به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 01:12]
    سطح
    1
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 44.0%
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

از کجا بفهمم یک شخصی بهم علاقه داره

سلام
    لطفا با احترام اگر راهنمایی دارید بفرمایید.
    هلیا هستم و۲۷ سالمه
    در یک محیطی قرار گرفتم که اونجا یک پسری هست که من دوسش دارم.منتها فضای اونجا و جایگاه ایشون اونجا طوری نیست که من هی بخوام برم ارتباط بگیرم و خلاصه بفهمم حسش چیه.
    ایشون هم کلا خیلی مذهبی ان.
    حالا دوستان مذهبی در یک شرایط این چنینی شما بگید من چجور بفهمم دوستم داره یا نه؟
    یکی می گه پسرای مذهبی بدتر این موقع دوری می کنن.
    خلاصه که کلا گیج شدم من

2. 2 کاربر از پست مفید هلیا۱۹۹۷ تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 20 مرداد 04), باغبان (شنبه 18 مرداد 04)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,103

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

با سلام و احترام

به همدردی خوش آمدید .
    از دید ازدواج بخوایم بررسی کنیم ، امکان داره یه پسری یه دختری را دوست داشته باشه ولی چون شرایط ازدواج را نداره و اهل رابطه دوستی هم نیست ، احساس و روابطش را مراقبت کنه ...
    اولین کاریکه به نظرم شما باید انجام بدید اینکه از فکر و خیال خارج بشید و با اما و اگرها ادامه ندید ...ما هیچ تسلطی به احساس طرف مقابلمون نداریم ، یعنی نمیدونیم تو ذهن اون داره چی میگذره ...
    ما از خودمون اوکی هستیم .... ولی طرف مقابل هم مهمه ....پس باید مراقب احساسمون باشیم
    (اول ایمن سازی خودمون) .... این علاقه ما باید منطقی باشه و در چارچوب صحیح ایجاد شده باشه (یعنی شناخت صحیح )
    مطلب بعدی اینکه اگه جلوی چشمش هستید ، اون پسر اگه شرایط ازدواج را داشته باشه و شما را در نظر داشته باشه از راه درسش اقدام میکنه به یه طریقی ...اون موقع هم باید هوشیار باشید .
    میشه از یه واسط مطمئن و عاقل یه چیزهایی را غیر مستقیم از طرف مقابل فهمید .
    در حالت کلی ،هیچ وقت ذهنمون را قفل نکنیم تونلی روی یه نفر و بهش وزن زیاد ندیم.... این میشه یه خطای شناختی .
    روی هدف و ارزش ها فکر کنیم ...
    . ما یه ارزش انتخاب میکنیم و میتونیم با هدف های مختلف به اون برسیم ( اگه یه هدف نشد ، یه هدف دیگه )
    مثلا در مقوله ازدواج یه فرد ارزش را میذاره : " تشکیل یه خانواده خوب ، آرامش ، رسیدن به خدا "
    در مسیر خواستگاری (پسر،دختر) میخوایم به اون ارزشه برسیم و دیگه اگه مثلا یه خواستگار نشد ، یه خواستگار دیگه ( یه هدف نشد ، هدف دیگه ) ... بعد ازدواج هم پسر و دختر تلاش میکن به این ارزش برسن و با همدیگه ارزش های والای دیگری را انتخاب میکنن .
    ارزش ها معنوی انتخاب میشن و استراتژیک ترن .... هر چی ارزش انسان متعالی تر باشه ....مسیر تعالی تر هست .
    اگه هدف و ارزش را برعکس کنیم و بگیم من حتما باید با فلان شخص ازدواج کنم تا خوشبخت بشم ، امکان داره مشکل پیدا کنیم ...... اگه به هدف وابستگی داشته باشید یا برای خودتون این حس را ایجاد کنید ....شرایط سخت میشه .
    اتفاق های زندگی را بهتر معنایابی کنیم ..... مثلا محبوبی را دوست داشتیم نشد .... میگیم الهی شکر ، ان شالله خیره .....یه محبوب دیگه میاد و در مسیرم قرار میگیره .
    اینجوری شکر را داشته باشید در زندگی و اتفاق ها .... میشید آهن ربا :)

مطالعه این لینک ها کمک میکنه :

موفق باشید .
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 19 مرداد 04 در ساعت 11:55 دلیل: تایپی + لینک

4. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 20 مرداد 04), Mvaz (یکشنبه 19 مرداد 04), فرشته مهربان (دوشنبه 20 مرداد 04), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 20 مرداد 04), مدیرهمدردی (یکشنبه 19 مرداد 04), zolal (یکشنبه 19 مرداد 04)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 بهمن 04 [ 15:58]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 39.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,880

تشکرشده 37,358 در 7,157 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط هلیا۱۹۹۷ نمایش پست ها
    سلام
    لطفا با احترام اگر راهنمایی دارید بفرمایید.
    هلیا هستم و۲۷ سالمه
    در یک محیطی قرار گرفتم که اونجا یک پسری هست که من دوسش دارم.منتها فضای اونجا و جایگاه ایشون اونجا طوری نیست که من هی بخوام برم ارتباط بگیرم و خلاصه بفهمم حسش چیه.
    ایشون هم کلا خیلی مذهبی ان.
    حالا دوستان مذهبی در یک شرایط این چنینی شما بگید من چجور بفهمم دوستم داره یا نه؟
    یکی می گه پسرای مذهبی بدتر این موقع دوری می کنن.
    خلاصه که کلا گیج شدم من
    با سلام و احترام
    اگر آن آقا پسر به معی واقعی مذهبی باشه. نه صرفا بر اساس ریش و ....، پس در راستای ارتباط با دختران اطرافش دو حالت دارد.
    اگر از نظر شئونات، و مشخصات مذهبی دختری را مناسب بداند و قصد ازدواج هم داشته باشد مستقیم با با واسطه شماره تلفن خانواده و آدرس را به دست می آورد و برای خواستگاری اقدام می کند.
    اگر هم خودش مورد داشته باشد ، یا نظر مثبت به دختران اطراف خود برای ازدواج نداشته باشد، ارتباط نمی گیرد و هر چه به آنها کسی نزدیک شود به عنوان فرد جلف طرد خواهد شد.

خلاصه اینکه: شما کار زیادی نمی خواهد انجام دهید. اگر او مشخصات شما را بپسندد و علاقمند باشد و کسی را خودش در نظر نداشته باشد. راهش را پیدا می کند. و هر گونه جلب نظر کردن شما ، برای او حالت طرد شدگی ایجاد می کند.
    تبصره: اگر او فردی مذهبی نباشد و ادای مذهبی در بیاورد، مثل خیلی پسرای دیگه ، ممکنه بخواهد با شما وارد رابطه بشه، اما ازدواج از این رابطه به دست نمی آید.

لینک هایی که جناب باغبان در پست بالا برای شما گذاشته است به صورت مفصل مبانی و جوانب توصیه بنده را برای شما مشخص می کند.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

6. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 20 مرداد 04), Mvaz (یکشنبه 19 مرداد 04), فرشته مهربان (دوشنبه 20 مرداد 04), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 20 مرداد 04), zolal (یکشنبه 19 مرداد 04), باغبان (یکشنبه 19 مرداد 04)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام
    خوش اومدید
    طی دو پست به سوال شما بطور کامل پاسخ داده شده و کلی لینک مطالب مفید هم براتون گذاشتند.
    بهمین دلیل بقیه دوستان هم مثل من به احتمال زیاد راهنمایی بهتر و متفاوتی نداشتند که بهتون ارائه بدن مخصوصا اینکه خوش شانس بودید که مدیر محترم سایت که خودشون روانشناس و مشاور حاذقی هستند هم راهنماییتون کردند.

بعدم همونطور که بهتون گفته شد علیرغم علاقه ای که به اون آقا دارید بهتره تا وقتی قدمی از سوی ایشون برای شما برداشته نشده، فکرت رو بهش اختصاص ندی چون خیلی آسیب زننده است و صرفا به احساس غم دوری و حسرت ختم نمیشه و کلا از انرژی و روال عادی زندگی میندازتت.

منم معتقدم اگر پسری به شما علاقه مند باشه و مشکلی نداشته باشه حتما خودش یه راهی برای پیشنهاد دادن به شما پیدا میکنه. حالا چه قصد ازدواج داشته باشه و چه نداشته باشه و صرفا برای لذت و سرگرمی بخواد. خلاصه که نمیشینه فقط دورادور شما رو دوست داشته باشه.

پس بهتره تا اقدامی از سمت ایشون نشده، وقت و انرژی و حال خودتو خراب نکنی برای چیزی که فقط یه فکره.
    در یک کلام خودتون رو منتظر و ببخشید علاف نکنید. فکر و احساس ما خیلی ارزشمنده. بالاخره شما از ایشون خوشت اومده و نمیشه انکارش کرد اما نباید به این حس حداقل تا وقتی اون آقا قدمی برنداشته بیشتر از این پر و بال بدی.

موفق باشی

پی نوشت: لطفا اگر مطلبی دارید همینجا بذارید و در سایر تاپیک ها در مورد تاپیک خودتون پست نذارید. سایر اعضا تاپیک شما رو می‌بینند.
    ویرایش توسط zolal : دوشنبه 20 مرداد 04 در ساعت 14:43

8. 3 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 20 مرداد 04), Mvaz (دوشنبه 20 مرداد 04), فرشته مهربان (سه شنبه 21 مرداد 04)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 01:12]
    سطح
    1
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 44.0%
    تشکرها
    0

تشکرشده 5 در 2 پست

Array
    سلام
    خیلی ممنونم از راهنمایی های شما عزیزان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)