سلام. مشکل من حل شدنی نیست ، فقط میخوام درد و دل کنم .
من از قیافه خودم بدم میاد . همیشه منو بخاطر ظاهرم کنار گذاشتن و مسخره م کردن . بخاطر شکل لبا و بینی م تو خونواده روم اسم گذاشتن . هیچوقت روم نمیشه توی مهمونیا و عروسیا شرکت کنم . وقتی میخوان عکس بگیرن من خودمو به یه بهونه ای کنار میکشم . همیشه فک میکنم بقیه وقتی منو میبینن حالشون بهم میخوره ، میگن این بیچاره چقد بدبخته که خدا اینجوری خلقش کرده ...
حالا این کار خداست ، ایراد گرفتن ازش گناهه . ناشکریه . منم پول عمل زیبایی ندارم . اصلا میترسم برم سراغ همچین چیزایی . ولی یه چیزی این وسط هست که میخوام حلش کنم . فک نمیکنم این حس حقارت و عدم اعتماد به نفسی که در من وجود داره درمان بشه . حالا درمان هم نشه ، اشکالی نداره . ولی این بد قیافه گی من یه پیامد بدی داره که دلم نمیخواد واسم بمونه : حسادت .
اصلا نمیتونم حس خوبی نسبت به دخترای زیبا داشته باشم . ازشون بدم میاد . از همه بازیگرای تلویزیون ، از هرکی که جلوی من از قیافه ش تعریف کنن متنفر میشم . اصلا از شعرای حافظ و ... اینا که راجع به قیافه معشوقشون هم شعر گفتن بدم میاد . از پسرایی که ادعای عاشقی دارن هم بدم میاد . چون فکر میکنم من هیچوقت نمیتونم عشقو تجربه کنم ، بخاطر قیافه م.
حسادت گناه بزرگیه . من این توی این دنیا باختم . نمیخوام توی دنیای دیگه هم روسیاه باشم . کمکم کنین این حس لعنتی رو تو خودم از بین ببرم . نمیخوام سیرتم هم صورتم افتضاح و حال بهم زن بشه .

اما باور کن خوشبختی به این چیزا نیست یا مثلا بودن ادمای زیادی در اطرافم که با این که چهره خوبی ندران ولی شوهرای خوبی پیدا کردن . منم اوایل خیلی برای هیکلم عذاب میکشیدم کلی هم رژیم گرفتم و باشگاه رفتم
ولی خوب استخون بندیم درشت دیگه ،چیکار کنم نمیتونم بشکونمشون که ؟!
خودمو اینجوری قبول کردم چون هرکسی یه ایرادی داره یکی بینیش بزرگ یکیش لبش کوچیکه(مثل خودم) یکی چشمش ریز یکی دندونای قشنگی نداره یکی چاقه یکی لاغره... همه که مثل هم نیستن ، زیبایی هم یه چیزی که باید در کنار بقیه مقایسه بشه به طور معمول من یا شما نسبت به بعضیها توی زیبائی ضعیف تریم نسبت به بعضیها قوی تر . حتی باور نمیکنی کسایی هستن که برای اینکه فقط بتونند مثل شما رو پاهاشون راه برن حسرت میخورن . نا شکری نکن عزیزم
فقط سعی کن خودتو همونجور که هستی (دقت کن ) همونجور که هستی دوس داشته باشی و قبول کنی .مطمئن باش که یه روز جفتتو پیدا میکنی .کسی که به چیزای دیگه ای به جز زیبایی ظاهری اهمیت بده ...
چون تا وقتی که این نظرو راجع خودت داری یعنی هرروزِ به ادمای اطرافت این پیامو میدی که من زشتم ، من چندش آورم ،من قابل احترام نیستم حتی اونقدر که یکی دوستم داشته باشه چون خودم ندارم . به نظرم این مشکلت رو ریشه ای دارمان کن بعد حتما تاثیراتش رو توی زندگیت میبینی ،

علاقه مندی ها (Bookmarks)