نوشته اصلی توسط
Mvaz
سلام
جناب امیر،
اینکه شما از شخصی راهنمایی بخواهید نه تنها خلاف قوانین نیست بلکه بسیار توصیه شده است. معمولا برای اینکه راهنمایی هدفمندی بگیرید باید تمرکز کنید رو همون فعل راهنمایی شدن در مسیر مورد نیاز، نه چیز دیگه، پس بهتره برای راهنمایی بریم پیش متخصص اون حوزه.
خوب متخصص این حوز که همه ازش استفاده میکنند، مشاور مرجع این سایت هست که نیاز هست شما با ایشان مکاتبه کنید.
افرادی که به صورت داوطلبانه در این سایت به خوبی راهنمایی میدهند به مانند سرکار خانم سحر بهاری و دیگر دوستان بر اساس قوانین این محیط رفتار میکنند و ما نیز به عنوان راهنمایی شونده هم باید بر اساس همون قوانین عمل کنیم. این قوانین میگه بهتره کاربران با هم در ارتباط نباشند. اگر هم واقعا هدف راهنمایی شدن هست و از مشاوره های انجمن و تاپیک ها راضی نشدند، میتونید از مشاوره تخصصی سایت بهره ببرند.
در مرتبه بعدی مشاوره تخصصی این سایت شاید جزئی تر و دقیق تر به شما مشاوره ای دهد که با مشاوره کلی خانم بهاری در این تاپیک زیاد فرقی نداشته باشه. شما هستی که اون موقع می فهمی باید عمل کنی.
یعنی اینکه یک طرف مشاوره، راهنمایی شونده است و طرف دیگر راهنمایی کننده. شما اینجا راهنمایی کننده داشتی، ولی خودت به عنوان راهنمایی شونده جا داشت بهتر عمل کنی و بیشتر بهره ببری.
جناب امیر فرض رو بر این میگذاریم که با کلی تلاش، شما این خانم را به قول خودت جذب کردی و حاضر شد بیاد برای آشنایی با شما سر یک میز بشینه، حالا شما که این همه تلاش کردی و قاعدتا حاضر نیستی به همین راحتی عقب بشینی، از طرفی چون خیلی بهش فکر کردی، احساسات ات مثل یکی آهنربای قوی عمل میکنه و در همون جلسات اول سعی میکنه خودش رو سیراب کنه.
حالا در این شرایط چه طور امکان داره شما بتونی به شناخت منطقی و عقلی از این خانم برسی؟ اگر متوجه بشی این خانم بر سر یک مسئله خیلی تاثیرگذار ساختاری با شما اختلاف فاحش داره، چه قدر امکان داره شما از اون خانم عذر خواهی کنی و قضیه رو تموم کنی؟
من فکر میکنم صفر درصد.
ما باید هدفمند عمل کنیم و با خودمون صادق باشیم.یعنی چی؟
صادق بودن:
اول از همه واقعا باید به خودمون بگیم من دنبال ازدواج هستم یا دنبال برقرار رابطه با دختری که به دلم نشسته؟
برای ازدواج واقعا من آمادگی لازم رو دارم؟
نسبت به راه های منتهی به ازدواج موفق دو نفر من چقدر شناخت و آگاهی دارم؟
بعد از اینکه با خودت صادق بودی نتایج بهت راه و مسیر رو نشون میده.
هدفمند بودن:
شما باید هدفت در زندگی مشخص باشه.
مثلا تلاشم رو می کنم بر اساس یک برنامه ریزی کوتاه و بلند مدت پایه ها و ساختار زندگی خودم رو بچینم.
به خودم میگم امیر، تو هدفت داشتن یک زندگی خوبه، شامل همسر خوب، شغل با درآمد کافی، محل زندگی مناسب، سطح آگاهی و مهارت زندگی و غیره.
حالا برای این هدفت برنامه داشته باش و هر کدوم از اتفاقات زندگی ات که تو رو از مسیر این هدف دور میکنه نادیده بگیر و قدرت مندانه برش غلبه کن.
الان فرض رو بر این میگذاریم شما صادقانه فهمیدی قصدت ازدواجه و هدفت هم داشتن زندگی موفق،
وقتش هست که بفهمی راه درست رسیدن به این هدف چیه، ممکمنه راه رسیدن به این هدف رو دوست نداشته باشی، ولی مهم نیس، مهم اینه که به هدفت برسی.
داشتن همسر خوب و زندگی موفق، مولفه و راه هایی داره که باید نسبت بهش آگاه بشی،
چقدر از اونها اطلاعات داری؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)