سلام
باز هم یک مورد کوچک توی تالار اتفاق افتاد و به تمام مردان اطلاق شد و جلسه هم اندیشی برگذار شد و سیاست های روز زنان تصویب شد و کمیته فیمنیستی تشکیل و در نهایت خانم ها و آقایون محترم سنگر هاشونو درست کردند و رسما شیپور جنگ نواخته شد و ...
ولی تا اونجایی که من میدونم زنهایی که جلوی دوستاشون خیلی مرد ستیزن و مردهایی هم که خیلی عنوان میکنن زن ذلیل نیستند ،خیلی بدجور در طلب جنس مخالف هستند
اگه دقت کنید وقتی یه نفر داره در خصوص یک چیز خاص غلو میکنه یا خیلی زیاد به اون موضوع تمایل داره یا در اون زمینه مشکل بزرگی داره و میخواد نقطه ضعفشو بپوشونه
اصولا مردی که معتقده همه زن ها زشت هستند و زنی که معتقده همه مردها زشت هستند حتما باید به روانشناس مراجعه کنه تا ببینند چه عاملی موجب شده این فرد انقدر جامعه ستیز بشه
اما خانم دختر بیخیال عزیز به موضوع خوبی اشاره کردید من جوابتون رو میدم و از خانم فرشته مهربان عذر خواهی میکنم که قراره یک حقیقت تلخ رو مطرح کنم و به زودی این پست پاک خواهد شد
مشکل از روند خواستگاری هایی هستش که در این سایت توصیه میشه که از بیخ اشتباه هستش
اینجا خیلی توصیه میشه که ندیده و نشناخته به پدر مادرتون بگید براتون دختر خوب پیدا کنن و بعد برید خواستگاری
در جلسه خواستگاری حدود 10 دقیقه فرصت برای صحبت دارید و باید در همون مدت اندک ببینید ظاهر اون دختر همون چیزی هست که شما میخواهید یا نه
که قطعا اون دختر در جلسه خواستگاری هزار و یک فن آرایشی روی خودش انجام میده و اگرم خودش نخواد مادر و خواهر و خاله و عمه اول توصیه میکنن که حسابی به خودت برس و در نهایت اگه مقاومت کنه بزور براش انجام میدن
جلسه خواستگاری انقدر پر استرس هست و انقدر سوال تو ذهن پسر هست که از اون 10 دقیقه ای که میتونه دختر رو ببینه بخاطر اینکه بهش نگن بی حیا و چشم هیز یا بخاطر خجالتی که میکشه بیشترش رو به فرش نگاه میکنه یا ذهنش درگیر سوالات مختلف هستش ولی ما فرض رو بر این میگیریم که عین اون 10 دقیقه رو به طرف مقابل نگاه میکنه حالا چطوری میتونه تشخیص بده اون دختر همون دختریه که قراره یک عمر باهاش زندگی کنه
خب اینجاست که بوش در اومد این نوع از خواستگاری بدترین نوع ممکنه
الان دوستان ارشادی میان میگن خوب جلسات بعدی هم رو میبینن و نظر میدن
ولی روال بر اینه که خونواده پسر خداحافظی میکنن و روز بعد تماس میگیرن و در همون روز باید نظر قطعیشون رو بگن که بله یا خیر
اگرم دختر دودل باشه باید فکراشو بکنه و نهایت یک جلسه دیگه هم برگذار بشه ولی توی همین مدت پدر و مادر و خواهر وبرادر و دایی و عمه و خاله و عمو و ... دارن توی گوش این دونفر میخونن که بگو بله یا بگو نه
اینجاست که این نوع خاص از خواستگاری سنتی (برعکس بستنی سنتی) میره زیر سوال
و اگر پسر و دختر نظرشون مثبت باشه قرار مدار عقد و عروسی گذاشته میشه
و این نوع از خواستگاری حتی اگر پسر و دختر از هم بدشون بیاد ولی والدین نقش اصلی رو بازی میکننو به پسر و دختر وعده های میدن که بعدا همه چیز درست میشه و به دلت میشینه و ...
خواهشا نگید که اینطور نیست که هزاران نمونه زنده در سایت وجود داره و من فقط منتظرم یه نفر بگه اینطور نیست تا اینجارو لینک بارون کنم
دختر بیخیال عزیز اگر واقعا دقدقتون اینه بهتون میگم که خواستگاری که پسر شما رو ندیده و مادرش انتخاب کرده همین آشه و با همین کاسه آش میریزن
اما خواستگاری که پسر شما رو دیده و ازتون خوشش اومده و به هر طریقی از شما خواستگاری کرده (رسمی یا ماشینی) ماجراش کاملا متفاوت هستش
در این نوع از خواستگاری سنتی که از قدیم الایام در کشور ما اجرا میشده و اصلا از اسمش مشخصه که سنت ماست و کشور های دیگه همچین شاهکاری ندارن اساس بر اینه که طرفین در زندگی مشترک عاشق هم خواهند شد و به هم علاقه پیدا خواهند کرد
خودتون قضاوت کنید چه چیزی در انتظار این افراد هستش ................
الان بازم به من گیر داده میشه که وقتی تو میگی این نوع از خواستگاری غلطه پس دنبال دوستی و رابطه جنسی و بی بند و باری و غیره هستی
نه منم با اقدام رسمی موافقم ولی نه اینطوری که پسر رو ببرن خواستگاری دختری که تا حالا ندیده و مدام در گوشش بخونن و ...
دوستان عزیز لطفا خودتون رو اصلاح کنید و همه چیز رو صفر و یک نبینید من اصلا از دوستی حرفی نزدم و قبولش هم ندارم ولی وقتی کاری اشتباه هستش باید اون اشتباه گفته بشه
در اینجا از خانم فرشته مهربان عذر خواهی میکنم اگه بازم حقیقت رو گفتم و منتظر کارت زرد و قرمز و محرومیت های انظباطی در این خصوص هستم
ولی خیلی عالی میشد آقای مدیر همدردی همونطور که دلایل عینی منع دوستی رو گذاشتن از اینهمه مشکلات که بواسطه خواستگاری سنتی ایجاد شده یک تاپیک درست میکردن و اشکالات موجود رو بیان میکردن
باور کنید تعداد صفحاتش اگه از دوستی بیشتر نمیشد کمتر هم نمیشد

علاقه مندی ها (Bookmarks)