به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: خیانت شوهرم

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 تیر 96 [ 08:05]
    سطح
    5
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 68.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza198 نمایش پست ها
    سلام به نظر من شما باید این موضوع رو فراموش کنید و دیگه تجسس نکنید چون هرچقدر بیشتر پیگیر این قضیه بشید و بیشتر در مورد این موضوع ازش سوال کنید قبح این کار بیشتر براش میریزه و شما هم بیشتر اذیت میشید حرفش رو قبول کنید
    درسته که نباید به راحتی میبخشیدینش ولی سعی کنید روی خودتون کار کنید و از همسرتون بخواید که خصوصیات مثبت و منفی شمارو بنویسه تا بتونید خصوصیات منفی خودتون رو درست کنید

آقای علی رضا ممنون بابت وقتی که گذاشتید و نظرتونو گفتین کاش به این راحتی بود خودمم خیلی اذیت میشم وقتی به اون موضوع فک میکنم یا وقتی اون عکسا جلوی چشام میاد انگار از ارتفاعی خیلی بلند پرت میشم میگم کاش اصلا اونارو ندیده بودم. کاش تصور خوبی از شوهرم که داشتم هیچوقت خراب نمیشد و هزار تا کاش های دیگه:( خیلی میترسم خیلی نگران دخترمم نگران زندگیم. من واقعا شوهرمو خیلی دوست دارم تنها کسیه که میتونم بهش تکیه کنم. از طرف خوانواده بابام هیچ پشتیبانی ندارم چون بابام قهره با من تو پست قبلیم توضیح دادم. با خودم میگم به جهنم به درک اون چیزا گذشته مهم الانه که کنارمه و یه دختر خوشکل دارم خدارو شکر ولی باز که فکر بد سراغم میاد میترسم میگم نکنه خدای نکرده این باز اون کارو انجام بده با اینکه قول داده گفته تو اخلاقتو خوب کنی منفی بافی نکنی من عاشق زندگیمم وقتی تو بد باشی توقع نداشته باش من خوب باشم. ولی به نظر من که یک زنم حتا اگه شوهر آدم بد باشه بد اخلاق باشه آدم نباید هیچ وقتی سمت اون کارا بره. اگه مثلا شوهر من اول بهم خیانت میکردو من عقل الانمو داشتم هیچوقت جواب خیانتشو اونجوری پس نمیدادم که هم با شوهرم تو رابطه باشم و هم برای انتقام برم خدای نکرده اون کارارو کنم تا دلم خنک شه.

لطفا باز هم راهنماییم کنین دوستان بخدا خیلی افسرده شدم دقیقا هفته قبل همین شب بود که همچین اتفاق افتاد بدترین روز ثبت شد تو دفتر زندگیم. دلم خیلی پره از شوهرم میگم یروز با عصاب راحت همه حرفای دلمو بهش بزنم راجع به اون اتفاق.

2. کاربر روبرو از پست مفید 16Helena تشکرکرده است .

alireza198 (دوشنبه 03 آبان 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)