بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی همدردی های هم دردم
امیدوارم که حال همتون خوب باشه و مشکلاتتون به قوت خدا حل بشه هر چه زودتر
امیدوارم منو هنوز یادتون باشه
توی این تاپیک ازتون راهنمایی خواستم :
لینک
طبق راهنمایی دوستان رابطه رو تموم کردم دقیقا 11 تیر ماه تمومش کرده بودیم یه چیزی دوطرفه بود تقریبا،7 تیر بود که اومد پیشم محل کار و یه مقدار ازم پول گرفت و رفت و بعدا فهمیدم که یه موبایل خریده بود و یه سیمکارت جدید آخه از 11 تیر به بعد دیگه با هم ارتباطی نداشیتم شمارشو نداشتم و 14 تیر مراسم ازدواج دختر خالم بود که همو دیدیم و ترجیح دادم عکس العملی نشون ندم و همینطورشد، خلاصه گذشت تا یه روز خواهرش اومد محل کارم باهام یه دعواراه انداخت که تو با خواهرم بودی و بهش دروغ گفتی ، مزاحمش شدی و .... حرف های زیادی زد که بیشترش دروغ بود و احتمالا از گفته های اون بود،منم حرفی نزدم فقط بهش گفتم شما بزرگتری احترامتو دارم هرچی دوس داری بگو حرفی ندارم تا وقش،
دعواشو کرد و رفت بعد از اون یه مدت خیلی داغون بودم و سعی کردم با خودم و این اتفاقات کنار بیام و حالم خیلی بهتر شده بود تا روز 9 مهر که بهم زنگ زد با شماره جدیدش البته قبلا روز تولدم بهم تبریک گفت اس ام اس داد، شب بود حدود ساعت 11 که گفت برام شارژ بگیر کارت دارم !!!! براش فرستادم
گفت " چرا پشت سرم حرف زدی "
گفتم " هرچی گفتم حقیقت بوده میخوای انکار کنی؟ "
گفت "نه ولی ازت انتظار نداشتم "
گفتم " واس اون کسی که اومده خودشو پیش تو خوب جلوه بده و منو خراب کنه متاسفم "
گفت " منو هرزه دونستی و ..."
گفتم " من فقط مسئول حرف های خودم هستم نه برداشت بقیه از حرف هام "
خلاصه این شد که خواست دست پیش بگیره که پس نیوفته که نشد
روز 11 مهر که تولدش بود گفتم بیا محل کارم ببینمت باهات حرف دارم
براش یه کادو گرفتم و اومد بهش گفتم حالا که برگشتی حرف مهمی هست که باید بهت بگم :
" اگه اومدی که بمونی دستتو بذار تو دستم و بهم بگو میمونی برام ، اما اگه اومدی که بری از این در رفتی بیرون نه زنگ بزننه جواب تلفنمو بده که خودم بفهمم "
دستشو گذاشت تو دستمو گفت باید راجبش فکر کنم بهم فرصت بده
البته این بار بهم گفت " خیلی دوستت دارم "
رفت و هنوز منتظرم که جوابشو بشنوم
بازم ازتون راهنمایی میخوام که این فرصت رو دوباره باید بهش بدم ؟
رفتارم این بار باید چطور باشه ؟
آیا اگه موافق بود زمان مناسبی برای خواستگاری و رسمی کردن رابطه هست ؟
ممنون
منتظرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)