و اما آقای 1234567
درمورد بقیه موارد هم که ذکر کردین ، راستش نمیخوام این تاپیک کشیده بشه به انجمن آزاد ولی یه مختصر فقط میگم چون زحمت کشیدین و پاسخ دادین.
چیزی که من از این سایت فهمیدم اینه که میگن اگه آقا پسری از خانومی خوششون اومده ، با خانواده تشریف ببرن خواستگاری و اونجا خواستگاری رسمی زیر نظر خانواده ها انجام بشه.
همیشه هم دیگه همه ی خواستگاری های سنتی که بد نیستن.
همه آقایون هم که اینگونه نیستن که بزور و اصرار و وعده و وعید خانواده ها تشریف ببرن خواستگاری.
همونطور که خواستگاری سنتی معایب خودشو داره خواستگاریی که دور از چشم خانواده ها صورت بگیره هم معایب بسیاری داره.
حتی چه بسا خیلی بیشتر از خواستگاری های سنتی.
دیگه تو تالار به اندازه کافی درموردش بحث شده.(لینک های متعددی هم وجود داره) اما من مورد هم داشتم که به دور از خانواده ازم خواستگاری کردن. ولی من با توجه به داشتن هردو تجربه خواستگاری سنتی و بیشتر ترجیح میدم..
من مطمعنم که اگه من درست معیارامو بشناسم و انتخاب کنم در خواستگاری سنتی موفق ترم. هرچند این هم خوبه که خود آقا پسر هم منو بیینه و بپسنده اما بشرطی که بعدش شناخت و زیر نظر خانواده انجام بده.
ببینین وقتی در خواستگاری سنتی درست انتخاب صورت نگیره و مراحلش درست پیش نره خب معلومه به نقطه شکست میرسه.
اینکه دختر وپسر 10 دقیقه فقط صحبت کنن. بعد سریع ازشون جواب بخواین اصلا درست نیست.
اینجاهم بارها گفتن که دوره شناخت میتونه یه مدت محدودی براش تعیین بشه مثه سه ماه تا شش ماه ، مثلا.
دلیل نمیشه وقتی یه عده این شیوه رو به اشتباه پیش میبرن ما بگیم پس تمام خواستگاری هایی که سنتی پیش میره از ریشه اشتباهه.
خیلیا هستن بصورت سنتی همدیگرو دیدن و الان عاشقانه دارن باهم زندگی میکنن.
بنظر من ریسک شکست خواستگاری سنتی کمتره.
البته این و من درصورتی میگم که فقط آقا پسر به تنهایی و از روی فقط حرف خواستگاری کنه ولی به عمل نرسونش.
ورگرنه خوبه که یه آقا پسری خودش بپسنده و خواستگاری رسمی هم با خانواده انجام بده. این نشون میده به این پسر میشه اعتماد کرد و چقد به نظر خانواده اهمیت میده و چقد براشون این قضیه جدیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)