دوستان من دارم میرم سر خونه زندگیم دوباره
این خیلی خوبه
اینها به خاطر صبوری کردن شماست ، به خاطر گذشت شماست ، این صبری رو که طی این مدت داشتی را باز هم ادامه بده تا موفقیت های بیشتری رو کسب کنی ، مطمئنا شما بسیار دانا و آگاه هستی که تونستی اینگونه فشارها و مشکلات را با حوصله مدیریت کنی
نه عزیز من فقط این شرط نزاشتم شرطی مثل گواهی سلامت روانی هم خواستم که باید بگیرن شرطای دیگه هم هست کلی شرط بود زیر نظر یک مشاور و یک حقوقدان
آفرین ، که آینده نگری داری و شرط های دیگه هم گذاشتی ،واقعا جای تقدیر داره ، الان هم با صبوری که داری ، محکم پای اجرا شدن شرط هایت بایست ، ایستادن با روی باز و خوشحال و امیدوار ، اجازه بده تا وقتی همگی عملی شدن ، با خیال راحت بری سرو خونه و زندگی ات ، و زندگی خوبی را برای خودت و همسرت و فرزندت بسازی
میدونی ایشون میتونست با نصف این شرطا بره یه دختر بگیره ولی منو انتخاب کرد از واسطه ای که خودشون فرستاده بودم شنیدم مادرش قبول نمیکرده خودش گفته نه من این شرطا رو قبول میکنم واین برای من خیلی ارزش داره خیییییییییییییلی نمیتونم ازش بگزرم
چقدر خوب ، چقدر ارزشمند ، خوش به حالت
شما لیاقت بهترین ها رو داری ، حالا که شما رو اینقدر دوست داره ، با روی باز و خوب و مهربان ازش بخواه حتما تک تک شرط های شما رو قبل از اینکه باهم برید زیر یک سقف اجرا می کنه ، اینجوری خیلی خوب میشه ... آخه از یک مشاور خیلی ماهر شنیدم که خصلت مردها اینگونه هست که هرچقدر برای بدست آوردن چیزی بیشتر تلاش کنند ، قدر اون چیز رو بیشتر می دونند .
باهاش و پیشش میمنوم تا درمان بشه اون دیگه یه بیمار روانی که ولی بهم ثابت شد ک منو دوست داره و همین برام کافیه از اون اولشم فقط دنبال یه حرکت یه اتفاقی بودم تا بهم ثابت بشه که منو دوست داره
آفرین ، درستش هم همین هست ، اینکه زن و شوهر به همدیگر کمک کنند ... شما که تا اینجا با گرفتن مشاور و وکیل پیش رفته ای ، به نتایج بسیار خوبی رسیده ای ... چیزی نمونده که این مشکل را به نحو شایسته ای حل کنی .... کمی تامل می خواهد تا ایشون چند جلسه تحت درمان قرار بگیرند ... اگر تمایل داشت حتما همراهشون برو ...
بهش بگو دلم می خواد کمکت باشم تا این دوران را طی کنی ...
بهش بگو خیلی دلم می خواد زودتر این بیماری تحت کنترل همسرت دربیاد تا بتونی دوباره زیر یک سقف با هم باشید
بهش بگو خیلی خوشحالی که اقدامات مثبت را در جهت ساختن دوباره زندگیتون از ایشون دیده ای به همین خاطر امیدواری که هرچه سریع تر این درمان صورت بگیره
ایشون یه خوره پول پرست هستن وقتی قبول کرده ینی دیگه خیلی طرف براش عزیزه و واقعا میخواد زندگی کنه
من مردی ندیدم که با این اتفاقات بیاد 100 سکه بزاره رو مهریه ی خانومش بجز اینکه واقعا همسرشو دوست داشته باشه حتی وکیلمم این حرفو تایید کرد و مشاوره و ایمان داشته باشه که همسرش بهترینه
اینها همه نتیجه صبر و توکل شماست ، 

همین رویه صبوری و توکل را ادامه بده ، دیدی که وکیلت هم تاییدت کرده ، چقدر خوب که بی گدار به آب نزدی و از این به بعد هم نخواهی زد .... چقدر خوبه که شما با تفکر پیش می روی و تسلیم احساسات دلتنگی و ذوق و شوق هایی که الان داری نمی شوی و با تامل و پیگیری کردن راه های درست و پس از درمان همسرت می خواهی زندگی ات را از نو بسازی
حالا که برام ثابت شد منم براش کم نمیزارم هستم باهاش تا وقتی خودش دستم ول نکنه
البته حتمی تاکید کردم که پیش یه روانپزشک برن تا وقتی که گواهی سلامت رو بگیرن
دیگه اگر بار گران بودیم رفتیم
اگر نامهربان بودیم رفتیم
امیدوارم همه از زندگی من درس بگیرن نکات مثبتشو ور دارن نکات منفیشو بریزن دور به جاش جایگزین بهتری کنن
برام دعا کنید که زود تر بیاد با سلامت روانی دنبالمون من پسرش چشم انتظارش میمنونیم
حتما و حتما برایت دعا می کنم ، تا شوهرت زودتر تحت درمان قرار بگیره و زود خوب بشه و با تاییدیه برگه سلامت روانی بیاد دنبال شما
-
یه بار دیگه میخوام رسیک کنم و بهش فرصت بدم
لازم هست که ما انسانها در زندگی ریسک کنیم ، و ریسک شما وقتی با تدبیر و قاطعانه ایستادن برای اجرا شدن شروط درست و صحیحتون باشد ، اون وقت درصد خطایش کمتر می شود
علاقه مندی ها (Bookmarks)