سلام
من الان نگاه گذرایی به تاپیک قبلی شما داشتم؛ در مورد مهریه ای، اگر در دفترخانه امضا نکرده باشید (یا در بعضی دفاتر ثبت ازدواج) هیچ اعتبار قانونی براش وجود نداره.
اما در مورد مشکل فعلی من براساس برداشتی که از صحبتهای شما داشتم؛ فکر می کنم شما برای کسب آرامش باید با احساسات خودتون کنار بیاید و حمایت حداکثری همسرتون رو جلب کنید. پیشنهاد می کنم:
1- با همسرتون رقابت نکنید!
این که مادرشون برای ایشون کادویی بخرند، شما باید خوشحال بشید(و حتما این خوشحالی رو نشون بدید) اموال شما جدای از هم نیست.
2- با مادرشوهرتون لج نکنید!
ایشون یا متظاهرانه یا از صمیم قلب، تلاش می کنند که پسرشون رو به سمت خودشون جلب کنند و برای این هدف از ابتدایی ترین روش، یعنی دادن رشوه استفاده می کنند. شما روش هوشمندانه تری رو به کار بگیرید!
3- ابراز محبت و وفادای کنید.
به همسرتون نشون بدید که از صمیم قلب دوستش دارید و در شادی و غم درکنارش خواهید بود. نه به خاطر مهریه یا خونه هفتاد تومانی! به خاطر اینکه دوست داشتنی، قابل احترام، همسر عالی و بهترین پدر برای فرزندان شماست (اینا رو کلمه به کلمه بهشون بگید، هم با رفتار و هم با حرف)
4- عزت نفس داشته باشید.
وقتی بهتون توهین می کنند اشک نریزید. جواب هم ندید. کتکشون هم نزنید. سکوت کنید و کمی فاصله بگیرید. هم برای تمدد اعصاب خودتون. هم برای شرمنده کردن همسرتون و از همه مهتر آرامش فرزندتون.
5- شاد و موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)