RE: ازدواج دوم، تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل.
شیرین بانوی عزیز،
چه چیزی مانع ازدواج شما شد؟
اگر مانع از طرف ایشون و خانواده اش بود، این مانع همچنان هست. کسی که اون زمان نخواست برای رسیدن به شما کاری بکنه یا نتونست، الان چطور می تونه؟ خانواده اش قبول خواهند کرد که ازدواج دوم داشته باشه؟
اگر مانع از طرف خانواده شما بود، آیا خانواده ات الان قبول می کنند که شما همسر دوم بشی؟ کسانی که مجرد این مرد را رد کردند، متاهلش را قبول می کنند؟
چرا فکر می کنی عاشق تو هست و بخاطر تو زجر می کشد و ...
شاید کمی عذاب وجدان است از ارتباط نافرجامی که داشته که آن هم دردی از شما دوا نمی کند و با ازدواج با شما مشکل را بیشتر می کند. آخر دنیا که نیست، شما نه سنت زیاده و نه مشکل خاصی داری که نتونی ازدواج کنی. دختر سالم و معقولی به نظر می رسی و آینده تو هر چی باشه به نظر من از همسر دوم شدن قشنگتره.
عشق برای زندگی لازم است، اما کافی نیست. حتی اگر عاشق باشید و ... باید فراموش کنید و از زندگی هم کنار بروید.
شیرین عزیز،
ازدواج باید از نظر اقتصادی، اجتماعی، عاطفی، جنسی و .... و کلا در همه جنبه های زندگی ات موثر باشه.
یک ازدواج پنهانی و نامناسب فقط شاید نیاز جنسی تو را اون هم گه گاهی برطرف کنه. همسر پنهانی که گه گاهی می آد سری می زنه و س. ک. س و ... مقداری پول هم می ذاره روی دراور و می ره.
توی محل کار و دوستان و آشنایان هیچوقت نمی تونه از همسرت و خانواده ات حرف بزنی. حتی پیش اونهایی هم که می دونند، همیشه شرمنده ای و انگار چیزی کم داری. جنبه اجتماعی، عاطفی و حتی جنسی این ازدواج همیشه ناقصه. جنبه اقتصادی اش هم که بستگی دارد به وضعیت مالی همسر.
شیرین جان،
به نظر دختر توانمندی می رسی. شاید این را یک پیروزی پنهان در ضمیر ناخودآگاهت می بینی که اینقدر بهش کشش داری. اما عمر این پیروزی کوتاهه. شخصیت تو نمی پذیره که دوم باشی. که در اولویت نباشی. که پنهان باشی. که تحقیر بشی.
در نگاه اول پیروزی است. پیروزی بر رقیب. رسیدن به عشق و ... اما بعد از مدتی دوم بودن و تحقیر شدن که با وجود توانمند تو سازگار نیست همیشه عذابت می ده.
می توی واضح و در یک جمله بگی که علت جدایی اولیه چی بود؟
قطع ارتباطتون باید کامل باشه.
هیچ کس از دوری معشوق نمرده که شما دومیش باشی.
سخت است. اما شدنی است.
باید هیچ نشانه ای و ارتباطی نباشه.
خواستن توانستن است. اگه بخوای می تونی با بازی با این عشق و کلنجار رفتن با روح و روان خودت، خودت را دیوانه کنی یا می تونی قدرت خودت را به عنوان برترین مخلوق خداوند نشون بدی و همه چیز را فراموش کنی و دنبال آینده ی زیبای خودت بری.:72:
مرسي بهار شادي:72:
اتفاقا من همون ماهها پيش تاپيك تو رو دنبال ميكردم و ديدم كه چقدر انسان موجودي غيرقابل پيش بيني است. الان هم دلم رو خوش كردم كه بالاخره بعد از چند سال ميام اينجا ميگم كه بالاخره من با ايشون ازدواج كردم يا نه. ( مي بيني هنوز هم اميد دارم) من سرگذشت سارابانو رو هم خوندم، شايد هم زمانه براي من بازي هاي عجيبي تدارك ديده است.
مرسي پيدا :72:،علت جدايي اوليه رو نمي خوام بيشتر توضيح بدم چون يك مقدار توضيح بيشتر، باعث شناسايي ما خواهد بود.الان هم خانواده ايشان از رابطه ما خبر دارند و مادرشون هم در همون اوائل حرف خواستگاري رو پيش كشيدند كه البته از نظر ايشان هنوز زوده.
دلم رو به اين جمله راضي مي كنم كه اين همه عاشق از هم جدا مي مونند حالا يكيش هم ما.
به قول آقاي مدير، اين احساسات گاهي اوقات مي خوان منو خفه كنند. يعني اينو بگم كه فكر دوري اش من رو عذاب نميده ولي فكر بي خبري اش از همين الان من رو داره اذيت مي كنه. ايشان ديروز فهميدند كه من واقعا طاقت بي خبري رو ندارم، ميگه قطع ارتباط رو فراموش كن.
مثل اينكه بايد از اين كوچكترين توقعم نيز بگذرم،شركت كه ميام فقط به مانيتور خيره ميشم بدون اينكه ذره اي كارهام رو پيش ببرم و فقط قرآن گوش ميدم. دارم نشانه هاي افسردگي رو مي بينم از افسردگي بيزارم و اصلا نمي خوام كه تسليم افسردگي بشم.
سلام
اين ايام هم گذشت و به مدت 1روز تو فاز شديد افسردگي بودم اما سعي كردم به زندگي برگردم يعني راستش رو بخواهين بايد به روال عادي زندگيم برمي گشتم و اگه مي خواستم به افسردگي ادامه بدم، بايد يك بهاي سنگيني رو واسه كارم ميدادم.
ولي تو اين مدت قضيه يكي از آشنايان به گوشم رسيد و باعث شد دوباره درياي ذهنم متلاطم شود. ايشان مشابه تجربه من رو داشتند و بعد از قطع رابطه، با فردي ديگر ازدواج كردند اما بيشتر از 1 سال دوام نياوردند و از همسرش جدا شد و الان هم دوباره با همون آقا، زندگي ميكنه، يعني شد همسر دومش!!!
قبلا مشكلم يكي بود حالا چندتاي ديگه هم اضافه شد، عجب بساط نابساماني است. :33::33:
تست افسردگي همين تالار رو امتحان كردم و نتيجه اش بين 4-0 ( هيچ يا افسردگي خفيف) بود، در مجموع خودم احساس ميكنم كه فعلا خوبم و هنوز پرانرژي ام اما كي بشه كه ديگه از اين همه فكر و خيال و برنامه ريزي راحت شم.
اين رو هم بگم كه من در عمرم هيچ رابطه دوستي و عاطفي رو تجربه نكرده بودم، در خارج از محيط خانواده هميشه مواردي واسه دوستي يا ازدواج بود اما من هيچوقت به ذهنم اجازه نميدادم كه حتي بخوام از كسي خوشم بياد چه برسه كه بهش جدي واسه ازدواج فكر كنم.
اما الان فقط ترس برام مونده.
شیرین جان
سلام
نترس...مطمئن باش موندنت در این رابطه ضررش خیلی بیشتر از بیرون امدنشه.
و اینم بدون که هیچ دو سرنوشتی مثل همدیگه نمیشه.شاید شبیه باشند اما مثل هم نمیشن
پس تعمیم نده موضوع خودتو به دیگران و یا بلعکس
عزيز من
شما اگه بدون اگاهي و فقط با اين پيش زمينه كه فقط اون مرد ميتونست منو خوشبخت كنه بري تو زندگي بعد(شما نه هر انسان ديگه اي) معلومه كه نتيجه اش ميشه همون كه دوستت ديد
عزيزم شما با اون ادم يه فرق اساسي داري
تو اگاهي به خودت و اون نبوده يا اگاهانه وارد يه رابطه جديد نشده
اول بزار اين فكر و احساس ازت گرفته بشه و بعد با توكل و اعتماد به خدا و خودت برو تو يه رابطه درست
مطمين باش نتيجه ميگيري:72:
من هیچوقت سعی نکردم بکسی بکم چیکار کنه اما اینو بدون هیچ زنی حاضر نیست واسه شوهرش شریک پیدا شه.اگه خودت جای زنش بودی حاضر بودی؟شاید فقط یه عادته.اما عزیزم اداره زندگیتو بدست احساساتت نده.به اینده فکر کن.بنظرت چند سال میتونی با این وضعییت کنار بیای؟من یه زنم مثل خودت.درکت میکنم.اما سعی کن به خودت احترام بذاری.اگه واقعا دوسش داری سعی کن وارد حریم زندگی که اون اقا خودش واسه خودش ساخته نشی.اون ترجیح داد با کس دیکه ای باشه تا اینکه بخاطرت صبر کنه چون گذشت زمان خیلی چیزارو عوض میکرد اما اون صبر نکرد.بنظرم با ازدواجش کنار بیا وسعی نکن بهش نزدیک شی.واسه بهتر فراموش کردن باید جایگزین پییدا کنی.موفق باشی
شیرین بانو منم با جایگزین موافقم.خودتو حسابی مشغول کن.نذار بیکار بمونی که نتیجش باز فکر و خیال و بی قراریه.
فعالیت ورزشی کلاس های مختلف خلاصه وقتت رو پر کن
مرسي از راهنمايي هاتون:72:
رايحه عشق، من اين روزها 1 ساعت هم وقت اضافه ندارم و زير فشار كاري دارم له ميشم اما باز هم فكر و ذكرش با من هست.
ولي اينقدر بهم نگين از زندگيش بيا بيرون بيا بيرون، من كه الان به زندگي ايشون كاري ندارم.
يكبار از ايشون پرسيدم اگه من با فردي ديگه ازدواج كنم ولي به دلايلي طلاق بگيرم چي ميشه؟ گفتند من كه نمردم، من دو زنه ميشم.
قصيه اين آشنامون رو كه تعريف كردم ذهن من رو به خودش مشغول كرد، البته اون خانوم با ايشون رابطه جنسي هم داشته و نتونست خاطراتش رو با نامزدش پاك كنه و از همسرش طلاق ميگيره و صاف ميره سراغ همون آقا و الان هم همسر دومش شده..............ولي يك حس بدي ازش دارم يه جورايي شده تف سربالا :311: (خيلي ببخشيد كه اينقدر رك گفتم) اگه همون زمان مجردي اش با اون آقا ازدواج ميكرد الان ارج و قرب بيشتري داشت تا اينكه مطلقه شد و بعد با ايشون ازدواج كرد............ واي ذهنم وسواس پيدا كرده................. از وقتي كه با ايشون آشنا شدم يك نفر ديگه هم ميخواست بياد خواستگاري ولي هربار من ايشون رد مي كردم، با اينكه ايشان هم پسر خوبي بود اما چون ازش خيلي خوشم نيومد هربار با يك بهانه اي ايشان را رد مي كردم تا همين 10 روز پيش كه دوباره درخواستش رو تكرار كرد و من هم قاطع گفتم نه گفت چرا؟ گفتم من كلا اهل ازدواج نيستم. در واقع دروغ گفتم چون خيلي جذبش نشده بودم با خودم گفتم اگه با ايشون ازدواج كنم حتما 1 سال بعد طلاق مي گيرم كه چند روز بعد هم از قضيه اين آشنامون باخبر شدم و بعد به خودم حق دادم و گفتم معلوم ميشه كه ترسم بي مورد نبوده.
اينقدر كه ايشان با محبت و عاشقانه رفتار مي كردند :72: كه من ناخودآگاه از همسر آينده ام توقع همين احساسات رو دارم، حتي همين الان هم كه با دامادمون و يا نامزد خواهرم هم مقايسه مي كنم مي بينم كه اونها حتي انگشت كوچيك اين آقا هم نميشند.
شیرین جان سلام
نوشتی :
نقل قول:
اينقدر كه ايشان با محبت و عاشقانه رفتار مي كردند 72 كه من ناخودآگاه از همسر آينده ام توقع همين احساسات رو دارم، حتي همين الان هم كه با دامادمون و يا نامزد خواهرم هم مقايسه مي كنم مي بينم كه اونها حتي انگشت كوچيك اين آقا هم نميشند.
کجا مقایسه می کنی؟ چی رو با چی مقایسه می کنی؟
مخاطب شما هنوز خود واقعیش رو تو دنیای واقعیت ها و پس از ازدواج با شما نشون نداده! شما داری تصورات رمانتیک
خودت رو با واقعیات زندگی دامادتون مقایسه می کنی؟ این مقایسه از اصل ریشه غلطی داره چون تو نمیدونی بعد
از اینکه باهاش ازدواج کردی و رابطه جنسی داشتی ایشون چه رفتاری باهات دارن! حتی نمیدونی که این مرد
عاشق امروز بعد از حس مشکلات 2 زنه شدن آیا باز هم انقدر عاشق میمونه؟!!!
رایحه عشق همیشه میگه : "کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد اما کسی رو که خودش رو به خداب زده نمیشه
بیدارش کرد!" تو خودت رو زدی به خواب شیرین جان!
میدونی چرا فکر و ذکرش همیشه باهاته عزیزم؟
چون دوست داری بهش فکر کنی در حین همه کارهات فکرش از ذهنت نمیره! پس چاره اش اینه که دیگه نخوای با
تمام سختی هاش بهش فکر کنی! تکنیک توقف فکر!
هیچ مردی از داشتن 2 تا زن بدش نمیاد شیرین جان! اما یک مدت هم به این فکر کن که باید در بهترین حالت
همیشه شوهرت رو با یکی دیگه شریک باشی! طاقتش رو داری؟
بعد هم چون آدمی رو که میخوای هنوز پیدا نکردی کسی به دلت نمینشینه!
اگر سعی کنی فکر کردن به آقا رو فراموش کنی با تکنیک های توقف فکر و بعد به مرد دلخواهت برخورد کنی مطمئن
باش اگر خودت بخوای حتما به لطف خدا با مرد دیگری هم میتونی خوشبخت شی به شرطی که زومت رو از این آقا
برداری دوست خوبم
:72:
اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا، من رو عاشق نكردي، نكردي، نكردي ولي وقتي من رو گرفتار كردي كه همه زمين و زمان بر من خرده گرفتند.
باور كنيد ديگه از عاشق شدن هم ميترسم. آدم يك دل داره و يك دلدار. من تاوان چي رو بايد پس بدم. هميشه دوستان و همكارانم به پاكي من قسم مي خوردند. ولي چرا من؟ مني كه يك عمر دلم رو خالص و پاك براي همسر آينده ام نگه داشته بودم.
اگه من با يكي ديگه ازدواج كنم، چي ميشه................. من الان همسر شرعي ايشان هستم، اگه با يه نفر ديگه ازدواج كنم چطور به چشماي شوهرم نگه كنم، به چشمان كسي كه فكر ميكنه من پاكترين دختر زمانه ام، در صورتي كه دروغه، من همسر دارم، درسته كه از نظر جسمي دختر هستم اما من عاشق همسرم هستم و از همه نظر به ايشان متعهدم.
حتي از نگاه به نامحرم هم پرهيز مي كردم. با اينكه چادري ام و ظاهري مذهبي دارم اما دانشگاه و سركار همه جور آدم دنبالم بودند از پسراي خوش تيپ كارخونه دار و بانفوذ تا استادان پير و جوون دانشكده اما من جز حفظ نجابت كاري نمي كردم چون دلم رو فقط براي يك نفر مي دونستم ولي كجا رفت نتيجه اون همه حفظ نجابت و پاكي؟ كجا رفت نتيجه اون همه خويشتن داري و پرهيز از گناه؟ آره من هنوز دلم با همسرمه حتي اگه بخوام همسر دومش بشم چون وجودم مال اونه. چون همسر دنيوي و اخروي من فقط بايد يك نفر باشه .
تو اين سايت به من گفتند هوسران، واژه اي كه تا عمق دلم من رو سوزاند، آخه به كدوم گناه.
عمري پاك و با عفت زندگي كردم، به اين جا رسيدم و نتيجه اين شد!!!!!!!!حالا كه روح و وجودم متعلق به فرد ديگري است، معلوم نيست چه سرنوشتي در انتظارم است.
اي خدا جز توكل و خويشتن داري ديگه هيچ كاري ازم برنمياد. اي خدا درد از تو درمان نيز هم.
آره بهار شادي، من خوابم، دوست دارم خدا يك سيلي محكم به صورتم بزنه طوري كه منو از زمين برداره و پيش خودش ببره و واسه هميشه من رو از اين خواب دنيايي بيدار كنه. حداقل مي دونم اونجا ميعادگاهي است كه خدا وعده وصال عاشقان رو داده.:72:
من با اين باورها بزرگ شدم چطور مي تونم به باورهاي مذهبي ام هم دستور توقف بدم؟
شیرین جان
عزیزم کسی به شما نگفت هوس باز! نگفت تو مجرمی!
همه ما دوستانه داریم عواقب همسر دوم شدن رو بهت می گیم و میخوایک که کمکت کنیم! اما شما در رویایی شیرین
فرو رفتی و وقتی این رویای بلورین ذهنت بشکنه معلوم نیست با این روح حساست چه بلایی سرت میاد!
همسر دنیوی و اخروی ما اگر یکی باشه بهتره اما خداوند به ما یک رسول باطنی داده به اسم عقل!
عقل ماها داره بهت هشدار میده! اما اگر تو میخوای با احساس تصمیم بگیری دیگه ما چی میتونیم بگیم دوست عزیز
من؟
فقط امیدوارم روزی از تصمیمت پشیمون نشی که خیلی دیر شده باشه!
امیدوارم با این طبع لطیفت بتونی عشقت رو با یک زن شریک بشی و تاب بیاری!
خداوند رو صدا میزنی و شاید خدا با رسوندن شما به این سایت اجابتت کرده اما تو اجابت رو در چیزی که دوست داری
می بینی نه در چیزی که واقعا به صلاحته!
هنوز دنیا انگار تلخی هاش رو نشونت نداده!
اگر دوست داری سرت به سنگ بخوره برو و تجربه کن! ما انسانها مخیریم به انتخاب! اما مسئولیت و تبعات انتخابت رو
حتما بپذیر دوست خوبم
بعد هم طوری حرف میزنی که خدا انگار تو رو برای وصال عشق زمینی آفریده! عشق زمینی وسیله ای برای رسیدن
به عشق حقیقیه و لذت رسیدن به خداوند در اون جهان قابل مقایسه با لذت رسیدن به یک عشق زمینی نیست!
حس می کنم کمی راجع به عشق حقیقی و هدف خلقت انسان مطالعه کنی بد نباشه!
باورهای مذهبیت رو هم کمی بیشتر راجع بهش تحقیق کن چون برخی جاهاش نیاز به بازنگری داره!
به قول حافظ "ای بسا خرقه که مستوجب آتش باشد!!!" شاید این عشق راهی و امتحانی باشه برای تو برای
گذشتن تو از این عشق تا به عشق حقیقی یعنی خداوند برسی اما تو همه هدف رو در وصال به مخاطبت می بینی
و می دونی و شاید اگر ازش رد نشی تو آزمون الهیت رد بشی!
شاید قراره عیار وجودت محک بخوره که چقدر به عشق معشوق حقیقی از خواسته هات میگذری که البته به صلاحت
هم هست!
:72:
شيرين بانوي عزيز
من سرتا پا مشكل جدا تو تاپيك شما موندم
ميشه فقط بگي دليلت واسه زدن اين تاپيك چي بود؟تاييد يا كمك براي فراموش كردن
والا من كه گيج شدم
ما شمارو ميشناسيم يا اون اقارو, كي قضاوت كرده دوست من؟؟؟
راستش دارم به درايت و فهم مديرهمدردي ايمان ميارم و پست ايشون بهترين جواب براي شماست
اصل زندگيه كه ادم جوري زندگي كنه كه ارامش داشته باشه,عزيزم من يه وقتايي خيلي تند و رك ميشم و الان هم فقط ميتونم بگم كاري كن كه ارامش داشته باشي عزيزم
والسلام
همين امروز و فردا است كه فرشته مهربون بياد و تاپيك رو قفل كنه!
نقاشي جان :72:حق با توئه چون اين پست آخر رو در اوج احساس و با كلي اشك و زاري نوشتم.
مرسي بهار، دختر مهربان و منطقي هستي.:46: چشم سعي مي كنم كمي مطالعه ام را بيشتر كنم.
درسته كه من هيچوقت به كسي محل نميذاشتم ولي در واقع همون زمان هم با احساساتم مبارزه مي كردم ولي من هم يك دخترم تا كي ميتونم با خودم بجنگم خسته شدم ديگه. باور كنيد ديگه جونم دراومده.:320:
من 2 تا خواهر دارم، هردوشون خيلي راحت به عشقشون رسيدند من هم خواستگاران بيشتري از اونها داشتم و هم از لحاظ موقعيت اجتماعي از اونها سرتر هستم اما و اما حالا تنها موندم در صورتي كه اونها نصف موقعيتهاي من رو هم نداشتند.
خب من الان سختمه، چون عشق رو تجربه كردم و واقعا دلم زندگي عاشقانه ميخواد اما در عمل نمي تونم به اين نياز جواب بدم. از طرفي خودم هم به شدت دلم ميخواد ازدواج كنم اما وقتي كه پاي عمل ميرسه، از ازدواج فراري ميشم.:302:
سلام شیرین بانوی عزیز آزرده خاطر!!!
آخه چرا؟ چرا از دست کسانی که هر کدام به سهم خود و به زبان خودشون دارن عواقب راهی رو که پیش رو داری رو بهت نشون میدن، میرنجی؟
اونوقت ذره ای به این شیرین بانوی لجبازی که خودت اختیار امورت رو به دستش دادی، خرده نمیگیری...
به خودت بیا دختر!!! من نمیشناسمت ولی میدونم حال و روزی که الان داری شایسته هیچ دختری با مشخصاتی تو گفتی نیست.
توی نوشته هات به طرز عجیبی علاقه به بازی با کلمات داری... دوست داری مدام خودت رو قربانی این ماجرا جلوه بدی و از این طریق نوازش عاطفی دریافت کنی...
تو رو کسی عاشق نکرده تو خودت عاشق شدی... خودت پذیرفتی که شرایط زندگیت این چنین باشه... این غم و ملال و درموندگی رو خودت خریدی اونم به بهاب گزاف!... خودت خواستی... کسی مجبورت نکرده.
حالا هم خودت باید بخوای که بیرون بیای. خودت باید انتخاب کنی
که از سرنوشت دیگران عبرت بگیری... یا تو و داستان زندگیت مثالی بشه برای عبرت به دیگران.
به هر حال همه اینجا سعادت تو رو میخوان و از بیرون گود خارج از گرد و خاکی که احساست بپا کرده دارن زندگیت رو میبینن.
از این بازی بیا بیرون و یه نگاه به خودت بنداز... اگر واقعا به نظرت لیاقتت اینه باز هم به این دور باطل ادامه بده. ولی اگر کمک خواستی برای تغییر وضعیتت بیا و اینجا بنویس...
در ضمن تاپیکت به صفحه ششم رسیده کم کم سر و کله فرشته مهربون پیدا میشه... تصمیمت رو بگیر.
برات دعا میکنم تا بیدار شی:46:
دانوب من حرصم گرفته چون هيچكس عاشق شدن من رو باور نكرد در صورتي كه همه ايشون رو عاشق واقعي دونستند( منظورم خانواده و دوستانشون) اما سهم من اين وسط شنيدن كلمه عاشق هم نبود. خانواده ام مي ترسيدند كه من عاشق بشم انگار از نظر اونها عشق يك مريضي لاعلاج است.
چيكار كنم دانوب من عادت به نوشتن دارم و هفته اي يك نامه براي ايشون مي نويسم البته براشون نمي فرستم. من با اينكه رشته ام فني بوده ولي خيلي رمان و شعر رو دوست دارم واسه همينه كه شايد هنوز بازي با كلماتم ناشيانه است ولي بالاخره يه روز يك كتاب در ستايش عشق چاپ ميكنم.:310:
فرشته مهربون يا حامدخان لطفا تاپيك من رو قفل كنيد.
من اصلا نمي دونم چرا اين تاپيك رو زدم وقتي كه اگه خدا بخواد يا به هم ميرسيم و اگه خدا نخواهد هرگز بهم نميرسيم.:323:
ولي دلم ميخواد تا آخر امسال شيرين بانو عروس بشه. در درجه اول اگه خدا خواست با ايشان و در درجات بعد شايد با فردي ديگر.حتما ميام خبر ميدم مخصوصا كه دوستان نازنيني مثل بهار شادي، نقاشي، دانوب و بهار جون ( كه الهي بميرم ناخواسته چقدر باهاش بد حرف زدم.)
در هر دو حالت عشقم به آرامش ميرسه :43::43::43:و اين براي من كافيه.:323:
حتما تاپيكم رو قفل كنيد وگرنه باز وسوسه ميشم كه بيام و اينجا درد و دل كنم.:311:
شیرین بانو
تو غره ای
به مذهبت و اعتقاداتت
به نجابتی که داشتی
به عشقت و احساست
به کارت و تحصیلاتت
به همه چیزت
اگر الان خودت رو نشکنی میری زن دوم میشی و اونجا به سختی می شکنی.
من واقعا نمیدونم که اگر جای تو بودم می تونستم تصمیم درست رو بگیرم یا نه.
با سلام،
به خواسته شما تاپیکتون قفل می شود.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید و برای شما آرزوی موفقیت می کنم.