اولا بنده مدیر نیستم فقط یه کاربر معمولی هستم
دوما شما تا خودت نخوای هیچوقت هیچ کسی نمی تواند بهت کمک کنه اینجا ما رمال یا دعانویس نیستیم که یه چیزی بدیم بدی بخورد شوهرت یا بزاری زیر بالشتش درست بشه یا دعا بهت بدیم بخونی شوهرت سربه راه بشه همانطور که خودت دوست داری!! اینجا باید تلاش کنی و صبور باشی مقالات را مطالعه کنی و مهارت های خودت را افزایش بدی
با سپاس بسیار زیاد از بانو paiize از تجربیات ایشون استفاده کنید کل مطلبی که باید یاد بگیری بطور خلاصه ایشون نوشتند
مقالات زیر را مطالعه کنید.عجول نباش تو الان متاهل شدی پس لطفا همانند یک بانوی متاهل رفتار معقولانه و سنجیده ای داشته باشید و از گرفتن تصمیمات انی و هیجانی جدا خودداری کنیداینجا ما با شوهر شما در ارتباط نیستیم پس همه تمرکزمان روی شماست
زن در خانه حکم مربی را داره
دیشب داشتم با همسرم در مورد تایپیک شما صحبت میکردیم خود من 27 سالگی ازدواج کردم و واقعا الان وضعیتم 3سال ازدواج کردیم با اوایل بسیار متفاوته پس لطفا صبور باشید ایشون تازه 21 سالشه و یکسال هست که ازدواج کردید حداقل 5سال طول میکشه تا با خصوصیات رفتاری و اخلاقی همدیگه آشنا بشید.
مطالعه کن مطالعه کن مطالعه کن
زدن پست زیر این تایپیک توسط شما ممنوعهاینو اول بخوان
کارگاه خانواده موفق - مرد مقتدر / زن لطیف
کارگاه آموزشی - آداب گفتگو را با هم یاد بگیریم
این مقاله را حتما بخوان نکات کاربردی در زندگی متاهلی
(:) نکته های کاربردی عمومی >>>
لینک های مهارت های ارتباطی و رفتار جراتمندانه
چگونه منفعل نباشیم؟
اینا هم تاپیک های she هستش.
مشاوره تخصصی با جناب sci
کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
برای اولین بار جراتمندانه حرف زدم و کارم به طلاق کشیده
و از همه مهمتر این لینک
تفاوت بین زن و مرد از نظر دیدشان نسبت به مسائل مردهای منطقی و بانوان احساسی
استقبال از شوهر، چرا؟
نیاز دارید از ظرافت های زنانه خودتان بیشتر استفاده کنید بانو این خیلی کمک میکنه به شما برای اینکه رابطه بهتری با شوهرتنان برقرار کنید و حرفتان را همب زنید و نتیجه هم بگیرید.
خیلی کارایی داره.برای مدت حداقل یک هفته یا یکماه فقط مقالات بالا را مطالعه کنید و از نکات مهم یادداشت برداری نمایید.تمرکز فقط روی خودت باشه همین و بس دیگه از شوهرت و مادرشوهرت نمینویسی چیزی اوکی؟
شاد و سربلند و پیروز باشید بانو
پ.ن:لطفا صبور باشید دست از تلاش برندارید مطالعه کنید و به کارها و رفتار و گفتار شوهرت کاری نداشته باش اینجا فقط خودتی و خودت پس قوی شو لطفا

اینجا ما با شوهر شما در ارتباط نیستیم پس همه تمرکزمان روی شماست 

علاقه مندی ها (Bookmarks)