سلامخوبی؟
نمیتونم درست و کامل راهنماییت کنم. چون خودم هم وسط راهم. اما جسته گریخته چیزایی که فهمیدم مینویسم که اونا رو دقت کنی.
- به چیزای منفی اصلا فکر نکن. چرا؟ چون می گن ذهن هر چی فکر کنی رو همونو می چسبه و ادمو نااگاه می بره به همون سمت. خوب ازدواج نکردن برات ترسناک شده. نمیشه هم مثبتش فکر کنی چون روحیه ات رو به هم ریخته (اگر بتونی مثبت و خوب هر فکر رو فکر و تجسم کنی بهتره چون مثبتش رو جذب می کنی). پس یه راه می مونه که تا حدی که می تونی فکر منفی اش رو نکنی. چون جذبش می کنی.
- جفت داشتن یار داشتن حق طبیعی ماست. امیدوارم یار و همسر خیلی خوبی داشته باشی. اما تا اون وقت که ازدواج کنی خودت رو خیلی رنج نده. همه ی اونایی که ازدواج کردن خوشبخت نیستن. مردها و زن ها رو نگاه کن می بینی بعضیاشون اماده هستن برای خیانت. و البته شایدم زندگی یک عمر با یک نفر واقعا خسته کننده باشه. مگر اینکه اون یک نفر همون شخصی باشه که باید باشه. خیلی خودت رو ناراحت نکن که همسر نداری الان. به اونایی که همسر دارن چه زن چه مرد نگاه کن. چند تاشون واقعا خوشبختن؟ همین بارهای روی دوش تو روی دوش چند تاشون سنگین تره بعد از ازدواج؟
- اینم بخون. دنبال این تکست می گشتم تو لینک خودش نبود. ویس لطف کرده اینجا نوشته. بخون. هدف این متن و تمرین ها اینه که خودمون بتونیم خودمونو بیشتر دوست داشته باشیم. درسته درباره ی مرد و رفتار با مرد هست اما در اصل هدفش دوست داشتن خود شخصه
http://www.hamdardi.net/thread42450-3.html
- نوشته بودی سکوت و ارامش می خوای. کلاس یوگا خوبه. اگه می تونی برو. کمی اون حالتی که می خوای رو بهت می ده. البته کوتاه. ولی دست یافتنی هست. می تونی بری یوگا.
اینا رو می تونستم بگم. خودم هم نمی دونم چی کنیم یا نکنیم. موفق باشی.

خوبی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)