باز خوبه اونقدر براتون ارزش قایلند بازیتون ندهند، شمارو با عابر بانکشون اشتباه نگیرند!
ولی جالبه شما برعکس دوست داریدهمینقدر ارزش هم براتون قایل نباشند؟
ایشون با زبان بی زبانی دارند بهتون میگند ارزش شما خیلی بالاتر از اینه که شما بخواین بازیچه دست من بشین.
من خودم و گذاشتم جای شما با خودم گفتم اگر یک زمانی پسری و دوست داشته باشم، هیچوقت نمیرم بهش بگم، اتفاقا نسبت بهش کاملا بی تفاوت خودم و نشون میدم حتی اگر از درون داغون باشم! میدونی چرا؟ چون میخوام جلوشون خودمو خیلی باارزش نشون بدم، دوست ندارم با ابراز علاقه و کوچیک کردن خودم ، خودم و در نظرشون کوچیک و حقیر بشمرم.
دوست دارم برای بدست آوردنم خودشون تلاش کنند!
دوست دارم فکر نکنند من سهل الوصول هستم!
دوست دارم بدونند که بدست آوردن من آسون نیست!
حتی اگر دارند برای بدست آوردنم تلاش هم میکنند و با مانعی روبرو میشوند خودم تشویقشون میکنم دست از تلاش بردارند ، وسراغ زندگی خودشون بروند ، میدونی چرا ؟ چون میخوام بدونم چقدر براشون ارزشمندم که خودشون برای بدست آوردنم تلاش کنند! چقدر ارزش دارم که خودشون انتخاب کنند و تصمیم بگیرند که دست از تلاش کردن برندارند ، این کار برام ارزشمند خواهد بود و حتی اینطوری حسم هم نسبت به این آدم بیشترم خواهد شد.
حالا شاید از درون خیلی دوستشون داشته باشم، شاید واقعا با تمام وجود دلم بخواد این جمله و بهشون بگم ، ولی اگر اینو بگم دیگه برام بی ارزش میشه، پیش قدم شدن خودمو مساوی با بی ارزش کردن احساسم در برابر ایشون میکنم.
من اصلا نمیفهمم برخی دخترا میاین تاپیک میزنند که مثلا چطوری بریم به آقا پسر راه کار بدیم که ایشون بروند خانوادشون و راضی کنند تشریف بیارند خواستگاری بنده!!!!!!!
یعنی علنا دارند به آقا پسر میفهمونند شما عرضه راضی کردن یک خانواده هم ندارید، دیگه چطوری میخواین ازدواج کنید و مسولیت قبول کنید؟!!
یعنی علنا دارند به آقا پسر میفهمانند که شما عرضه برداشتن یک مانع کوچیک هم حتی ندارید ! من باید آستین بالا بزنم بیام به شما راهکار بدهم که چکار کنید تا مشکلتون حل بشه!!!!!!!!!
فردا تو زندگیمون هم وقتی به مشکل خوردید من باید همیشه به شما راه کار بدهم خودتون که از پسش برنخواهید آمد!!!!!!!!!
خب برای خودتون کمی ارزش قایل بشید ، تا اون پسر و خانوادشون هم براتون ارزش قایل بشوند!
دختر که برای بدست آوردن آقایون تلاش نمیکنه، آقایون هستند که برای بدست آوردن شما باید تلاش کنند ، اینه که ارزشمنده هم از نظر شما هم از نظر خود آقا پسر!
آقا پسر خودش اگر یک نفر براش ارزشمند باشه حاضره هر کار عقلانی و منطقی و انجام بده تا به هدفش برسه ، و این تلاش براش خیلی هم ارزشمند هست.
دخترها از آدم آویزون بدشون میاد پسرها هم همینطورند، اگر دوست دارید برای پسری خواستنی باشید بهتره عزت نفس خودتون حفظ کنید ، بهتره خودتون به خودتون ارزش بدید برای شخصیت خودتون احترام قایل باشید.
من تاپیک های قبلیتون و نخوندم ولی ، سعی کنید کمی بیشتر به کارهایی که میکنید فکر کنید اینقدر خودتون و کوچیک و حقیر در برابر ایشون نکنید..... احساست و برای کسی بذار که اون شخص برای احساست و وجودت ارزش قایل باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)