درود
یکماهی هست حس و حال اومدن به همدردی را ندارم کرخت شدم برا همین کحوتاه مینویسم و صریح!!!
یه دختر غرغرو و حسود که دوست داره همه چیز را کنترل کنه و هنوز توی سن بچگیش هست و فکر میکنه شوهرش اسباب بازیشه که فقط باید برای خودش باشه!!!
شوهرت داره از خونه یا به عبارت دیگه جهنم که شما براش درست کردید فرار میکنه واقعا منم اگه جاش بودم همینکار را انجام میدادم.خیلی از مردهای دیگه هم بودن از این راه حل استفاده میکردن دلیلی نداره زودتر بیاد خانه ما مردها دوست داریم جایی باشیم که لذت ببریم آرامش داشته باشه توش محبت و عشق باشه میشه بگید کدامیک از این موارد در خانه شما وجود داره؟و اینکه شما سعی کردید انجامشان بدید و محیط منزل را برایش آرامشبخش کنید
با مادرش مشکل داری
با پدرش مشکل داری
با خواهر مشکل داری
با برادرش مشکل داری
نتیجه گیری= اینکه مشکل اصلی شمایی
دید یک مرد نسبت به رفتار و گفتار شما
از زن غرغرو متنفرم
از زنی که همش گیر بده بهم کجا بودی کجا میری با کی میری متنفرم
از زنی که به خانوادم احترام نزاره و بهشان بی احترامی کنه خوشم نمیاد
از زنی که شوهرش را اولویت اول زندگیش قرار نده خوشم نمیاد
از زنی که همش شکایت خانوادم را بکند پیش من خوشم نمیاد
دوست ندارم در خانه ای قدم بزارم که درش عشق محبت و آرامش وجود نداره
خانه جاییکه که همسر آدم تمیز و مرتب با یه لبخند عاشقانه منتظرته میاد جلوی در استقبالت برات چایی میاره میوه میاره یه خانه مرتب و تمیر که آرامش درش حکمفرما هستش بهت کمک میکنه لباسهات را در بیاری خیلی خوب صدات میزنه همیشه اولویت اولش تو هستی جلوی خانواده خودت و خانوادش بهت احترام میزاره خوب صدات میزنه غذاهای خوب درست میکنه لباسهای تمیز و مرتب میپوشه و.........
پ.ن:ببخشید یکم تند نوشتم ولی لازم بود تا متوجه بشی کجاها داری اشتباه میکنی شوهرت چنتا پله از من جلوتره شاید یکروزی هم برسه منم بشم مثل ایشون هرچی بیشتر بخوای به این رفتارهات ادامه بدی نتیجه کشدار شدن این رفتار شوهرته و اگر شروع نکنی به بزرگ شدن و کسب مهارت و صبوری و انجام دادنشان زندگیت نابود میشه اینم بگم فکر نکن بقیه مردها از شوهرت بهتر هستند نه از این خبرها نیست
شاد و سربلند و پیروز باشید بانو![]()

اونقدرتشنه ام می شه که اون کاغذمهرم برمی گردونه
به نظرتون راه خوبیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)