به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
  1. #1
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    تاریخ عضویت
    1391-6-26
    نوشته ها
    83
    امتیاز
    982
    سطح
    16
    Points: 982, Level: 16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

    تشکرشده 135 در 54 پست

    Rep Power
    0
    Array

    Posticon (5) چطوری یه شیرینی ساده درست کنم؟؟؟

    سلام.
    میدونم اینجا سایت اشپزی نیست و بخش رو هم اشتباه انتخاب کردم پس بابتش پیشاپیش معذرت
    اما اینجا پره از کدبانوهای اشپز
    میخوام یه شیرینی ساده بپزم چند روزی کار دارم و اصلا برای خرید نمیتونم بیرون برم....
    تو سایت های مختلفی گشتم ولی می ترسم خراب کاری کنم ....
    یه سری مهمون خودمونی دارم پدر و مادر و نامزدم...
    موادی که دارم ارد سفید.. نشاسته... تخم مرغ... مربا البالو... گردو ( 5 یا 6 تا) .... میوه (سیب و هلوو البالو هندونه)
    و شیر البته کمه و ماست ...... شکر و قند
    وانیل و بکینیک پودر ندارم .... فکر کنم اصلا این دو تا نباشن هیچ کاری نمیشه کرد
    نمیدونم به نظرتون می تونم کاری کنم هم ساده باشه هم خوب دربیاد و از اون دوتا هم استفاده نکنم!!
    البته زیاد دوست ندارم از مربا استفاده کنم چون خیلی شیرینه.....

  2. #2
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    یکشنبه 04 اسفند 92 [ 17:25]
    تاریخ عضویت
    1392-6-13
    نوشته ها
    39
    امتیاز
    520
    سطح
    10
    Points: 520, Level: 10
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    51

    تشکرشده 38 در 18 پست

    Rep Power
    0
    Array
    من میگم پیراشکی...خیلیم راحته...اگه خواستی بگو دستور پختشو پذارم...

  3. کاربر روبرو از پست مفید khak تشکرکرده است .

    majid_k (شنبه 23 شهریور 92)

  4. #3
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    تاریخ عضویت
    1392-1-16
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    455
    امتیاز
    3,873
    سطح
    39
    Points: 3,873, Level: 39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

    تشکرشده 1,282 در 361 پست

    Rep Power
    58
    Array
    من نیمرو بلدم درست کنم . بدردتون میخوره؟

  5. کاربر روبرو از پست مفید majid_k تشکرکرده است .

    khak (شنبه 23 شهریور 92)

  6. #4
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    یکشنبه 04 اسفند 92 [ 17:25]
    تاریخ عضویت
    1392-6-13
    نوشته ها
    39
    امتیاز
    520
    سطح
    10
    Points: 520, Level: 10
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    51

    تشکرشده 38 در 18 پست

    Rep Power
    0
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    من نیمرو بلدم درست کنم . بدردتون میخوره؟
    این خیلی سخته...ایشون یه شیرینی ساده میخوان..از طرف دیگه نیمرو خیلی شیرینه ایشون نمیخوان زیاد شیرین باشه

  7. کاربر روبرو از پست مفید khak تشکرکرده است .

    masom (شنبه 23 شهریور 92)

  8. #5
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    تاریخ عضویت
    1389-3-25
    نوشته ها
    2,890
    امتیاز
    27,971
    سطح
    98
    Points: 27,971, Level: 98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

    تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

    حالت من
    Moteajeb
    Rep Power
    339
    Array
    من می گم آشپزخانه همدردی. http://www.hamdardi.net/thread28604-3.html

    ویرایش توسط فرهنگ 27 : شنبه 23 شهریور 92 در ساعت 20:19

  9. 3 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

    khak (شنبه 23 شهریور 92), masom (شنبه 23 شهریور 92), مهرااد (شنبه 23 شهریور 92)

  10. #6
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    یکشنبه 04 اسفند 92 [ 17:25]
    تاریخ عضویت
    1392-6-13
    نوشته ها
    39
    امتیاز
    520
    سطح
    10
    Points: 520, Level: 10
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    51

    تشکرشده 38 در 18 پست

    Rep Power
    0
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    من می گم آشپزخانه همدردی.https://www.hamdardi.net/thread28604-3.html
    ولی من میگم....>اشپز خونه همدردی ارور میده.تایپیک نمیاد

    - - - Updated - - -

    مواد لازم :
    ۱ قاشق غذاخوری آرد + ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری مخمر + ۱ قاشق غذاخوری شکر + ۱/۲ پیمانه آب گرم (باید ولرم باشه نه داغ) را داخل یک کاسه میریزیم و میگذاریم در یک جای گرم به مدت ۱۵ دقیقه تا مخمر عمل کنه. یعنی باید پف کنه و بیاد بالا.
    آرد ۴ پیمانه
    نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
    شیر ولرم ۳/۴ پیمانه
    شکر ۱/۲ پیمانه
    روغن مایع ۱/۴ پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد

    شکر ۱ پیمانه
    آرد ۳/۴ پیمانه
    شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
    وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    کره ۵۰ گرم
    شکر + شیر گرم + روغن مایع + نمک+تخم مرغ رو میگذاریم روی حرارت تا کمی گرم بشه ( فقط گرم بشه نه داغ بشه) مخمر به عمل آمده رو به اون اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.آرد رو کم کم و با قاشق اضافه میکنیم باید به حدی باشه که خمیر به دست نچسبه. و با دست خوب ورز میدیم زیاد هم آرد اضافه نمیکنیم که خشک بشه. روی خمیر آماده با چاقو یک + بزرگ میزنیم و به مدت ۱ ساعت میگذاریم یک جای گرم تا ور بیاد. .
    برای تهیه ی خمیر داخل پیراشکی
    شکر و آرد و شیر رو روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا گرم بشه. کره رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا به غلظت برسه. آخر از همه وانیل رو اضافه میکنیم. .
    روی سطح مورد نظر آرد میپاشیم و خمیرمون رو با وردنه باز میکنیم و با قالب یا سر لیوان به صورت گرد قالب میزنیم و میگذاریم تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه بعد در ظرف گودی با روغن داغ فراوان سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن با چاقو از پهلو پیراشکی ها رو کمی برش میزنیم و مقداری از کرم رو داخلش میریزیم


    تجربه هایی که خودم کسب کردم:
    1.وقتی میخوای نونشو بپزی باید ظرف گودتو پر روغن(تازه)کنی یعنی فقط یه کم نریزی اگه کم باشع اطراف نونا میسوزه وسط نونا خام می مونه....
    2.خمیر رو خوب باز کن ضخامتش حدود یه سانت باشه چون وقتی میپذیش خودش پف میکنه
    3.برای خمیر داخل پیراشکی نذار زیاد غلیظ بشه سفت میشه خوب نمیچسبه...
    4.نوش جونت

  11. 2 کاربر از پست مفید khak تشکرکرده اند .

    masom (شنبه 23 شهریور 92), فرهنگ 27 (شنبه 23 شهریور 92)

  12. #7
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    تاریخ عضویت
    1391-6-26
    نوشته ها
    83
    امتیاز
    982
    سطح
    16
    Points: 982, Level: 16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

    تشکرشده 135 در 54 پست

    Rep Power
    0
    Array
    دوستان ممنون
    خاک عزیز فکر کنم همون پیراشکی رو درست کنم خیلی خوبه موادشم دارم
    مرسی ممنون
    خاک به نظرت برای من که تا به حال درست نکردم کار سختی نیست که؟؟
    بعد این دستور پخت برای چند نفره؟؟؟ یا دونه دونه باید درست کنم؟؟

    - - - Updated - - -

    من وانیل ندارم>>>
    نباشه چی میشه؟؟؟

    - - - Updated - - -

    جای گرم از کجا بیارم

  13. کاربر روبرو از پست مفید masom تشکرکرده است .

    khak (شنبه 23 شهریور 92)

  14. #8
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    یکشنبه 04 اسفند 92 [ 17:25]
    تاریخ عضویت
    1392-6-13
    نوشته ها
    39
    امتیاز
    520
    سطح
    10
    Points: 520, Level: 10
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    51

    تشکرشده 38 در 18 پست

    Rep Power
    0
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط masom نمایش پست ها
    دوستان ممنون
    خاک عزیز فکر کنم همون پیراشکی رو درست کنم خیلی خوبه موادشم دارم
    مرسی ممنون
    خاک به نظرت برای من که تا به حال درست نکردم کار سختی نیست که؟؟
    بعد این دستور پخت برای چند نفره؟؟؟ یا دونه دونه باید درست کنم؟؟

    - - - Updated - - -

    من وانیل ندارم>>>
    نباشه چی میشه؟؟؟
    اره عزیزم خیلی راحته.
    وانیل نداشته باشی هیچی.من خودم وانیل نمیزنم چون خودم به شخصه طعم وانیلو نمیپسندم به جاش هل میزنم.پودرش میکنم میریزم توی خمیر داخل پیراشکی.
    نه عزیزم من خودم اولین بار که درست کردم خیلیم خوب از اب در اومد.مطمئنم از پسش برمیای.اصلا سخت نیست
    دونه دونه درستش میکنی.خمیرو که کامل باز کردی (به ضخامت 1سانت)بعد اینکه استراحت کرد با قالب یا اگه قالب نداشتی با سر لیوان یا همون چاقو تکه تکه میکنی.اندازش دست خودته هر جور که دوست داشتی.بعد اینکه پخت با چاقو از وسط میبری خمیرشو میریزی توش.به همین سادگی به همین خوش مزگی

    - - - Updated - - -

    جای گرم؟زیر پتو یا کنار شعله بذار تا حرارتش به اون برسه ولی روش نذاریااا...کنارش...دختر الان تابستونه,اصلا همون جلوی پنجره اشپز خونه بذاری زیر افتاب هم براش کافیه...راستی ظرفشو بزرگ انتخاب کن چون وقتی پف میکنه حجمش خیلی زیاد میشه...نریزه بیرون
    ویرایش توسط khak : شنبه 23 شهریور 92 در ساعت 21:19

  15. کاربر روبرو از پست مفید khak تشکرکرده است .

    masom (یکشنبه 24 شهریور 92)

  16. #9
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    جمعه 29 شهریور 92 [ 20:28]
    تاریخ عضویت
    1391-6-26
    نوشته ها
    83
    امتیاز
    982
    سطح
    16
    Points: 982, Level: 16
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    121

    تشکرشده 135 در 54 پست

    Rep Power
    0
    Array
    مرسی از پاسخت دوست خوبم
    خاک جون من یه خورده اشپزیم ضعیفه
    این مخمر که گفتی چیه خمیر ترشه؟؟؟؟ اماده باید تهیه کنم یا خودم می تونم درستش کنم؟؟؟؟ روش درست کردنشو میگی؟؟

  17. #10
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    تاریخ عضویت
    1389-3-25
    نوشته ها
    2,890
    امتیاز
    27,971
    سطح
    98
    Points: 27,971, Level: 98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

    تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

    حالت من
    Moteajeb
    Rep Power
    339
    Array
    مخمرو از عطاری تهیه کن.در ترکیب با آب و شکر دی اکسید کربن تو لید می کنه.جهت اطلاع.


  18. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

    khak (یکشنبه 24 شهریور 92)


 
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. از دست شوهر بی خیالم چیکار کنم؟؟؟
    توسط ققنوس در انجمن سایر مشکلات خانواده
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: سه شنبه 28 مرداد 93, 12:37
  2. آيا قطع رابطه به نفع من است يا به ضررم؟؟؟
    توسط sima3030 در انجمن اختلاف و دعوا با خانواده همسر
    پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: چهارشنبه 08 دی 89, 08:08
  3. زنم با مردهای فامیل دست میده؟ چیکار کنم؟؟؟
    توسط village در انجمن طــــــــرح مشکلات خانواده: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 28
    آخرين نوشته: دوشنبه 19 مهر 89, 19:09
  4. +ازدواج خوب است يا بد؟؟؟
    توسط proud_rose در انجمن سایر سئوالات مربوط به ازدواج
    پاسخ ها: 13
    آخرين نوشته: دوشنبه 17 اسفند 88, 23:31

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 20:49 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.