حق داری واقا
بهتره قبل از اومدن پسر وقتی با هم هستید در مورد معیار ها صحبت کنید و رک بپرسید که من با اونی که تو ذهنتونه چقدر شبیه هم هستیم.
ولی مساله مهم که خیلی هم مهمه آیتم ظاهره که نمیشه پرسید چون پرسیدن چنین موضوعی ضعف حساب میشه و در کل خوب نیست ، به نظر من باید از طریق یه واسطه که خانواده پسر باشه مثلا خواهر یا مادر ( بیشتر خواهر ) ازش خصوصی بخواهید و ماجرا رو بگید و ازش بخواین که نظر داداشش رو بپرسه ...
ولی بازم شاید پسر روش نشه و به خواهر یا مامانش بگه من خوشم اومده ولی شاید نیومده باشه ..
در کل فکر نمیکنم هر کس بتونه 100 % اون چیزی که تو ذهنشه رو بدست بیاره و مطمئنا شما و یا خانومی که داره ازش خواستگاری میشه هم دقیقا همونی نیست که پسره میخواد.
ولی چیزی که مهمه اینه که باید طوری اینو بهش بفهمونید و ازش به طور غیر مستقیم تعهد بگیرید که شما رو همینطوری که هستید بپذیره و مرد و مردونه پای انتخابش وایسه ، اینطوری در صورت شکست اونی که مردونگیش رو نتونسته ثابت کنه و ضعیف داستان میشه اونه نه شما ..
یه نظر شخصی خودمو بگم: درسته دقیقا اینطور شده که همه مرد ها میخوان زن زیبا گیرشون بیاد ، اما واقا اون مرد خودشون زیبا هستن؟
فقط تو فرهنگ ماست که میگن دختر اصن به زیبایی مرد اهمیت نمیده مهم سیرت و .. ولی مگه امکان داره؟ مگه میشه نعمت خدا که خود زیباست و زیبایی ها رو دوست داره رو کسی بدش بیاد.
ولی دلیلش اینه که دخترای ایرانی اینقدری از خودگذشته هستن که این موضوع رو پنهان میکنن و ازش چشم پوشی میکنن
پس مشکل اصلی خود خانوم ها هستن که با بی اهمیت دادن این موضوع که خیلی هم اهمیت داره باعث شده زشت ترین مرد ها هم طلب زیبایی کنن ..
در صورتی که قبلا هم اینو گفته بودم الانم میگم دخترای ایرانی خیلی تو دل برو و با نمک هستن اما هر چی میبینم تو ایرانیا پسر خوشگل وجود نداره " همه مرد ها از زشت تا متوسط طبقه بندی میشن "
حتی بازیگرا و سوپر استارا هم عمل میکنن که میشن اون شکلی وگرنه همون حرفی که من گفتم..
ولی با این وجود مرد ها تنوع طلب و حریص شدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)