مهرااد جانم
خوب ، منم واسه خودم یه سری خط قرمز دارم . نمیگم حجابم کامل کامله ، ولی درحد خودم رعایت میکنم .
میدونم امتحان الهیه . ولی واقعا نمیکشم . گاهی وقتا تحملش خیلی سخته . مخصوصا که خیلی هم تنهام و مدام تو فکرم . از اینکه ناشکرم ناراحتم . خدا به من خیلی لطف داشته . کلی نعمت به من بخشیده که بقیه خوابشون رو میبینن . ولی همین چندتا مشکلی که بهم داده (به عنوان نمک زندگی مثلا ) خیلی روی اعصابن . من قیافه زیبایی ندارم ، پشتیبانی توی خانواده م ندارم . از پدر و مادرم محبت ندیدم ، هیچوقت بغلم نکردن یا منو نبوسیدن . ( کسایی که دخترن میدونن اینا چقد برای یه دختر میتونه روحیه بخش باشه . مثل شربت زندگی میمونه . ) اینا رو نمیخوام بزرگ ببینم . نمیخوام بخاطر همین چندتا کمبود ناشکری کنم و بقیه نعمتای خدا رو نادیده بگیرم .
من هیچوقت آدم منطقی نیستم . همیشه احساسی عمل میکنم متاسفانه .
مرسییییی واقعا از گلایی که برام گذاشتین
Elena1994 عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی .
حق با شماست . آدمی که عمدا دل بقیه رو بشکنه اصلا آدم نیست . من حس کردم و میدونم شکستن غرور از مرگ هم بدتره .
خوب ، زیبا باشن واقعا یا نباشن ، به خودشون مربوطه . مهم اینه که من ازشون بدم میاد . حتی اگه خوشگلیشون با ماه شب چهارده هم برابری کنه به نظر من چندش آورن ، چون حاضر میشن دل کسی رو بشکنن و جلوی بقیه خوردش کنن .

علاقه مندی ها (Bookmarks)