غصه بخوری و هم بهش فکر بکنی بخدا اگه اینجوریه من یکی باید از صبح تا شب بشینم حرص بخورماونوقت کی فرصت میکنم خودمو دوست داشته باش و از زندگیم لذت ببرم؟!زندگی خودت را بر اساس حرف و سخن دیگران برنامه ریزی نکن
مسئله خواندن مقالات نیست مسئله اصلی اینه ازشون استفاده کنی و بکار ببری اونوقت دیگه از اینکه مادرشوهرت اینو گفت یا اینکارو کرد یا بین پدرت و شوهرت اتفاقی افتاده ناراحت نمیشی دوتا مرد هستند و خودشان بلدن مشکلاتشان را با هم حل بکنن به همین راحتی شما فقط باید نقش خودت را خوب ایفا بکنیاقای خاله قزی من همه اون لینک هایی که گذاشتیدرو خوندم جز یکیش که اونم دراسرع وقت میخونم ممنونم ازتون
مقالات بالا را با دقت بیشتر مطالعه کنید لطفادرضمن در مورد تلفن نزدن مادر شوهرت شاید یادش رفته بود و حواسش نبود این احتمال هم هستش در هر صورت عمه شوهر شما متوجه شد که شما تمایل داشتی به مهمانی ایشون بروی و مقصر نبودی پس دلیلی نداره بخواهی به این موضوع فکر کنی و خودت را اذیت بکنی

به هیچ فردی چه خانواده خودم و چه خانواده همسرم نه این اجازه را میدهم نه میگذارم توی کیفیت زندگیمان تاثیر بگذراند هم خودم و هم خانومم.این یعنی یه زندگی درست و موفق
اونوقت کی فرصت میکنم خودمو دوست داشته باش و از زندگیم لذت ببرم؟!زندگی خودت را بر اساس حرف و سخن دیگران برنامه ریزی نکن 

علاقه مندی ها (Bookmarks)