باسلام
-منظورتون چیه؟ یعنی من چون خودم رفتم ممکنه سبک بشمارن قصدم رو؟ باید عرض کنم ک ما در شهرمون خانواده شناخته شده ای هستیم، من نمیخواستم والدینم رو مواجه کنم با جریانی ک خودم هنوز مطمئن نیستم که انتخاب درستی داشتم یا نه، نمیخواستم احترام مادرم رو بشکنم، اول میخواستم بشناسم و بعد قدم رو بردارم، حتی مادرم میگفت من میرم صحبت میکنم بهش میگفتم نه فعلا باید آزمون و خطا بشه.
-خب من معتقدم ما در قرن ۲۱ زندگی میکنیم و اگر من خودم مستقیم با خودش صحبت نکنم احتمالا در نگاه اون خانوم پسر ضعیفی ب چشم میام، قبول دارید؟ ضمن اینکه آقای همکارشون گفتن بجز من مورد دیگه ای هم داشتن که قصد پسر ازدواج بوده اما این خانوم گفتن قصد ازدواج ندارن فعلا، و حتی از طرف من هم صحبت کردن با اون خانوم ک بازم گفتن قصد ندارن(البته نمیدونه دقیقا من بودم)
-به هر حال من معتقد هستم از لحاظ ظاهری نمره ام بالا هست و خب ممکنه هم از ظاهرم و هم از رفتارم و هم تعریف بقیه ازم(ممکنه) متقاعد شده باشه ک از من خوشش بیاد.
-بله کاملا موافقم
-بله، البته امیدوارم بتونم به اون مرحله برسم، البته عرض کردم که به عنوان یک حقیقت میپذیرمش و سعی در مدیریت یا تبدیلش به یک حس خوب استفاده میکنم
در حالت کلی: شما نظرتون اینه ک باید از طرف خانواده اقدام کنم احتمالا شخصیت شما همچین گرایشی داره و اهل خانواده هستید و میپسندید این شیوه رو اما ی سوال مادرش ب من چرا نگفت خانوادت بیان؟ چرا گفت اول حرف دخترم؟؟
-

علاقه مندی ها (Bookmarks)