با سلام
1سوال دارم دختر و بسری که قصد ازدواج دارن البته الان خانواده ها نمیدونن اما مطمئنن با هم ازدواج میکنن می تونن راجع به مسال جنسی حرف بزنن؟ فقط حرف . ممنون میشم راهنماییم کنید.
تشکرشده 0 در 0 پست
با سلام
1سوال دارم دختر و بسری که قصد ازدواج دارن البته الان خانواده ها نمیدونن اما مطمئنن با هم ازدواج میکنن می تونن راجع به مسال جنسی حرف بزنن؟ فقط حرف . ممنون میشم راهنماییم کنید.
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
سلام
وقتی خانواده نمی دونه پس 50% قضیه نا مشخصه پس اطیمنان نمی شه گفت ازدواج صورت می گیره.در مورد مسایل
جنسی م یکی دو جلسه کافیه اونم تو فضای عمومی.
فرهنگ 27 (یکشنبه 16 مرداد 90)
تشکرشده 815 در 286 پست
سلام
شما چطور این همه مطمئنید که در اینده ازدواج خواهید کرد؟ من میگم امکانش کمتر از اونی هست که فکر می کنید
نخیر درست نیست در این محیط احساسی و بدون اطلاع خانواده حرف از رابطه جنسی بزنید چون احتمال دارد ،مشکلات زیادی براتون ایجاد کند
هر چه زودتر این رابطه رو قطع کنید
به خانواده ها اطلاع بدید تا برای شناخت بیشتر از همه موارد از جمله همین مساله ای که اشاره کردید ، با هم به گفتگو بپردازید
همه چی تحت نظارت خانواده و ازدواج پس از اگاهی از مسائل پیرامون معیار ها و شناخت شخصیتی و رفتاری و...
موفق باشید
eng.aydin (یکشنبه 16 مرداد 90)
تشکرشده 141 در 76 پست
ببین خانم یا اقای محترم که البته من فکر میکنم خانم هستید...اولا که فرض کنید بعد از یه مدت آشنایی به این نتیجه رسیدید که برای هم مناسب هستید ولی این فقط قسمتی از ماجراس چون هنوز خانواده ها مطلع نیستند و امکان خیلی [color=#000000] زیادی هست که خانواده ها به هر دلیل راضی نشن...این بدونید خیلی از رابطه ها حتی با اینکه خیلی طولانی بودن به خاطر مخالفت خانواده ها به جایی نرسیدن و تمتم شدن!پس این وسط هیچ چیز مشخص نیست و شما بی دلیل تا این حد پیش رفتید! من تاکیییییییییییییییییییییی یییید زیادی بتون میکنم که حتما خونوادتنون در جریان بزارید بعد در مراسم خاستگاری در ای زمینه صحبت کنید...
حتی ممکنه طرف مقابل ناراحت بشه و شما از ناراحتیش ناراحت شید ولی براش توضیح بدید که دلیلی نمیبینید تا قبل از رسمی شدن در این مورد صحبت کنید...در ضمن این بدون که صحبت در این مورد با توجه به رابطه شما ممکنه به صحبت و تقاضا به جاهای دیگه هم برسه که خیلی بد و حتی دید طرف مقابل نسبت به شما بد میکنه...[size=medium]
بازم سوالی داشتید در خدمتم
nazlin1990 (یکشنبه 16 مرداد 90)
تشکرشده 12,256 در 2,217 پست
سلام،
این سایت کلاً با روابط دختر و پسر قبل از ازدواج مخالف است، چه برسد به این که بخواهید راجع به چنین مسائلی صحبت کنید! هیچ وقت مطمئن نباشید که ازدواج می کنید، چون هنوز راه درازی جلوی شما است.
حدس می زنم دختر باشید. اینکه پسری می خواهد قبل از خواستگاری رسمی و به خصوص با وعده ازدواج با شما راجع به این مسائل صحبت کند، خیلی خطرناک است.
اگر مطمئن هستید که او پسر خوبی هست، دیگر با او قرار نگذارید و از او بخواهید که رسماً و با خانواده اش به خواستگاری شما بیاید. آن وقت می توانید راجع به همه این مسائل صحبت کنید.
برای اطلاع از خطرناکی این جور روابط می توانید این تاپیک رو مطالعه کنید: لینک دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
موفق باشید.
hamed65 (یکشنبه 16 مرداد 90)
تشکرشده 358 در 196 پست
سلام دوست عزیز
مسائل جنسی اگه بعد از نامزدی باشه بهتره مگه شما مشکلی دارید؟
فکر نکنم کسی که قصدش ازدواج در این زمینه مشکل داشته باشه
hamdam 96 (یکشنبه 16 مرداد 90)
تشکرشده 12,256 در 2,217 پست
سلام دوباره،
این لینک را هم مطالعه کنید: لینک
hamed65 (یکشنبه 16 مرداد 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)