مشکل جدیدی که جدیدا باهاش روبرو شدیم سر مراسم عروسی مونه که قراره سال دیگه برج تیر یا شهریور بگیریم .
منو شوهرم تصمیم گرفتیم بجای گرفتن عروسی بریم ماه عسل کربلا و آتلیه عکس بگیریم بعدشم بریم خونه خودمون و هرکسی دوست داشت بیاد خونمون دیدنمون و اگه دلشون خواست کادو بدن و اگرم نه که هیچی من خودم توقعی ندارم . فقط دوست دارم عروسی باب میل هر دومون باشه و بخاطر دله خودمون باشه نه بخاطر حرف مردم .
بخصوص اینکه همسرم میگه عروسی باید مولودی باشه و اهنگ و رقص نداریم و به علاوه اینکه من قراره برم تهران با شوهرم زندگی کنم و برای عروسی مون از فامیل های ما هیچکس نمیاد فقط مامانم و داداشم هستن و از فامیلهای شوهرم فقط 30 الی 40 نفر باید باشن ، برای همون گرفتن عروسی برام مهم نیست آرزو ندارم کسی جز شوهرم منو تو لباس عروس ببینه .
خلاصه اینکه با شوهرم توافق کردیم و منم بخاطر مخارج عروسی با همسرم راه اومدم تا روش فشار نیاد اونم خیلی خوشحال شد و گفت عالیه . بعد قرار گذاشتیم با خانواده هامون صحبت کنیم .من با مامانم صحبت کردم گفت هرجور خودتون میدونید و فکر خوبیه ولی اونکه با مامان باباش صحبت کرده اول گفتن خودتون میدونید ولی دیروز که خواهرش رفته اونجا کلا ورق برگشته و خانواده اش مخالفت کردن و گفتن عروسی بگیرید چون بعدها رو دلتون میمونه و حسرت میشه و عروسی بگیرین با پول کادوها برین کربلا و باباش گفته تو مخارج عروسی کمکتون میکنم ، خیلی دوست دارم فکر کنم خواهرش ربطی به تصمیم های عروسی ما نداشته و اون دیروز نخی نداده . خیلی سخته مثبت فکر کنم چون خواهرش یکی دو باری دخالت کرده و همه چی ما رو بهم زده . احتمال میدم این سری هم اون دخالت کرده و من به هیچ عنوان حاضر نیستم افسار زندگی مونو از الان بدم دست خانواده اش واز بعدا برای اسم بچه ما هم بخوان تصمیم بگیرن ، از طرفی شوهرم بی سیاسته یهو جلو جمع نظرخواهی میکنه هرکی یه چیزی میگه اینم متقاعد میشه میاد سر من درحالی که قبلا توافق کردیم و گفته نظرش عوض نمیشه اما میشه
حالا نمیدونم چکار کنم بهش گفتم دو راه بیشتر نداریم
یکی اینکه بریم ماه عسل کربلا بی عروسی ( که خانواده اش مخالفن )
یکی هم عروسی بگیریم مثل بقیه عروسی ها آهنگ هم داشته باشیم و دوست دارم با شوهرمم برقصم( ولی اون مخالفه با اهنگ و رقص و میگه نه )
حالا به نظرتون بد گفتم ؟ چکار کنم یعنی کوتاه بیام ؟ خانواده اش پرو نمیشن بازم بعدها خونه خودمون هم رفتیم سر همه چی مون دخالت کنن البته خود شوهرم همش نظرسنجی میکنه حرص منو در میاره