بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیلی تشکر می کنم از همه دوستان با پست های خوبشون ، یه بار دیگه نگاه کنیم این ها همه دغدغه های ماست
درسته این تاپیکی هست که خانم آبی بیکران آغازگرش بوده ولی خودمون هم می دونیم که قصه غصه همه ما هست فقط بهانه هاش فرق می کنه !!!
این یکی شوهر نداره ،اون یکی پول نداره ، این یکی تحصیلاتش پایین هست ،اون یکی غم دماغش رو می خوره و...
بگذریم ،
یه چیز یادم نره بگم ،اگر ظرفیت این تاپیک تموم شد بدون ناراحتی یه تاپیک جدید باز کنید تا ادامه موضوع رو ان شاء الله با هم داشته باشیم .
یه تشکر دیگه هم از آقای باغبان که مثال شون برای تبیین موضوع من کمک کننده بود ، در مورد موضوع حب الله هم حرف خواهیم زد ولی این رو بدونید که مثل بسیار از امور این عالم حب الله هم مراتب داره قرار نیست که شما به حب الله در اون سطح که عرفا نظر دارن فقط نگاه کنید ،وگرنه اصلا نقض غرض می شد که ،خدا بگه من رو در حد ایمانی که داری دوست داشته باش(و میدونیم که مراتب ایمان خیلی متفاوت هست)بعد فقط بشه اگر در سطح ایمان خیلی بالا بودی خدار رو دوست داشته باشی.
رویکرد خانم صبا بسیار خوب هست ولی به نظر من که مطمئنا فقط نظر من هست و باید بیشتر با هم مرورش کنیم فعلاً انرژی خانم آبی بیکران اویقدر نیست که ظرفیت انجام چنین پیشنهادی رو داشته باشه ، یه چیز دیگه این که این یه آرزو در مورد ایشون بوده شاید چیزهای دیگه ای هم دوست داشته باشن که انجامش براشون سهل تر باشه و نتایجی هم که میخوان در بر داشته باشه.
پست های خانم میشل هم مثل همیشه عمیق هست که حکایت توجه خودشون به خودشون دارن در احوالات مختلف دارن که یه کلید ویژه است اگر بتونن این عنصر نظارت بر خودشون رو با سکون و بدون قضاوت کردن خودشون همراه کنن ،یعنی بر ذهن و عواطف شون مثل یه رودخونه با همه چیز هایی که ازش عبور می کنه خوب یا بد بدون قضاوت ناظر باشن و خودشون تو رودخونه نندازن!
یه سری مسائل فرعی هم توی بحث اومد که توضیحش شاید ما رو فعلاً از اصل قضیه دور کنه مثل قانون جذب!(سر موقعش اگر حوصله ام شد یه نقد اساسی در موردش دارم مخصوصا که برای ماها که مسلمون موحد هستیم ) و جایگاه ذهن ناخودآگاه (تبیین یه موقع به درد مون می خوره ان شاء الله در موردش اگر بشه حرف خواهیم زد)
...................................
سعی می کنیم از این به بعد در کنار موضوعاتی که برای تبیین و چرایی و روشن شدن ذهن تون هست گام های عملی هم آرام آرام بردایم(فکر نکنم بتونم هر شب مخصوصا توی زمینه مسائل تبیینی پست بذارم ولی سعی می کنم روند حرکت رتون رو با هم به سعود پیش ببریم ان شاءالله)
ببخشید اگر جدی هستید یه سری سئوال هست که بهتر هست جواب بدین
1-روزی چند بار مسواک میزنین؟(خواهش می کنم نخندین جواب بدین)
2- چقدر فعالیت فیزیکی در طول روز یا هفته دارین ،آیا احساس خستگی بی مورد حتی با استراحت کافی دارین؟
3- در انجام امور خانه چقدر سهیم هستین و چقدر ازتون وقت می گیره؟
4-اگر دوست داشتین رشته تون رو بگین ،چقدر رشته تون رو دوست دارین؟
5-چه آرزویی به غیر از ازدواج بهتون خیلی امید میده (هر چی باشه)؟
6-کار های کوچیکی که ارشون لذت می بردین یا می برین چه چیزهایی بودن یا هستن؟
7-نیاز مالی روزمره فعلی تون چقدر تامین میشه (پوشاک ،خوراک ،تفریح)؟
8-آیا توی خونه تون اتاق مجزا برای خودتون دارین؟
9-موارد دیگه ای هم اگر فعلاً به نظرتون میرسه رو بگین و البته من هم در صورت ضرورت خواهم پرسید (به جزییات حساسیت برانگیز یا دور از شأن ورود نمیکنم ها یه موقع )
در پناه خدا به شدت هم التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)