اختلاف خانواده همسرم با تصمیم منو شوهرم بر سر مجلس عروسی
مشکل جدیدی که جدیدا باهاش روبرو شدیم سر مراسم عروسی مونه که قراره سال دیگه برج تیر یا شهریور بگیریم .
منو شوهرم تصمیم گرفتیم بجای گرفتن عروسی بریم ماه عسل کربلا و آتلیه عکس بگیریم بعدشم بریم خونه خودمون و هرکسی دوست داشت بیاد خونمون دیدنمون و اگه دلشون خواست کادو بدن و اگرم نه که هیچی من خودم توقعی ندارم . فقط دوست دارم عروسی باب میل هر دومون باشه و بخاطر دله خودمون باشه نه بخاطر حرف مردم .
بخصوص اینکه همسرم میگه عروسی باید مولودی باشه و اهنگ و رقص نداریم و به علاوه اینکه من قراره برم تهران با شوهرم زندگی کنم و برای عروسی مون از فامیل های ما هیچکس نمیاد فقط مامانم و داداشم هستن و از فامیلهای شوهرم فقط 30 الی 40 نفر باید باشن ، برای همون گرفتن عروسی برام مهم نیست آرزو ندارم کسی جز شوهرم منو تو لباس عروس ببینه .
خلاصه اینکه با شوهرم توافق کردیم و منم بخاطر مخارج عروسی با همسرم راه اومدم تا روش فشار نیاد اونم خیلی خوشحال شد و گفت عالیه . بعد قرار گذاشتیم با خانواده هامون صحبت کنیم .من با مامانم صحبت کردم گفت هرجور خودتون میدونید و فکر خوبیه ولی اونکه با مامان باباش صحبت کرده اول گفتن خودتون میدونید ولی دیروز که خواهرش رفته اونجا کلا ورق برگشته و خانواده اش مخالفت کردن و گفتن عروسی بگیرید چون بعدها رو دلتون میمونه و حسرت میشه و عروسی بگیرین با پول کادوها برین کربلا و باباش گفته تو مخارج عروسی کمکتون میکنم ، خیلی دوست دارم فکر کنم خواهرش ربطی به تصمیم های عروسی ما نداشته و اون دیروز نخی نداده . خیلی سخته مثبت فکر کنم چون خواهرش یکی دو باری دخالت کرده و همه چی ما رو بهم زده . احتمال میدم این سری هم اون دخالت کرده و من به هیچ عنوان حاضر نیستم افسار زندگی مونو از الان بدم دست خانواده اش واز بعدا برای اسم بچه ما هم بخوان تصمیم بگیرن ، از طرفی شوهرم بی سیاسته یهو جلو جمع نظرخواهی میکنه هرکی یه چیزی میگه اینم متقاعد میشه میاد سر من درحالی که قبلا توافق کردیم و گفته نظرش عوض نمیشه اما میشه :102:
حالا نمیدونم چکار کنم بهش گفتم دو راه بیشتر نداریم
یکی اینکه بریم ماه عسل کربلا بی عروسی ( که خانواده اش مخالفن )
یکی هم عروسی بگیریم مثل بقیه عروسی ها آهنگ هم داشته باشیم و دوست دارم با شوهرمم برقصم( ولی اون مخالفه با اهنگ و رقص و میگه نه )
حالا به نظرتون بد گفتم ؟ چکار کنم یعنی کوتاه بیام ؟ خانواده اش پرو نمیشن بازم بعدها خونه خودمون هم رفتیم سر همه چی مون دخالت کنن البته خود شوهرم همش نظرسنجی میکنه حرص منو در میاره :302: