با سلام
من با دختری آشنا شدم که قبلا به یکی رابطه داشته
رابطش از اونجایی شروع شد که به علت مشکل خانوادگی شدید مدتی در خانه ی یکی از اقوام بوده به علت مشکلات زیاد دختری که در خانواده فامیلشون بوده به او پیشنهاد دوستی با پسر رو میده اونم قبول کرده بود البته این دوستی 15 روز بیشتر طول نکیشده و فقط یه بار به هم دست دادند بعد از اون قضیه تقریبا چند ماهی بود که گریه و زاری میکرد (به علت کار زشتش که میگفت بیحیا شدمو خدا دوسم نداره) زمانی که ما با هم آشنا شدیم همیشه ازم معذرت خواسته و گفته عاشقمه و گفت فقط این موضع رو فراموش کنمو بهش کمک کنم (دوستیش در این مدت تقریبا 15 دقیقه صحبت باهاش بوده و 15 روزی اس ام اس دادن)
خیلی عوض شده نسبت به قبل با اینکه نمازاشو قبلا میخونده الان با خدا تر شده دقیق چند ماهی هر روز کارش گریه بوده چون فک میکرد دختره عوضی هستو اینا
فقط این مشکل قبلیش من و خودشو خیلی اذیت میکنه یک بار هم کار به جایی رسید که داشت رگشو میزدکه از ترس فقط خودشو زخمی کرد درضمن بیشتر این مشکلش به خاطر دختر فامیلشونه الانم باهاش قطع رابطه کرده و اصن طرف اون خانواده نمیره در ضمن این دختره فامیلشون قبلا چند تا دوست پسر داشته و مادرشم که در جریان بوده به اسم گردش اینو دخترشو برده بود پارک که تو پارک زنگ زده بود پسرا بیان و شمارشو(منظورم دختره که با هم دوستیمو) به اونا داد و گفت بهش اس ام اس بدینو اینا اینم به خاطر رودرواسی به هکدومشون چن روز اس ام اس داده بود البته اصلا قصد دوستی و چیزی نداشته بود. یعنی در کل به خاطر مشکل خانوادگیش شاید 3یا 4 ماه بیحیا شده باشه
دوستی ما هم تقریبا دوستی خیلی خوبی هستو خیلی بفکر همو بفکر درس هستیم و اصلا به هوس و اینا فکر نمیکنیم همدیگرم واقعا دوست دارم منم به سختی به دستش آوردم چون عوض شده بود آغاز دوستیمونم توی چندتامسابقات بود که من ازش خاستم باهم دوست شیم ولی یه روز گفت من لیاقت هیچ کس و ندارم به خاطر گذشتم که بعدش با درسو اینا به هم نزدیک تر وصمیمی شدیم
حالا می خواستم از شما دوستان کمک بگیر که آیا تا همیشه پیشش باشم و چگونه گذشتشو فراموش کنم خودشم توبه کرده و پشیمونه
علاقه مندی ها (Bookmarks)