نحوه خرج کردن حقوق زن در زندگی
حدودا چند ماهی میشه که عقد کردیم. اوایل ازدواج شوهرم همش بهم میگفت برو سرکار. و من الان دانشجویم اما میدونم که کار حتما برام هست و کار پیدا میکنم. حالا میخام بدونم اگرسرکار رفتم چطور حقوقم مدیریت کنم؟ واقعا الان از حرفهای شوهرم خیلی ناراحتم و اصلا انگیزه ندارم که برم سرکار. الان که سرکاری نمیرم حتی بیرون که میریم سعی میکنه پول خورد بگیره ازم البته 2 یا سه بار شده. (مثلا میگه پول خورد ندارم.داری بدی؟) در کل میگه همه چیز باید در زندگی دو طرفه باشه میگه احترام دو طرفه و در مورد حقوق هم همین رو میگه اوایل که خیلی میگفت برو سر کار بدش ناراحتیمو بهش ابراز کردم و گفت من بری خودت میگم برو سرکار که جهیزیت کامل بشه. بعد از یک مدتی دوباره حرفش شروع شد و حتی کار برام پیدا می کرد که اگه دوست داشتی میتونی بری. البته خودش تازه دو ماهی میشه که میره سرکار قبلش پدرش خرجش میداد. البته وضع مالی شون خیلی خوبه اما وضع کاری خودش نه. چون دو ماه بیشتر نیست که سرکار میره. من هم نمیگم که تو زندگی کلا خرج نکنم چون به هر حال زندگی مشترکه. اما اینطور که این میگه یعنی من واقعا میبینم که در آینده مثلا بهم میگه پول برا ماشین ندارم بهم بده یا حتی بهم بگه پول لباست خودت بده چون رک هست. و نمیگه پولت مال خودت و میدونم بد عادت میشه
خواهش می کنم کمکم کنید.