سلام شیلا جان
به عنوان یه خانم کاملا درکت میکنم! متاسفانه درد چیزایی که فرمودین خ زیاده! اما با این حرفتون که دنیا رو باختین نه اصلا موافق نیستم!! چون زیبایی رو برابر با بردن نمی دونم!
خاطرم هست یکبار خانمی سر همین قضیه با یک مشاور تماس گرفته بودن. مشاور حرف خوبی زد به ایشون. ایشون گفتن شما سعی کنین که جامعه رو وادار کنین که بهتون احترام بزارن. مسلما اگه شما انسان عالم یا هنرمند یا ... بشین مطمینا اون موقع این جامعه است که تشنه شما خاهد بود!
من یه سوال دارم از شما: چند درصد از ادمایی که برای شما قابل احترامن و یا سرشناسن از چهره خوبی برخوردارن؟!!! نقش زیبایی رو نمی توان در ارتباطات و یا استخدام های خصوصی و یا جلب خاستار و خ چیزهای دیگه نادیده گرفت اما
واقعا می توان به طور قطع گفت که زیبایی در خوشبختی یا سرشناس شدن ( حالا غ از شغلهای بازیگری و مدل و...) نقش خ خاصی ایفا نمی کنه! هممون می تونیم مثالهای زیادی بزنیم از ادمهایی که خ جامعه حسرت بودن باهاشون رو دارن امممما حقیقت چیز دیگری است و حتی غ از این، این ادمها احساس خوشبختی هم ندارن!
من نمی خام بگم که طرد شدن و نادیده شدن توسط جامعه اسونه اصلا! اما میخام بگم که حالا که این مشکل وجود داره باید تا جایی که امکان داره اثرات ناشی از اون رو کم کرد تا بتونین مثل هر ادم دیگری یه زندگی معمولی و حتی بهتر رو تجربه کنین!
واسه اولین قدم این که سعی کنین نسبت به خودتون احساس خوبی پیدا کنین. سعی کنین اعتماد بنفستون رو بالا ببرین! واقعا یکی از معیارهای زیبایی ادمها اعتماد بنفسشون هست!! تا حالا متوجه شدی که ممکنه خ ها زیبا باشن اما دلچسب نباشن!!!
لازمه اون اینکه از خودتون به نیکی یاد کنین! در گفتگوهای درونیتون همیشه واسه خودتون و اهدافتون احترام قایل باشین!!
واسه قدم دوم سعی کنین که تا جایی که امکان داره خوشبختی خودتون رو از رفتارهای ادمای دیگه کاملا جدا در نظر بگیرین! سعی کنین ( واقعا تلاش کنین ) تا جایی که می تونین از توجه کردن به قضاوت دیگران خودداری کنین! قیافه شما مال شماست! این خ می تونه در دید شما نسبت به خودتون موثر باشه! انقدر به اینکه از دید دیگران خوشایند نیستین فکر نکنین!
در یک کلام جامعه رو بپدیرین!!!! به قول بزرگی از حرفهای مردم بدل نگیرین که خ از ادمها موقع صحبت کردن اصلا فکر نمی کنن!!
عامل بعد زیبا گشتنه! سعی کنین که همواره خوشتیپ بگردین! لباسهای هماهنگ و مرتب! در حفاظت پوست و موهاتون کوشا باشین! خوشبو باشین! حرفهای زیبا بزنین! خودتون رو از لحاظ اطلاعات به روز کنین! سعی کنین همیشه حرفی واسه گفتن داشته باشین!!تحت تاثیر قرار دادن دیگران فقط از راه زیبایی نیست! این رو بپذیرین!! رزق و روزی شما دست هیچ بنده ای نبوده و نخاهد بود!
فوکوستون رو از نداشته هاتون تا جایی که امکان داره بردرین و بزارین رو چیزایی که دارین و یا می تونین داشته باشین! شما شبانه روز فکر کنین که زیبا نیستین واقعا زشت هم می شین!!
در ضمن خ از افراد جامعه شرایط شما رو دارن پس فکر نکین تنها هستین!
- -

علاقه مندی ها (Bookmarks)