سلام . من 4 سال با یه آقایی دوستم و قرار بود ایشون تا یک ماه دیگه بیاد خواستگاری و رابطرو رسمی کنیم . از طرف من مامانم و برادرم و از طرف اون کل فامیلش از این رابطه خبر دارن. یک هفته پیش خیلی اتفاقی پسورد ایمیلشو بهم داد و منم از روی کنجکاوی همه جاشو زیرو رو کردم. جدا از اینکه دیدم خیلی از دخترا توی ایمیلش هستن . دیدم که با یکی از اونها چتی داره که انگار باهم خیلی صمیمی ان و بیرون هم رفتن و یکی دیگشون دخترخالشه که همیشه میگفت ازش متنفره ولی دیدم حرفایی که بمن میزنه رو خیلی راحت به اونام گفته.منم بهش گفتم اون دختررو که گفت دوست دختر قبلی دوستم بوده و اون میخواسته ازش انتقام بگیره من داشتم فیلم بازی میکردم بخاطر دوستم 2 ماهم بیشتر نبوده و فقط دوبار رفتیم قلیون کشیدیم. دخترخاله رو هم میگه میخواستم ببینم چی از جونم میخاد که اینقدر پاپیچمه(دخترخالش همیشه توی نخش بوده ولی این بهش رو نمیداده)یک هفته بیشتر نبوده و خودم میخاستم اینو بهت بگم خلاصه من بابت این قضیه بخشیدمش ولی فعلا نمیخوام بهش بگم الان مشکل بزرگ من اینه که اون اصلا قبول نمیکنه که به من خیانت کرده همش میگه چیزی نبوده سرکاری بوده احساسی نبوده قضیه رو بزرگ نکن .وقتی اینطوری میگه میبینم اگه من بهش بگم میبخشمت واسش ارزشی نداره چون اصلا قبول نداره که کاره اشتباهی کرده من چیو باید ببخشم؟میگه قبول دارم بهت دروغ گفتم ولی قبول ندارم خیانت کردم!من چیکار کنم ؟کلا باهاش بهم بزنم؟نمیخوام بهم بزنم میخوام یه فرصت دیگه بهش بدم ولی باید بفهمه چیکار کرده وگرنه من کاری نمیتونم کنم. اینم بگم که من به این آقا بیشتر از خودم اطمینان داشتم و اصلا به ذهنم خطور نکرده بود یه روزی اینجوری بشه واسه همین خیلی ضربه خوردم و من توی رابطم از هیچ چیزی واسش کم نذاشتم و خیلی هم آزاد بود هیچ وقت در هیچ موردی بهش گیر ندادم یا محدودش نکردم.نمیدونم چه شرطی بذارم . چیکار کنم ولی اول از همه اون باید قبول کنه که خیانت کرده چجوری حالیش کنم؟من تقریبا 10 روزه جوابشو نمیدم ولی 2 روز دیگه میخوام ببینمشو آخرین حرفامو بزنم. لطفا کمک کنید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)