به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 دی 91 [ 22:17]
    سطح
    23
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    40

تشکرشده 39 در 25 پست

Array

خانواده ی شوهرم زندگی ما رو دارن خراب میکنن

سلام دوستان:
    من 2 ساله که ازدواج کردم و رابطه خوبی با شوهرم دارم اما خانوادش همیشه زاغ سیاه منو چوب میزنن. شوهرم علاقه ی عجیبی به خانوادش داره اگه یه روز برم خونه مامانش از خوشحالی نمیدونین چیکار میکنه اگه نرم کل رابطمون میره زیر سوال....
    اما مشکل اصلی من گوشی بودن شوهرمه. 1 خواهرو بردار برزرگتر از خودش داره که 8 و 10 سال ازش بزرگترن. باورتون نمیشه اینا هرچی میگن شوهرم تایید میکنه. مثلا چند روز پیش خواهر شوهرم بهم گفت بیشتر به مامانم زنگ بزن. و امروز این حرفو از دهن شوهرم میشنوم.
    برادر شوهرمم به شدت به شوهر من حسادت میکنه و نمیتونه پیشرفتشو ببینه وقتی میبینه من شوهرمو برای پیشرفت کردن تشویق میکنم توی جمع و همیشه توی زندگیمون دخالت میکنه و ادای بزرگترا رو درمیاره ولی شوهرم لام تا کام هیچی نمیگه منکه جوابشو میدم شوهرم بعدش شاکی میشه که این دخالت نبوده و تو بی جا کرد ی که جواب دادی...
    خلاصه همیشه به خاطر خانواده ی شوهرم ما با هم جرو بحث داریم. جلوی شوهرم قربون صدقم میرن چشمشو که دور میبینن بد رفتاریاشون شروع میشه. و از همه حرفاو رفتارای من سو استفاده میکننو شوهرمو دارن نسبت به من بدبین میکنن.
    بگین چیکار کنم نه میتونم باهاشون قطع رابطه کنم نه وقتی میبینمشون میتونم حرف بزنم چون از حرفام سو استفاده میکنن یا بحثمون میشه یا از حرفام آتو میگیرنو پشت سرم بد میگن. اگرم باهاشون حرف نزنم شوهرم میگه با خانوادم مشکل داری .....
    اینا نمیذارن ما زندگی کنیم .........چیکار باید بکنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 فروردین 91 [ 15:10]
    سطح
    37
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,831

تشکرشده 1,872 در 398 پست

Array

RE: خانواده ی شوهرم زندگی ما رو دارن خراب میکنن

دوست عزیزشماوهمسرتون بایدرفتارجراتمندانه رویادبگیرید.
    این لینک وکارگاه اموزشی-رفتارجراتمندانه مطالعه کنید.

خوندن این لینک هم بی تاثیرنیست.

3. کاربر روبرو از پست مفید mahi91 تشکرکرده است .

mahi91 (دوشنبه 19 دی 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام گلچهره جان
    این حرفو نزن .شما و همسرت باید با مدیریت قوی بتونین جلو این مسائل رو بگیری.اصلا خانواده شوهر سرشون به گور.اونا کی هستن که بخوان زندگی شما رو خراب کنن.شما این اجازه رو نده.محکم باش.را بطه ات رو به حداقل برسون.وقتی هم میخوای بری پیششون 14 بار سوره قدر رو بخون و با اعتماد به نفس برو.دهن به دهنشونم نذار.این ادما نیاز به تخلیه روانی دارن.بذار هر جور میخوان رفتار کنن.تو بچسب به زندگیتو شوهرت
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

5. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (چهارشنبه 07 تیر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    40

تشکرشده 39 در 25 پست

Array

مریم جان ممنونم. به نظر شما وقتی دارن توی زندگیم دخالت میکنن و توی جمع برام تعیین تکلیف میکنن و شوهرمم ساکت میشینه باید چیکار کنم؟ منم سکوت کنم که تا آخر عمرمون همش دخالت کنن؟ یا محترمانه ازشون خواهش کنم که توی زندگیم دخالت نکنن؟؟؟؟
    در ضمن من چطور رابطمو با خانواده شوهرم کم کنم؟ شوهرم قبول نمیکنه. خواهرو برادرش شهرستانن عید 2 هفته میان خونه پدرو مادرشون کل دو هفته رو اگه نریم مسافرت باید هرروز بریم خونه مادرش......
    به نظرتون چطوری با این آدما رفتار کنم که هم شوهرمو جذب کنم و هم اونا حدو حدودشونو بفهمنو دست از سرمون بردارن بذارن زندگیمونو بکنیم؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 18:58]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    Social1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    3,824

تشکرشده 3,762 در 695 پست

Array

سلام
    کارگاه آموزشی که mahi91 برایت گذاشته خیلی به دردت می خورد سعی کن با دقت بخونیش

چنانچه با خانواده همسرتان به مشکل برخورد می کنید و می خواهید که رابطه تان دوام داشته باشد، تنها یک حق انتخاب بیشتر ندارید: شما می بایستی که به همسرتان اصرار کنید تا حد و مرزهای آنها را برایشان تعریف کند
    مادامی که همسرتان فکر می کند که مشکل از شماست و خود را دخالت نمی دهد، جدائی بین شما مرتباً بیشتر و بیشتر خواهد شد.
    در گفتارهایتان صراحت داشته باشید
    منظور از صراحت از بین بردن احترام های موجود در روابط نیست. بلکه داشتن توان این کار است که توقعات خود را به صورت واضح و روشن همراه با بذل محبت و احترام به اطرافیان خود گوشزد کنید و خواسته های خود را مطرح نمایید

8. 2 کاربر از پست مفید چشمک تشکرکرده اند .

چشمک (دوشنبه 08 اسفند 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,825 در 279 پست

Array

سلام به گلچهره خانم

اين مسائل تا حدودي ( البته بگم متاسفانه ) عاديه ديگه ، اما اگه نتونيد اين شرائط رو مديريت كنيد ممكنه تبديل به بحراني در زندگي شما بشه ،

براي اينكه شرائط شما بهتر بشه و بتونيد جلوگيري كنيد از اين مسئله ، چند توصيه كوتاه به شما ميكنم ...

اول اينكه : به همون كارگاه مهارتها در سايت همدردي رجوع كنيد و كليه مطالب را به دقت بخونيد و سعي كنيد تمرين كنيد ...
    دوم : اگه بتونيد در خود كلاسهاي آموزش مهارتهاي زندگي ( كه ده مهارت مهم زندگي از قبيل مهارت ارتباط جمعي و فردي و ....... هست ) شركت كنيد بسيار بسيار براي شما مثمر ثمر واقع خواهد شد و به نظر من مشكل شما حتما حتما با حضور در اين كلاسها حل خواهد شد ...

سوم : در زندگي همه ما از يكديگر بايد انتقاداتي داشته باشيم ، اما متاسفانه همين انتقاد كردن 90 درصد در زندگي تنش ايجاد ميكنه كه بايد ما در زندگي راه انتقاد كردن از يكديگر رو بلد باشيم ، لذا براي مفيد واقع شدن يه انتقاد در زندگي پست زير را بهتون پيشنهاد ميكنم بخونيد ( اون پستي كه خودم ارسال كردم )
    http://www.hamdardi.net/thread-17355.html
    چهارم : گاهي اوقات همين مسئله ها ممكن است در زندگي بحرانهائي در زندگي پيش آورد ، لذا لينك زير را هم بهتون پيشنهاد مي كنم بخونيد ، مطمئن باشيد مفيد واقع خواهد شد

http://www.hamdardi.net/thread-17499.html

باز توصيه ميكنم كلاس مهارتهاي زندگي و كارگاهها فراموش نشه ،
    يه نكته ديگه اينكه خوب در اين جمع ها سعي كنيد از جملاتي كه ايجاد حساسيت كنه و اوضاع رو بهم بريزه يوري كنيد ، مثلا همون كه خودتون گفتيد بيان موفقيت هاي شوهرتون در جمع ، چون براد شوهرتون حساسند روي اين قضيه ، خوب چرا بگيد ؟؟؟
    خيلي وقتا نيازه كه بذاريد درگران در جهل مركب ابد الدهر بمانند ، پس نگذاريد از رمز و راز زندگيتون با خبر بشن ...

شما شك نكنيد كه مي توانيد ... زندگي مال ماست ، پس فقط خود ما ميتوانيم آن را بسازيم ، در اين ساختن حتي منتظر خدا هم نباشيم ، قرار نيست كسي از عالمي دگر بيايد و ما را حركت دهد ، پس اين مائيم كه بايد به طرف افق زيباي خورشيد بنگريم و بسازيم آينده اي روشن را

به اميد بهره بري از همه زيبايي هاي زندگي

10. 3 کاربر از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده اند .

مهاجر بي نشان (چهارشنبه 07 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 31 شهریور 91 [ 01:06]
    سطح
    10
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 5 پست

Array

سلام گلچهره جان منم يه مشكلي شبيه مشكل تو رو دارم اما مال من خيلي بدتر از مشكل توئه ميخوام مطرحش كنم فقط بسپرشون به خدا

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 02:06]
    سطح
    43
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,800

تشکرشده 4,874 در 1,141 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان

باز کننده تاپیک بیش از دو هفته است که سراغ تاپیکش نیامده تاپیکهایی که از پست مراجع و آخرین پست اعضاء در آن ، بیش از 2 هفته گذشته باشد به روز نمی شود تا خود مراجع به آن سر نزند و پست نزند و از وضعیت خودش نگوید .

لطفاً دقت فرمائید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    40

تشکرشده 39 در 25 پست

Array

سلام دوستان:
    مشکل من با خانواده شوهرم همچنان با قیست. چند روز پیش بهم ثابت شد که اصلا متوجه نیست که خانوادش ما رو کنترل میکنن. خواهر و برادر شوهرم توی یه شهر دیگه زندگی میکنند و فقط شوهرمه که به پدرو مادرش نزدیکه..
    چند روز پیش که مسافرت بودیم برادر شوهرم گفت وقتی شما میرید سفر به پدرو مادرم خیییلیی سخت میگذره توی جمع و همه شروع به اظهار نظر کردن که راست میگه . از اون ورم هرروز مادرشوهرم به شوهرم زنگ میزد که امروز کجا رفتید چیکار کردید چی خوردید کی برمیگردید با اینکه قبلش بهشون گفته بودیم کی برمیگردیم. همیشه هم پدر شوهرم در حال ناز اومدن برای شوهرمه که من پیرم من دیسک کمر دارم و.......
    خواهرو برادر شوهرمم همیشه توی حرفاشون میگن در آینده که شما ( یعنی منو شوهرم) از پدرومادرمون نگهداری کردید.......... یا تنها امید ما به شماست مواظب پدرو مادرمون باشید...... درحالی که خودشون 2 تا فقط سالی 2 بار میان به پدرومادرشون سر میزنن. شوهرمم اگرچه نمیذاره توی زندگیمون دخالت کنند ولی کاملا موافقه که بین سه تا بچه ی اونا فقط اونه که مسئول پدرومادرشه و باید بگم که ما اختیار و آزادی 100% نداریم و این موضوع داره منو بدجور عذاب میده تازه وقتیم که به شوهرم میگم اصلا نمیفهمه حرف من چیه و میگه تو بهونه الکی میگیری یا به تو مربوط نیست در حالی که این آزادی منه که داره سلب میشه.
    راستش من خیلی بی تجربه هستم و اصلا ناز اومدنو سیاست داشتنو بلد نیستم فقط میخوام زندگی کاممملااااااا مستقلی داشته باشم. خیلیا رو دیدم که با سیاستو زرنگی کاری کردن که زندگیشونو مستقل کردن و شوهرشونم حرفشونو درک میکنه ولی من نمیدونم چطوری. خواهش میکنم کمکم کنید و بگید چطوری روی شوهرم تاثیر بذارم و زندگیمو مستقل کنم؟؟؟
    دیگه خسته شدم

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام گلچهره جان

نباید ارتباطتت رو با تالار قطع کنی.باید اینجا باشی و مهارتها و به قول خودت سیاست ها رو یاد بگیری...ببینی کسایی رو که مشکل شبیه شما دارن و چه راهنمایی های دارن از سمت افراد با تجربه میشن...

گلچهره جان

به نظرم کمی حساس شدی و تا حدودی به همسرت حق میدم.

اول از همه شرایطتی که داری رو بپذیر.همسر شما ادمیه که دوست داره خیلی به پدر و مادرش برسه.این یک واقیعته و شما در عرض یکی دوسال نمیتونی همسرت رو تغییر بدی.

دوم اینکه انقدر هم از دید بد به این موضوع نگاه نکن....با خودت بگو محبتی که همسرم به خانوادش میکنه کلی خداپسنده و اگر شما هم راضی باشی به این محبت مورد لطف خدا قرار میگیری.

سوم اینکه در مورد این موضوع دیگه به همسرت گیر نده و باهاش مستقیم وارد بحث نشو.با بحث نتیجه نگرفتی.پس بهتره کمی خودت رو به بیخیالی بزنی.

چهارم اینکه اگر خواهر و برادرش میگن شما باید نگهداری کنید و .... شما از الان جبهه نگیر.از الان دااری غصه شاید 20 سال دیگه رو میخوری؟ما از فردای خودمون خبر نداریم..جه برسه به....

پنجم اینکه یه سوال ازت دارم...مثلا مادر همسرت زنگ میزنه میگه چی خوردی..کی برمیگردین..کجا رفتید....راستش به نظرم کار بدی نمیکنه...از اون تیپ مادرهاست که زیاد نگران بچه اشه.

شما هرچقدر حساسیت داشته باشی همون قدر هم اذیت میشی....مادر همسر من هم همینطور و شاید چندین درجه بدتره...حتی یه بار به من گفت کاش تو خبرای خونه تون رو بیا و به من بگی !!

من اگر حساسیت به خرج بدم خودم از همه کسی بیشتر اذیت میشم.مثل شما...

شما باید محبتت رو به همسرت زیاد کنی و از لحاظ روحی ازارش ندی...(مثل همین بحث در مورد دخالتهای مادرش)

اون اگر متمایل بشه به سمت شما کم کم از ووابستگی به مادر و پدرش هم کاسته میشه

با تالار در ارتباط باش

موفق باشی

15. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (چهارشنبه 07 تیر 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)