ممنونم از کمکاتون.
در مورد صحبتای مصباح الهدی باید بگم که من همیشه فکر میکنم وقت ازدواجم 29 سالگی میرسه.نمیدونم چرا یعنی با شرایطی که دارم و سربازی و این چیزا میشه همون 29.یعنی نمیدونم چرا ولی فکر میکنم این میشه.من الان 21 سالمه ترم 4ام هستم.تا بخوام لیسانس بگیرم یه سال مونده بعدشم برا رشته مترجمی زبان لیسانس فایده ای نداره باید فوق لیسانسم بگیرم.این خودش میشه 3 سال دیگه.2 سالم سربازی که واقعا این سربازی بیشتر از هر چیزی بهم زور میگه.تا الان شده 5 سال دیگه.تا بخوام یه زندگی ایده آل درست کنم یه 2 سالی طول میکشه.نمیدونم شایدم این حرفایی که من زدم همش اشتباه باشه ها.ولی ممنون میشم توی این موردم کمکم کنید.
اگه میشه اون مقالاتی که گفتید رو بهم بدید.چون من گشتم توی سایت ولی نمیدونستم کدومشون به درد من میخوره.
در مورد صجبتهای نوپر: رفیق که اصلا ندارم.کلا آدمی نیستم که رفیق باز باشم.رفاقت من تا وقتی بود که مثلا دبیرستان میرفتیم و مدرسه بودیم دیگه مدرسه تموم میشه منم رفاقتارو تموم میکردم.
این احساسو تقریبا 1 سالی هست دارم.میدونید الان که بیشتر فکر میکن که میگم شاید مال اونوقت باشه.
من تقریبا یک سال پیش با یه دختر خانومی چت میکردم.یعنی فقط چت.و واقعا خیلی بهشون وابسته شده بودم.یعنی تنها چیزی که فکر میکنم باعث این باشه همینه.
واقعا از اینکه صبر و حوصله دارید توی جواب دادن ممنونم ازتون.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)