نوشته اصلی توسط
saaaye
1- الان من چه واکنشی باید نشون بدم که جواب معکوس نگیرم و روی لجبازی نیفته. آیا باید بی پرده تر باهاش حرف بزنم و بهش کامل بفهمونم که من در جریان هستم؟
نه,اگه رابطتون دوستانه تر بود شايد گفتن شما باعث ميشد راحتتر بشه واسه گفتن حرفاش اما با شرايطي كه ميگيد فقط اون واسه كارهاش مصرتر ميشه و ايندفعه بهونه اش ميشه شما و دخالتتون(از ديد اون)
2-آیا تهدیدش کنم که مثلن به مادرم خواهم گفت؟
خوب چه فايده داره؟اين كمكش ميكنه تا اخر عمرش بفهمه چي درسته جي غلط يا به نظرت بهش ياد ميدي بره دنبال راههاي بهتر مخفي كاري؟
3-آیا دسترسی به اینترنت رو براش محدود کنم؟
اين هم راهش نيست بالاخره كه چي
4-آیا می تونم به اون آقا ایمیل بزنم و ازش بخوام اون خودش بره کنار به عبارتی جواب میده این کار؟ (اون چیزی که من برداشت کردم اینه که اون حرفاش عاقلانه است و به خواهرم بارها گفته که نباید به اون وابسته باشه و اینکه حتی قصد ازدواج نداره و ...ولی عملن رفتارش و قرار ملاقاتاش نشون می ده به این حرفاش اعتقاد نداره و مهم نیست که خواهر من براش چه اتفاقی خواهد افتاد!)
تماس شما با اون اقا فقط يه معني ميده ما باهم صميمي نيستيم و اين وسط زور تو بيشتره,هر كاري ميخواي با خواهرم بكن .حرف تورو بيشتر قبول داره ما عاجز شديم از مديريت روابطمون
5- کلن چه کنم که بیشتر از این درگیر این ماجرای بی سرو ته نشه!
روش خانم گلنوش خوبه,كاش سعي ميكردي باهاش صميمي تر شي ,بهش نزديكتر شي,كي بهتر از خونواده اش ميتونه كمكش باشه,تجسست اشتباه بود اما اينكه منتظرش باشي كه سرش بخوره به سنگ به نظر من اشتباه محضه چون ما در برابرهم مسووليم
اون اقا الان نسبت به خواهرت فوق العاده با تجربه تره و اگه انسان درستي هم نباشه(قضاوت نميكنم)به راحتي ميتونه به خواهرت اسيب بزنه روحي يا جسمي چون خواهرت خودش ميخواد
به جاي ترسوندنش از خونواده رابطه تونو بهتر كنيد كه نره دنبال محبت الكي و دوروزه
و بهش بگو به اون اقا بگه از راه درستش جلو بياد,خواستگاري,مطمين باش اون ادم تو اين موقعيت خودشو نشون ميده
اما اول خواهرت بايد بهت اعتماد كنه نه دوري بيشتر
ممنون می شم راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)