به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 بهمن 90 [ 15:36]
    سطح
    28
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 79 در 42 پست

Array

آیا این انتخاب من درست است یا غلط ..؟؟! (تردید در انتخاب همسر)

سلامی دوباره به دوستان همدردی

بنده رو شاید چند نفر از شما دوستان بشناسید و مابقی دوستان از تاپیک های زیر یا از عنوان تاپیک ها میتونید موضوعاتی که من این چند وقت درگیرش بودم متوجه بشین...

تردید در در ادامه و یا پایان دادن یک رابطه .... !!

تضاد معیار ها و باور های دینی من با خانواده (در مورد ازدواج و ...)

بین دو راهی گیر کردم ..!! (انتخاب خودم و یا انتخاب پدرم)

مخالفت خانواده دختر ..... (دوستان راهنمایی میخوام)

قضیه ما به اینجا رسید که دختر خانم، مادر و خانوادش رو تو این ماه رمضون یه خورده آماده کنن و مادرش یه خورد از اون مخالفت خودش که یه سری دلایل کلی داشت کم کنه تا مادرم بعد از ماره رمضون به صورت رسمی به مادرش زنگ بزنه تا اجازه بده که به خواستگاری بریم و ....

حال تا این مدت که بگذره بعضی اوقات با بعضی حرف ها و کارهای طرف یه جورایی زده میشم ازش حالا این هیچ،یه ترسی یا یه ناامیدی مثل خوره میوفته تو جونم و بدجوری بی حوصله میشم و احساس میکنم اینا همه مشکلاتی خواهند بود که بعدا باعث اذیت شدن من و طرف میشه آیا این مشکلات که تو تاپیک هام گفتم. اگر حل بشه بعد ازدواج این مشکلات نشون دادن نمیشه؟ آیا اون موقع میشه بعضی اختلافات و عقیده هایی که هست باهاشون کنار امد و یه زندگی موفقی رو داشت ؟

اما مشکلاتی که الان از نظر من احساس میکنم یا شک دارم مشکل هست یا نه رو براتون میگم ممنون میشم دوستان و کارشناسان نظرشون در موردشون بدن ...

1- من با ایشون حدود 5و6 ماهی هست در ارتباط تلفنی و یا اس ام اسی هستم این چند ماه 4و5 باری هم به دیدنش رفتم تا بیشتر با اخلاقش در محیط های عمومی و ... ببینم و آشنا بشم
    تو این دیدار ها چیزی که اذیتم میکرد کم حرف بودنش بود یا ... یعنی علاقه ی به کار خاصی، رفتن به جای خاصی یا .. نداشت و تو حرف زدن هم همیشه مشکل بود که خودمون رو میکشتم یه موضوع پیدا میکردیم تا در موردش حرف بزنیم ... یا من باید پیشنهاد میدادم اونجا بریم یا اون کار رو کنیم یعنی همیشه بجای اینکه نظر یا راهی پیشنهاد کنه سعی در تایید نظرات داشت ...
    و تو اس ام اس و صحبت های تلفنی بعضی اوقات طوری حرف میزنه و از بعضی کارهایی که انجام میده که نمیدونم من این مسائل حساسم و از هرچیز دوست دارم یه مشکل درست کنم یا این اختلاف فکری و رفتاری بینمون هست و مشکل ساز میشه ... مثلا ایشون متولد تیر هستند و ایشون هم مثل سایر متولیدن تیر احساسی هستند و در برخورد با مشکلات زود کم میاره و یا جا میزنن و طاقتشون کمه ....و یا لجباز هستند و یا یه خورده بی حوصله مخصوصا بی نظم هستند ... این موارد رو من به وضوع تو ایشون دیدم .. و برعکس من هیچکدوم از اینها نیستم من در برخورد با مشکلات زود کوتاه نمیام و تا بتونم حلش میکنم ... و یا لجباز هستم ولی نه تو هرچیزی ویا بیشتر اوقات کوتاه میام ... و چیز دیگه به حوصله تو انجام کارهام نیستم و همیشه منظم بوم از میز محیط کارم گرفته تا اتاق تا دسکتاپ کامپیوترم که یه پوشه ی اضافی دیده نمیشه ... ولی برعکس برای ایشون یه جای خالی به زور توی دستکاپش پیدا میکنی البته این یه مثال بود که متوجه این اختلاف بشید ....

2- اما مورد دیگه که منو میترسونه و یا ناراحت میکنه مساله ی اختلاف طبقاتیشون هست ..
    یعنی اینکه خانواده ایشون در سطح رفاه بالاتری زندگی میکنن به همین دلیل این دختر هم در رفاه زندگی کرده و کمتر تو رنج بوده یا کمتر یا اصلا درگیر با مشکل کمبود مسائل مالی بوده و در مقابل من و خانواده من تو یه سطح متوسط و یا معمولی زندگی کردیم و میشه گفت افراد قانع تر و کم هزینه تری هستیم ... من خودم زیاد به خانوادم نرفتم و یه خورده پرخرجم :ی ولی با این حقوقی که الان دریافت میکنم یه زندگی معمولی میتونم شروع کنم تا در چند سال آینده با بهتر شدن حقوق و یا تغییر شغل به یه شغل دیگر بتونم رفاه بهتری رو فراهم کنم ..حال آیا اینگونه افراد معمولا چطوری برخورد میکنن ؟؟

ببخشید به خورده طولانی شد.امیداورم دوستان صبر پیشه کنه و این تاپیک بنده رو هم بخونند و مورد بنده رو مورد لطف خودشون قرار بدن ....

دوستان خواهشن میکنم در مورد مشکلاتی که گفتم نظراتشون بدن که آیا این مشکلات مشکلاتی بزرگی هست یعنی بعدا مشکل ساز خواهد بود یا نه این مشکلات و اختلاف نظر ها کم و بیش تو زن و شوهر ها هست ... ؟؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,542 در 2,269 پست

Array

RE: آیا این انتخاب من درست است یا غلط ..؟؟! (تردید در انتخاب همسر)

سلام آقا رضا

ببین دوست عزیز ، با توجه به شرایطی که گفتید (یه خواهر و برادر بزرگتر داره و...) ، این نمی تونه بهونه باشه از طرف مادرش ، مادر حق داره که نگران ازدواج بزرگترها باشه.

با توجه به مخالفت مادرشون ، شما رابطه تلفنی و ... رو با دختر قطع کن و منتظر پایان ماه مبارک رمضان باش تا بطور رسمی خواستگاری بروید. شما به دختر خانوم پیشنهاد بده.

تفاوتهای رفتاری که گفتید تا حدودی طبیعیه ، گاهی برخی از دخترها خیلی جدی برخورد می کنن - شاید در برخوردهای اول ، اذم شک می کنه که اصلا بلدن حرف بزنن ، بخندن و... - اما خیالتون راحت که تا حالا دختر کم حرف گزارش نشده

تفاوت مالی بین درآمدهای دو خانواده ، جائی هست که باید با تامل بیشتری بررسی شود. در جلسات خواستگاری میشه سطح توقع شون رو سنجید (گاهی خانواده های مرفهی پیدا میشن که سطح توقعشون از خانواده هائی با سطح درآمد پائین تر ، کمتر هست)

3. 6 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (شنبه 08 مرداد 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

سلام
    من هم با نظر baby موافقم،ارتباط را قطع کنید، تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید.

در خصوص مواردی که نوشته اید،بله میتواند مشکل ساز باشد،اما یک نکته،دقت کن همیشه اینطور نیست،به لحاظ رفاه،بستگی به طرز فکر و دیدگاه خود دختر داره،طرف وضع مالی خوبی نداشته رفاه که اصلا" باهاش غریبه بوده ولی وقتی ازدواج کرده همه چی عوض شده ،و مثل لرد ها میخواد زندگی کنه!
    شما باید برای ایشان توضیح بدید که در چه سطحی هستید و نباید بالاتر از آن انتظار داشته باشید، تا حدودی میشود با صحبت کردن متوجه شد که دیدگاه ایشان چیست

من بهت توصیه به خودت این اجازه رو بدی که بیشتر شناخت پیدا کنی،من میدونم که راه سختی رو طی کردی تا به اینجا رسیدی،اما هیچ وقت در برابر چیزهای که میبینی برای تو خوب نیست،و یا اینکه آن نیست که تو میخواهی ،این رو به خورد خودت ندی که : نه ،من خیلی واسه این مورد تلاش کردم ،اینها بعدا" رفع میشه و یه کاریش میکنم و چیزی نیست وو، این یعنی برتری احساس بر عقل،

یه سوال:
    با مسائلی که مطرح کردی،نظر خودت چیه؟ منطقی،خودت چی میگی؟

5. 2 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (شنبه 08 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 بهمن 90 [ 15:36]
    سطح
    28
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 79 در 42 پست

Array

baby و keyvan عزیز ممنون بابت نظراتون ولی من هنوز به جوابی که میخواستم نرسیدم ..

در مورد قطع ارتباط زمانی که دختر خانم موضوع رو به مادرش گفت و مادرش مخالفت 100% خودش رو اعلام کرد ایشون تو اس ام اسی گفتند یه مدتی قطع ارتباط بشه تا مادرش رو راضی کنه منم تو همون اس ام اس قبول کردم با اینکه برام خیلی سخت بود و بعدش دیگه داشتم خودمو واسه پایان این رابطه آماده میکردم که یک روز بعد دوباره خبر دادن که من اشتباه کردم گفتم قطع ارتباط نمیشه که حرف نزنیم و ... یعنی ایشون اگر از من بیشتر دچار وابستگی و ... شدن که اینجوری شد دوباره به حالت عادی برگشت و مادرش هم یه خورده آروم تر شده و امید اینکه راضی بشه یه خورده بیشتر شده ... واسه همین منم به امید اینکه مادرش راضی خواهد شد رابطه رو مثل قبل دارم ادامه میدم.چون دیدم قطع رابطه خیلی برامون سخت میشه ...!!

مشکل من الان یکیش همون سطح زندگی خانم هست که در رفاه بالاتری هستن که همانظور که گفتید با صحبت کردن با ایشون میشه تا حدودی متوجه شد که آیا ایشون میتونن یه خورد سطح توقغات خودشون رو کم کنن یا نه و اما یکی دیگر منظم نبودن در کارها و بی علاقه نشون دادن در حل مشکلات یا نه بهتر بگم تا این مدت نشد که ایشون یه راه حل درست واسه حل مشکلات بدن و همیشه منتظر بودن من یه راهی پیدا کنم و اگر هم میپرسیدم میگفت نمیدونم یا مثلا تو هنگم الان گیچ شدم و ....دلهره ی من اینه که بعدا هم تو مشکلات زندگی باز این فقط من خواهم بود که باید برای حل مشکلاتمون تلاش کنم و راه حلی پیدا کنم ؟ ایشون اگر واقعا توانایی اینکار نداشته باشن برای من سخت یا مشکل ساز میشه تو حل مشکلات ؟

اما هیچ وقت در برابر چیزهای که میبینی برای تو خوب نیست،و یا اینکه آن نیست که تو میخواهی ،این رو به خورد خودت ندی که : نه ،من خیلی واسه این مورد تلاش کردم ،اینها بعدا" رفع میشه و یه کاریش میکنم و چیزی نیست وو، این یعنی برتری احساس بر عقل،
    اما در مورد این موضوع تا حدودی درسته من دچار همین مشکل هستم اونم به خاطر علاقه یا وابستگی یا همون دلبستگی که به این خانم پیدا کردم و بعضی چیزها مثل مواردی که بالا گفتم با اینکه همیشه تو تردیدش بودم سعی کردم یکی یکی مشکلت رو حل کنم تا به اینجا برسم و حالا که به اینجا رسیدم و موضوع دیگه داره جدی میشه اون تردید ها و نگرانی هام داره پررنگ تر میشه و میترسم از اینکه انتخاب درست نباشه .....

یه سوال:
    با مسائلی که مطرح کردی،نظر خودت چیه؟ منطقی،خودت چی میگی؟
    نظر کلی من با اینکه مشکلاتی همچون دوری راه و ... هست مثبت هست و ایشون رو از بعضی جهات واقعا میپسندم همچون ظاهرش ، نوع برخوردش ، شوخ طبغ بودن و یه خورد لجباز بودن و داشتن یه خورده کودک درون مثل خودم :ی یعنی مثل خودم شوخی طبع هست و یا تو شوخی ها کارهای بچه گانه میکنه و .. ، مثلا من میگم تو لجبازی اون میگه تویی بعد 1 دقیقه هی به همدیگه میگم توی یا خودتیییییی که آخر سر هم من کوتاه میام همیشه .. یعنی ایشون لجباز تر هستند .... و اما در بعضی جهات مثل منظم نبودن یا بی حوصله بودن یا بی علاقه نشون دادن تو بعضی چیز ها نگرانم میکنم و این رفتارهاش رو نمیپسندم ...

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

سلام
    دوست عزیز نمیشود نظر مطلق داد،شما ایشان را میشناسید نه ما،
    سعی کنید قبل از اینکه این قضیه رسمیت پیدا کند همه این مسائل را حل کنید،حتی اگر میبینید که این وصلت به نفع شما نیست؛ارتباط را قطع کن؛فوقش 6 ماه دیپرس شدی،اما در عوض یک عمر پشیمان نیستی
    الان شما معیارهای خودت رو داری،البته نکته ای دیگر هم هست،معمولا" در رابطه های که وابستگی احساسی پیش می آید فردی که برای خودش معیار داشته اونها رو رها میکند و معیارهایش را بر اساس طرف مقابلش انتخاب میکند؛متوجه هستید؟
    اگر شما چنین نیستید و میخواهید انتخاب بر اساس اصول صحیح باشد،ایشان را که شناخته اید؛با معیارهای خودت مقایسه کن،بعد موردی که بارها در تالار به آن اشاره شده،امتیاز بندی معیارها است،مثلا" میبینی یکی دوست نداره با خانواده همسرش مسافت زیادی فاصله داشته باشه،یعنی از شهر دیگر باشد،ولی وقتی از دختر و خانواده شناخت پیدا میکند و بسیاری از معیارهایش را دارد،از این مورد چشم پوشی میکند ،به خاطر سایر امتیازها ،نه صرفا" به خاطر احساس! دوست داشتن و علاقه باید باشد چون شرط ازدواج است ،یکی از معیارها است اما با امتیاز کم،پس نباید همه چیز را فدای دوست داشتن کرد،چون در آینده این حس قوی که شما رابه سوی وصال سوق میدهد دیگر در میان نیست،شکل واقعی زندگی و طرفین برای هم نمایان میشود؛اینجاست که رضایت یا عدم رضایت ظاهر میشود.

چه دختر و چه پسر وقتی زیر بار مسئولیت زندگی مشترک رفتن،خواسته یا ناخواسته تغییراتی در نوع نگرش ، نوع برخورد و رفتارشان ایجاد میشود،مثلا" ما اینطور در نظر میگیرم که این خانم در دوران مجردی زیاد کسی کاری به کارش نداشته و دیگران کارهاش رو انجام میدادن،اما وقتی وارد زندگی مشترک شد اوضاع فرق میکند؛زمان این موارد را رفع میکند، اما در خصوص رفاهی که از آن سخن میگوید؛ببینید چه بخوای و چه نخوای دختری که در رفاه بوده دوست دارد در رفاه بماند،قبول کنیم رفاه فقط در مادیات نیست، در چگونه زندگی کردن است،درست زندگی کردن،زندگی که در آن ،دوستی ؛صمیمیت؛درک متقابل و تلاش دو طرف برای رضایت شان از زندگی ،باشد ،سعادت و آرامش را به ارمغان می آورد؛مهم اینه که ما باید قبول کنیم تفاوتها همیشه هستند،اختلاف همیشه هست،اما مدیریت این مسائل از اهمیت بالای برخوردار است.

8. کاربر روبرو از پست مفید keyvan تشکرکرده است .

keyvan (شنبه 08 مرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)