سلام برادر گرامی
عیدتون مبارک!
من روی مساله شما فکر کردم که ببینم شما چرا این احساس را تجربه می کنید.
ببینید به نظر شخص من که حتما کارشناسی نیست؛ شما یک پسر هستید ولی با تربیت دخترانه.
یعنی شما را به عنوان یک مرد بزرگ نکردند.
این که شما جذب یک مرد قوی شدید؛و او را دوست دارید؛نشون می ده شما هم دوست دارید صفات مردانه را در خودتون داشته باشید و حتی ممکنه دلیل این جاذبه خلا وجود همچین چیزی در شماست.
حتما شنیده اید که می گن پسرا باید سربازی برن تا مرد بشن! خب به نظرتون دلیلش چیه؟
دلیلش اینه که انسان وقتی در شرایط سخت قرار می گیرد؛بسیاری از صفات در او از حالت بالقوه به حالت بالفعل در می آید.و محکم شدن و خیلی از صفات دیگه تنها در شرایط سخت در انسان شکل می گیرد.
من احتمال می دهم شما خیلی در شرایط سخت قرار نگرفته اید و زندگی راحتی داشتین.
دقت کردید بعضی دختران وقتی کارهای مردانه انجام می دن و خودشون را در شرایط سخت مردانه قرار می دن و با مردها زیاد هم صحبت می شن؛به مرور رفتارهای مردانه به خود می گیرن؟
یا حتی خانم هایی که طی حادثه ای شوهرشون را از دست می دن و مسئول یک خانواده بی سرپرست می شن و مجبور به کارگری و... بعد از مدتی خوی مردانه به خود می گیرند!
خب این ها که از اول دختر و زن بودن این طور می شن!شما که پسر هستین حتما راحت تر می تونید تغییر کنید و یک مرد واقعی بشید!
اینکه شما نیاز به محبت دارید چیز عجیبی نیست.همه ما چه زن و چه مرد این نیاز را دارند.ان شاالله با یک ازدواج با یک خانم عاطفی این نیازتان براورده می شود.اینکه احتیاج به بغل و... دارید هم به نظرم مشکلی نیست.فکر می کنم شما از نظر ابراز احساسات جزء گروه انسان های لمسی هستین.
جمع بندی من در مورد مشکل شما و راه حل هایم به شرح زیر است:
1)شما خودتون این خلا مردانگی را در وجودتون حس کردید و این باعث شده جذب تیپهای مردانه شوید.
به نظر من شما باید مدت زیادی را ورزش های کاملا مردانه سپری کنید.
مثلا ورزش های رزمی مثل جودو،تکواندو و کاراته بسیار خوب هستند.هم خشن هستند و هم حس استقامت و محکمی و رویارویی با مشکلات را در شما زنده می کند!
نظرم خیلی در مورد بدن سازی مساعد نیست.چون احتمال می دم خدای نکرده به سمت قرص ها و... بروید که عوارض جبران ناپذیری دارد و همچنین ممکنه با مشاهده بدن های قوی و... اعتماد به نفستون پایین بیاد.
اما ورزش های رزمی خیلی خوب هستند و هر کسی با هر جثه ای می تواند در آن موفق شود.
و به نظرم راحت ترین و در دسترس ترین راه برای شماست
2)اینکه همچین حسی به مادرتون دارید؛برای من قابل تحسینه!اما سعی کنید برای مادرتون یک مرد و یک تکیه گاه باشید!
سعی کنید استقلال داشته باشید و به مادرتون وابسته نباشید.از این به بعد خودتون تصمیم بگیرید .دلیلی نداره مادرتون در جریان همه چیز شما باشه و در مورد همه چیز با او مشورت کنید.بسیاری از آقایون خودشون تصمیم می گیرن و در عین حال احترام مادرشون را هم حفظ می کنند.موفق هم بودند!من کمی رفتار منفعلانه در شما می بینم.
به نظرم در راستای افزایش اعتماد به نفس مطالعه کنید و همین طور در راستای افزایش رفتار جراتمندانه.تو همین تالار هم می تونید سرچ کنید.
مطمئن باشید مادرتون وقتی ببینه شما مرد قوی شدید،بیشتر خوشحال می شه!
3)شما شغلتون و تحصیلاتتون چی هست؟
به نظر می رسه شغل و نوع رشتتون خیلی مردانه نیست.درسته؟
به نظر می رسه که تک فرزند هستین و یا فقط خواهر داشتین.درسته؟
اگه بتونید،خودتون مسئولیت های مردانه را برعهده بگیرید و خودتون را در سختی بیاندازید خیلی خوب میشه.
گاهی این سختی ها را خدا برای ما می گذارد.اما فکر کنم شما خودتون باید برای خودتون سختی درست کنید.
مثل اردوهای جهادی و کمک در هلال احمر و...
یا خانه سالمندان و...
یا حرفه های مردانه...
4)ازدواج.که تا وقتی نتوانید یک مرد شوید و نتوانید یک تکیه گاه محکم شوید؛نمی توانید حس خوبی به همسر آیندتون بدید و ازش به خوبی محبت بگیرید!اما وقتی مسئولیت پذیری و خیلی صفات مردانه را در خودتون تقویت کردین،می تونید یک زندگی رومانتیک با یک خانم عاطفی داشته باشین.
5)ادای آدم های محکم و قوی را در بیارید.یک آدم محکم و قوی را در نظر بگیرید و مثل او رفتار کنید.حتی مثل او غذا بخورید و...
و مدام خودتون را یک مرد قوی و محکم تصور کنید.به خصوص قبل از خواب.
اولش فقط دارید ادای یک مرد قوی را در میارید ولی به مرور اون رفتارها در شما نهادینه می شه و خودتون باورتون میشه که یک مرد با اعتماد به نفس و محکم هستین!