سلام میشل عزیز و مهربان
سال نو رو بهت تبریک میگم
راستش من تقریبا تاپیکهایی که شما در مورد شخص خودتون مینویسید رو دنبال میکنم
من تاپیکهایی که در مورد خودتون مینویسید رو بهتر درک میکنم تا پاسخهاتون رو در سایر تاپیکها
یه تاپیک که بهمن ماه گذاشتی و با مینوش جلو رفتی؛اون رو خیلی دوست داشتم. در مورد توقعی که دیگران ازت داشتن و میزان برقراری ارتباطی که تو مدنظرت بود. چندبار خوندمش و نکات خوب و جالبی یاد گرفتم. از این بابت ازت ممنونم
راستش من هم مشکلاتم تقریبا شبیه مشکل شماست.
همون دو لایه و ناراحتی و ...
خیلی در مورد خودم کنکاش میکنم. یه دوره اینقدر رو به افراط رفتم که احساس کردم به خودم زخم میزنم و به علاوه صدای اطرافیانم در اومد.
من مشکل صمیمیت رو به شدت بیشتری دارم. اینکه برای خیلی ها صمیمی هستم و خودم کسی رو صمیمی نمیبینم.
راستش الان در مرحله کشف و شهودم.
6ماه پیش کتابی رو خوندم که خیلی بهم کمک کرد. و چندبار تصمیم داشتم معرفیش کنم. هرچند که از بحث تو و مینوش مبنی بر شخصیت مهرطلبی و برتری طلبی تصور میکنم که مطالعه کرده باشی.
کتاب:عصبیت و رشد آدمی. نوشته کارن هورنای. ترجمه محمد جعفرمصفا
شاید مفید باشه برات.
اگه راه حلی پیدا کردی، قید کن. اینجا یه میشل دیگه هم وجود داره.
ممنونم
من با گوشی تایپ کردم.امیدوارم که عکس نشه نوشته هام.
- - - Updated - - -
من به کمک این کتاب خیلی ازتعارضهای وجودم رو پیدا کردم و تا حدودی دلایل و ریشه های اون رو پیدا کردم. الان تا حدودی بهترم
افرادی که متوجه مشکلاتشون هستن و در واقع تعارض رو در کارهاشون ناخودآگاه یا خودآگاه درک میکنن بیشتر دنبال کنکاش هستن.
حداقل که من اینطورم.
خوشحال میشم اگر بتونم بهت کمکی کنم و با کمک همدیگه این مشکلات به ظاهر پیچیده ولی در واقع ساده رو حل کنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)