چطور باید جلوی خانواده همسرم بایستم؟
سلام به دوستان
راستش همیشه سعی کردم جلوی پرویی های خانواده شوهرم کوتاه بیام اما مثل اینکه همینطوری عادت کردن همیشه دخالت میکنن توی زندگیم
من 3 ساله ازدواج کردم 2 ساله پیش به اصرار همسرم اومدیم خونه مادرشوهرم نشستیم.اونا طبقه بالا و من پایینم.طی این دوسال بارها تو زندگیم دخالت کردن و منو عذاب دادن من تابحال هیچ بی احترامی ای نکردم حتا جوابشونو نمیدم.انتظارای بیجا ازم دارن
شوهرم هم وابسته به خانوادشه و حاضر نیس خونه رو عوض کنه درحالیکه منو واسه یه سال آوارده بود اینجا
من الان ماه هشت حاملگیمه و درطول حاملگیم مراعاتمو نکردن ک هیچ حسابی ضجرم دادن
حالا هم ک سیسمونیمو گرفتمو میخام مهمونی بدم
دارن اختیار داری میکنن میگن فلانیو بگو...چیا خریدی؟ چه روزی مهمونی بده...
حالا اگه آقاجونم پوله سیسمونی نمیداد مطمئنم حسابی آبرو ریزی میکردن.میگن مرد نباید حتا ریالی واسه سیسمونی بچش خرج کنه.درست مثل جهازم.حتا بهترینارم بخرم یبار یه تشکر نمیکنن همیشه طلبکارن
برام نمونه میارن همش ک فلانی چی خریده بود به چه قیمته بالایی
خودشون سیسمونی بچه هاشون تا دوسالم دووم نیاوارده حالا ازین مثالا برای من میزنن
خسته شدم ازشون میخان با پولایی که من خرج کردم و میخوام مهمونی بدم سو استفاده کنن و خودشون پزشو بدن میگن قابلمتو بالا بذار .حسابیم میخوان تیپ بزننو جلو فامیل خودشون پذیرایی کنن و مهمونیو بدست بگیرن اخلاقشونه که همیشه اینجور جاها به فامیل نشون میدن که همه کارن و بدون اونا همه چی لنگه
مامانه بیچارم جلو اونا تنهاس و هیچ کاری نمتونه بکنه
من موندم چیکار کنم اگه بخان این مهمونیمم به گند بکشن اصلن ترجیح میدم مهمونی ندم.از طرفیم شوهرم اصرار داره به مهمونی دادن نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنین لطفن