سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه تاپيك های قبلي حال و احوال اعضاء، (1) و همچنین حال و احوال یاران همدردی (2) و حال و احوال همدردی (3)، و حال و احوال یاران همدردی (4) ، و حال و احوال یاران همدردی(5) ، و حال و احوال یاران همدردی (6) ، حال و احوال یاران همدردی (7) ، حال و احوال یاران همدردی (8) و حال و احوال یاران همدردی (9) ، حال و احوال یاران همدردی (10) ، حال و احوال یاران همدردی (11) و حال و احوال یاران همدردی (12) طولاني شده بود تاپيك جديد را گشوديم.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و امیدبخش در اين تاپيك، بيش از پيش باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به جمع ما خواهند پيوست.
اعضاء محترم توجه کنند که در این تاپیک صرفا احوالپرسی از اعضاء صورت گیرد، طرح مشکلات روانشاختی ، موضوعات متفرفه و شوخی و تعاملات دیگر مربوط به تاپیک باغ همدردی >>> بوستان آرامش و آلاچیق کل کل 3>>> بفرمایید می باشد و نباید در این تاپیک قرار گیرد ، همچنین از احوال پرسیهای چت گونه پرهیز شود

کلا شوک روحی من طوری بود که اون روزا با اکثرا ادم ها با عصبانیت صحبت میکردم جالبه من قبل از اون اتفاقات فرد کاملا خونسرد و منطقی بودم نسبتا .

الآن خیلی بهتره .
) ولی مدتی پیش یه کاری را به خوبی که مدنظرم بود انجام ندادم و واقعیتش اول خیلی به این فکر میکردم دوباره از اول انجام بدم و اصلاح کنم اون ایراد رو ،ولی سون جان با خودش گفت هدفت از انجام این کار محتوای اون هست و نتیجه ای که داره ، نه حواشی و مسائلی که مهم نیستند ، میخوام تمرین کنم دوستان عزیزم در این مورد تا خودمو در جهت بهبودی ارتقا بدم .
یه زمانی پر رنگ بودیم تا نام کاربری رو تغییر دادیم کمرنگ شدیم
# یک_عدد_معترض
علاقه مندی ها (Bookmarks)