سلام
اول از همه از مدیر سایت خواهش میکنم این مطلب رو به هیچ وجه پاک نکنه
من پسری 20 ساله هستم که از سن 14 سالگی به دلیل زیاد بودن میل جنسی ام رو به خودارضایی آوردم که در ابتدا بسیار کم این کار رو انجام میدادم ولی با افزایش سنم هر چه بیشتر در باتلاق ایم میل فرو رفتم
اما زندگیم از وقتی که شروع یه خوندن برای کنکور کردم به هم ریخت
مامانم و خواهرم عصرها میرفتن بیرون و منم که فرصت رو مناسب میدیدم بعد از خواندن درس به خودارضایی میپرداختم که از بد حادثه مایع ..... ام ریخت روی پله های داخل خونمون(در هنگام رفتن به سمت حمام) و خب اونجا رو نجس کرد ولی چون خونواده ما خیلی مذهبی هستن من شرمم میومد به مامان و بابام این موضوع رو بگم
خلاصه اینکه من بارها دست به خود ارضایی زدم و با ریختن ...... کل خونمون رو به گند کشیدم و دیگه وقتی میخوام برم بیرون باید دستهام رو بشورم و کلا در عذابم
دوران کنکور رو به امید یک معجزه به سختی سپری کردم که در نهایت داروسازی هم قبول شدم در حالی که اصلا خوشحال نبودم.بعد از اومدن نتیجه انتخاب رشته تصمیم گرفتم خودم رو بکشم تا از همه چی خلاص بشم اما دورتموند با بازیهای عالی خودش در لیگ قهرمانان مانع خودکشی من شد(من شدیدا طرفدار فوتبال آلمان هستم)
اما واقعا از این زندگی پر استرس خسته شدم و الان که ترم 3 داروسازی هستم دیگه واقعا قصد خودکشی دارم و فقط منتظرم تا جام جهانی 2014 رو ببینم و بعد برای همیشه از جهان محو بشم
دلیل این پستم عبرت گرفتن دیگران بود و اینکه از شما ها بپرسم که واقعا این چه خدا و دینی هست که با یک اشتباه آدم رو به سختی مجازات میکنه؟!!!
فقط منو راهنمایی کنین که چطور خودکشی کنم که بعد از مردنم بشه اعضای بدنم رو اهدا کنن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)