به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 فروردین 93 [ 14:28]
    سطح
    7
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    8
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

مشکل با خود ارضایی

سلام
    خسته نباشید

من هجده سالمه
    از اوایل نوجوانی خود ارضایی میکردم.
    توی اینترنت و بین دوستان از یه سری مطالب با خبر شدم که اصلا معلوم نیست درست باشه یا نه.

توی بعضی سایتا عوارض ناشی از این حرکت رو گودی زیر چشم و لاغر شدن و.. تحلیل عضلانی و سست شدن و... گفته.

ولی وقتی با یکی از دکتر های سایت پزشک آنلاین صحبت کردم گفت که همچین عوارضی نداره و فقط کمی آدمو خسته میکنه و بعد چند ساعت رفع میشه.و گفت که اگه خود ارضایی نباشه ممکنه به سرطان پروستات دچار بشیم.

از بعد دیگه مشکل شرعی این کاره و گناهی که داره
    با این وضع ما صد در صد تو جهنمیم خوب.منی که آس و پاسم چطوری برم زن بگیرم؟
    تا جایی که من خوندم راه کاره مبارزه با این حرکت ازدواجه منم حداقل تا 10 یا 12 سال دیگه شرایط ازدواج ندارم چه کاری میتونم انجام بدم؟

نکته : من از اون آدمایی که چشمشون دنبال ناموسه مردمه و ... نیستم و با دختری ارتباط ندارم.

اگه میشه یه راه جلوی من بذارید واقعا خسته شدم
    ببخشید که واضح حرف زدم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام دوست عزیز من یه خانمم و چیز زیادی در مورد مشکلتون نمیدونم فقط تا جایی که شنیدم موجب کم سو شدن چشم میشه ولی بزرگترین مشکلی که توی دوران متاهلی ایجاد میکنه زودارضایی اونها هست که به نوبه خودش منجر به مشکلات زیادی تو زندگی زناشویی میشه و ممکنه تا چند ماه ادامه داشته باشه که برای یک نو عروس تحمل این حالت خیلی سخته. لطفا به خاطر آینده اتون هم که شده ترکش کنید.

3. 3 کاربر از پست مفید kamr تشکرکرده اند .

aligandabi1 (سه شنبه 19 آذر 92), ammin (پنجشنبه 21 آذر 92), بالهای صداقت (سه شنبه 19 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 فروردین 93 [ 14:28]
    سطح
    7
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    8
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array
    سلام
    ممنون از راهنماییتون
    بله منم شنیدم که چشم رو ضعیف میکنه ولی همینطور که با این دکتر صحبت کردم گفتن که این عوارضی که توی بعضی از سایتها نوشته دروغه و چون ما اونهارو میخونیم و به خودمون تلقین میکنیم این مشکلا پیش میاد.
    من خودمم دوست دارم ترک کنم ولی نمیدونم چجوری؟
    میخوام دوستان راهنمایی کنن

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 خرداد 04 [ 22:57]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,130 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    ....

نقل قول نوشته اصلی توسط بالهای صداقت نمایش پست ها
    (11/7/1386)

راهکار برای ترک عادات ناشایست

(خودارضایی)

مراجع عزیز، چند نکته که اشاره به آنها می تواند برای شما مفید واقع شود:
    در مورد مشکل مورد اشاره به موارد ذیل تمرکز کن.

یکم: گسترش دادن فعالیت ها و علاقمندیهای خود ، حضور در جمع و از بین بردن زمینه های تنهایی

دوم: ما انسانها برای حل مشکلاتمان باید مشکل محور باشیم نه هیجان محور؛ لذا شما به هنگام برخورد مجدد به چنین مشکلی به جای ناراحتی، کسالت ، غمگینی ، نا امیدی ، احساس گناه و ... که همه مبتنی بر هیجان است، سعی کن متمرکز بر مشکل شوی که در این چند بند به آنها اشاره می کنم. این را از من به عنوان مشاور بپذیر که رنج و درد و حال روانی نامساعد که از چنین مشکلاتی حاصل می شود ؛ به مراتب بدتر از خود آن مشکل و مسئله است. لذا در مرحله اول لازم است شما این تبعات را حل و فصل کنی و این با آگاهی به تبعات آن به دست می آید.

سوم: برای بر طرف کردن هر مشکلی واقع بینی شرط اول است. یعنی باید مسئله را دقیق تعریف کنیم ، بدین ترتیب پس از سعی جهت بر طرف کردن آن ، توانایی اندازه گیزی میزان پیشرفت خود را خواهیم داشت.

مثال: مشکلی مثل شما ، یا مثلا دروغ گویی یا پرخاشگری؛ اول باید فرکانس آن را در یک روز ، یک هفته یا یک ماه دقیق یادداشت کنیم. شدت آن را بررسی کنیم. و یادداشت کنیم . زمینه هایی که چنین مشکلی را تسهیل می کند یا باعث می شود را یادداشت کنیم. عواملی که مانع از بروز مشکلمون می شود را یادداشت کنیم. موفقیت های نسبی که در حل این مشکل در قبل داشته ایم یادداشت کرده و عامل چنین موفقیتی را به خاطر بسپاریم.
    * حالا پس از فراهم آوردن چنین اطلاعات واقع بینانه ای طرح مرحله ای و تدریجی برخورد با مشکلمون را طرح ریزی می کنیم.

( فراموش نفرمائید که ارزش کار ما به حل کامل مشکلمون نیست، در زندگی گرفتن یک نتیجه مطلوب نیست ، بلکه میزان تلاش و سعی ای که در جهت حل مسائل زندگی می کنیم ، شخصیت و اعتبار ما را شکل می دهد. شما از این به بعد امتیاز به تلاش های خود بدهید؛ نه صرفا نتیجه ای که می گیرید، در این صورت اعتماد به نفس شما با تلاش های بیشتر شما گره می خورد و مشوقی برای ادامه مسیرتون می شود. و در این حالت هر چه بیشتر با مشکلتون دست و پنجه نرم می کنید از خودتون بیشتر خشنود می شوید. و عدم کسب نتیجه دلخواه ، منجر به احساس گناه و ناامیدی شما نخواهد گردید)

* در فاز اول : پس از اینکه برنامه ریزی مرحله ای انجام دادید، سعی در ریشه کنی کامل و صد در صد مشکل (که یک ایده آل ذهنی بوده و با واقعیت همخوانی ندارد ) نکنید. بلکه با توجه به مثالی که در بند سوم این یادداشت آمده است، در فاز اول روی کاهش جزئی فرکانس عواملی که موجب مشکل می شود و یا خود مشکل متمرکز می شوید. مثلا اگر هفته ای دو بار پرخاشگری می کنید، برنامه را برای هفته ای یکبار تنظیم می کنید. همچنین برای عوامل ایجاد کننده یا تحریک کننده و مساعد کننده پرخاشگری هم همینطور، مثلا دیدن فردی که تحریک کننده شماست یا .... ، سعی می کنید تعداد برخورد با آن را کم کنید. ( دقتی کنید بحث سر حذف نیست ، بلکه کاهش است و این کاری هست که در صورت خواستن و همچنین برنامه هایی که خود آگاهید می توان انجام داد)

* در فاز دوم : فرکانس عوامل بازدارنده از مشکل را افزایش می دهیم. مثلا حضور در جمع دوستان ، در جمع خویشان ، و تهیه لیست علاقمندیها ...، در این مورد نیز روی کلمه افزایش دقت کنید . یعنی باید بتوانید بعد از مدتی دو منحنی از عوامل ایجاد کننده و بازدارنده مشکل برای خود رسم کنید که اولی نزولی و دومی صعودی هست. در واقع انرژی روی انجام این منحنی هاست که ارزش دارد. همانطور که در قرآن هم آمده است که لیس للانسان الا ما سعی (انسانی چیزی جز سعی هایش نیست).

* مهم مهم : بازهم دقت کنید برای خود قانون همه یا هیچ نگذارید ، و در صورت بروز مشکل خود را نبازید، فقط روی کاهش و افزایش عوامل ایجاد کننده و سد کننده کار کنید. این طبیعت کارست، که پس از هر چند موفقیتی یک شکستی حاصل شود. شکست ها تا وقتی شما را به تلاشی دیگر وادارند جزء موفقیت محسوب می شوند ولی ناامیدی و سکون به هیچ وجه مطلوب نیست.

چهارم: ترک هرگونه عادتی بسیار مشکل است به خصوص عاداتی که زمینه اش نیز به سهولت فراهم گردد. که البته این خیلی ناامیدانه است.
    اما یک نکته مهم اینجاست که بین معتادی که از درون جوی آب و کنار خیابان جمعش می کنند ، و معتادی که بعد از سالها عنوان می کند که روز به روز مصرفش کاهش یافته و سر پیری امید پاک بودن صددر صدی پیدا کرده است ، بسیار تفاوت است.

پنجم: شما به جای اینکه یک نگرانی موهوم و خیالی نسبت به آینده و روابط خود در ازدواج داشته باشید. به دنبال عملی کردن بندهای بالا و کاهش مشکل خودتون را داشته باشید.
    به هر حال هر کار تحریف شده ای عوارض خاص خود را دارد و شما با کاهش این مشکلات به طریق بالا می توانید نگرانی نسبت به آینده را نیز از بین ببرید.

6. 6 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

aligandabi1 (سه شنبه 19 آذر 92), alireza35 (پنجشنبه 21 آذر 92), ammin (پنجشنبه 21 آذر 92), kamr (پنجشنبه 21 آذر 92), ویدا@ (سه شنبه 19 آذر 92), مدیرهمدردی (شنبه 23 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 96 [ 13:33]
    سطح
    40
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    157

تشکرشده 216 در 94 پست

Array
    دوست عزیز پزشکتون درست گفتن خود ارضایی اگر بیش از حد نباشه به جز ضعف موقتی بدن هیچ عوارضی نداره حتی موجب زود ارضایی هم نخواهد شد . اما خب معلومه که کلا کار ناپسندی هست و گناه هم داره که اگر ترک کنید خیلی بهتره .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 اردیبهشت 93 [ 20:18]
    سطح
    25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    من دوست نداشتم نظری بدم اما واجبه که بگم.
    من یوسف گمگشته ام میتونید داستان زندگیمو بخونید.
    خدای بزرگم کمکم کرده واین کار زشتو ترک کردم.
    میتونم درک کنم تو این شرایط چقدر اذیت میشین.
    دوتا ذکر هست که من تو خواب دیدم واز همونا استفاده کردم وشیطان مطرود از من کمی فاصله گرفت.فقط وفقط خدا کمکم میکنه.

1- لا حول و لا قوه (ت) الا بالله
    2- آیت الکرسی

فقط شک نکنید.

من مطمئنم ترک میکنید
    .تفسیر قرآن هم خیلی کمک میکنه.

واسه عاقبت به خیری من هم دعا کنید.

9. 5 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 21 آذر 92), faghat-KHODA (پنجشنبه 28 آذر 92), farshidnaji (پنجشنبه 21 آذر 92), الهام20 (پنجشنبه 21 آذر 92), سارا معظمی (پنجشنبه 21 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 21 اسفند 94 [ 16:22]
    سطح
    27
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 31 در 17 پست

Array
    سلام لطفا خیلی سریع توی این سایت ثبت نام کن اونجا بچه های خیلی خیلی گلی هستن که دارن به کسایی که دچار این مشکل هستن کمک میکنن خیلی خیلی خیلی بهت کمک میکنن
    http://www.ktark.com/

11. 2 کاربر از پست مفید سارا معظمی تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 21 آذر 92), مدیرهمدردی (شنبه 23 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aras نمایش پست ها
    حتی موجب زود ارضایی هم نخواهد شد .
    دوست عزیز نمیدونم متاهلین یا نه ولی من از این بابت کاملا مطمئنم.

- - - Updated - - -

آخه این حالت بعد متاهلی و تو رابطه زناشویی مشخص میشه. دوران مجردی هیچ چی معلوم نمیشه

13. کاربر روبرو از پست مفید kamr تشکرکرده است .

ammin (پنجشنبه 21 آذر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    دیروز [ 10:31]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    اگه به عرف عمومی درمورد سیگارکشیدن مراجعه کنی.همه میگن سیگاربده ولی اگه کسی مثلاهفته ای چهارنخ میکشه اشکال نداره.اماکسی که سیگارکشیده وترک کرده هیچ استثنایی قائل نیست حتی یه پک کشیدن رو به شدت نهی میکنه.همین مسأله درموردشراب هم هست،مخصوصا کشورهای خارج که مسلمان نیستن این دربسیاری جاها جزو فرهنگشون هم هست،خب حالا برو نظر یه شراب خورحرفه ای غربی یاعرق خور حرفه ای رو بخون که این راه روتا آخرش رفته زندگیشو هم پاش باخته وتمام حالتها واحساسات پیش ازمشروبات،حین خوردن وبعدش روازهمه بهترمیدونه وموقع سخنرانی او بقیه حرفی واسه گفتن ندارن.اون حرفه ای که مشروب روترک کرده میگه حتی یه قطره ش رو هم نباید خورد.دقیقا همین مسأله درموردخودارضایی هم هست که هم گناه کبیره هست هم عوارض داره(تعجب میکنم چرا اون دکترگفته جلو سرطان پروستات رومیگیره؟!)خود ارضایی هم هیچ استثنایی نداره،اصلا باعقل جور درنمیادتجربه بعضی ازمتاهلین همین سایت میگه که خودارضایی باعث میشه هنگام ازدواج دچار مشکل بشی. نذار اسم"دکتر"بودن نظر دهنده ی اون سایت باعث شه پات شل بشه(احتمالامدرکشو ازچلغوزآباد افغانستان گرفته).فردمجردباید انرژیهاشو خالی کنه،ورزش،فعالیت بیشتر،جوش وخروش بامردم،افکارمثبت وداشتن امید،وشادی ونشاط وشوخ طبع بودن(یادوذکرخالق هستی هم زیاد توصیه شده).نه اینکه صورت مسأله روپاک کنه!!

- - - Updated - - -

اگه به عرف عمومی درمورد سیگارکشیدن مراجعه کنی.همه میگن سیگاربده ولی اگه کسی مثلاهفته ای چهارنخ میکشه اشکال نداره.اماکسی که سیگارکشیده وترک کرده هیچ استثنایی قائل نیست حتی یه پک کشیدن رو به شدت نهی میکنه.همین مسأله درموردشراب هم هست،مخصوصا کشورهای خارج که مسلمان نیستن این دربسیاری جاها جزو فرهنگشون هم هست،خب حالا برو نظر یه شراب خورحرفه ای غربی یاعرق خور حرفه ای رو بخون که این راه روتا آخرش رفته زندگیشو هم پاش باخته وتمام حالتها واحساسات پیش ازمشروبات،حین خوردن وبعدش روازهمه بهترمیدونه وموقع سخنرانی او بقیه حرفی واسه گفتن ندارن.اون حرفه ای که مشروب روترک کرده میگه حتی یه قطره ش رو هم نباید خورد.دقیقا همین مسأله درموردخودارضایی هم هست که هم گناه کبیره هست هم عوارض داره(تعجب میکنم چرا اون دکترگفته جلو سرطان پروستات رومیگیره؟!)خود ارضایی هم هیچ استثنایی نداره،اصلا باعقل جور درنمیادتجربه بعضی ازمتاهلین همین سایت میگه که خودارضایی باعث میشه هنگام ازدواج دچار مشکل بشی. نذار اسم"دکتر"بودن نظر دهنده ی اون سایت باعث شه پات شل بشه(احتمالامدرکشو ازچلغوزآباد افغانستان گرفته).فردمجردباید انرژیهاشو خالی کنه،ورزش،فعالیت بیشتر،جوش وخروش بامردم،افکارمثبت وداشتن امید،وشادی ونشاط وشوخ طبع بودن(یادوذکرخالق هستی هم زیاد توصیه شده).نه اینکه صورت مسأله روپاک کنه!!
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

15. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

alireza35 (پنجشنبه 21 آذر 92), kamr (پنجشنبه 21 آذر 92), مدیرهمدردی (شنبه 23 آذر 92), الهام20 (پنجشنبه 21 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 آذر 93 [ 20:48]
    سطح
    17
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    131

تشکرشده 275 در 125 پست

Array
    آقا امین ، اون آقای دکتر همچین بی راه هم نگفته ، اینکه یک مطلبی با پیش فرض های ذهنی ما ، در تضاد باشه دلیل بر اشتباه بودنش نیست . اون آقای دکتر بر اساس اطلاعات زیست شناسی از بدن انسان اون حرف ها رو زده .
    شما علت بزرگ شدن پروستات در مرد ها رو میدونی ؟ میدونی علت عمده کم کاری جنسی هست ؟ البته هیچ دکتری نمیاد به یک پسر 18 ساله بگه برو خود ارضایی کن که پروستات نگیری ، اما این توصیه ممکنه به یک مرد سن بالا بشه ، همه چیز رو هم نمیشه با اعتقادات آشتی داد. و فعلا هیچ دلیلی هم برای ارتباط خود ارضایی در جوانی و زود انزالی در بزرگسالی وجود نداره. زود انزالی دلایل خودش رو داره و درمان مخصوص به خودش.
    اگر یک فرد درگیر خود ارضایی بشه ، که اکثرا افراد درونگرا هم هستند یا حتی افراد معتقد و با ایمان ، دیگه نمیشه با مکانیزم سرکوب از این کار نهی کرد ، چون هرچی بیشتر نهی بشه قوی تر میشه ، با دعا و ... نمیشه . حتی ممکنه یک مدت ترک بشه اما دوباره تکرار میشه و این سیکل ادامه پیدا میکنه تا فرد در اثر افزایش سن ، انرژی جنسیش کاهش پیدا کنه و کمتر و کمتر بشه .
    ایشون یک پسر 18 ساله هست ، درونشون فوران انرژی ، بلا استفاده بمونه از خودارضایی بیرون میزنه اگر کار مثبت نکنه و خودش رو مرتب سرکوب کنه .... در آینده مشکلات خیلی بدتری پیدا میکنه که خودش بحث مفصلیه.
    اما در مورد خود ارضایی ، aligandabi1 ، تقریبا اکثر پسرها در زندگیشون با این موضوع در گیر هستند . ریشه خود ارضایی شما در انرژی جنسی زیاد شما هست ، که زیاد بودن این انرژی چیز بدی هم نیست ، منتها این انرژی جنسی شما از طریق میل جنسی داره تخلیه میشه ، شما اگه تنبلی نکنی و ورزش منظم انجام بدی این خود ارضایی خیلی کمتر میشه و انرژی جنسی شما سوق پیدا میکنه به کارهای مثبت .

17. کاربر روبرو از پست مفید alireza35 تشکرکرده است .

Aras (شنبه 23 آذر 92)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)