سلام به همگی این یاداشت هارو کرده بودم به مشاور بگم دو جلسه رفتم به درد نخورد ترجیح دادم اینجا بنویسم 1- کم رو هستم 2- رودرواسی - زیاد تو رودرواسی می مونم 3- قدرت نه گفتن ندارم 4- اعتماد به نفس ندارم مثلا یه نمونش اینه وقتی عقلم یا حسم میگه اینکار درست نیس خودمو باور ندارم گوش نمیدم 5- زود صمیمی میشم با همه 6- خیلی زودرنجم برا رفتارایی دیگران که شاید برا بقیه مهم نباشه برا من مهم میشه و کلی فکر میکنم که چرا اینو گف چرا اونو گف چرا اینطوری رفتار کرد 7- از خودم راضی نیسم همش خودمو سرزنش میکنم چرا اینکار کردم چرا اینو گفتم چرا اونو گفتم 8- نمیتونم تصمیم بگیرم باید با چند نفر مشورت کنم تا بتونم تصمیم بگیرم اونم همش دوراهی میمونم شاید بعضیام مسخرم کنن 9- وقتی از یه چیزی ناراحت میشم یا کسی ناراحتم میکنه یا مشکلی پیش میاد باید به چندین نفر بگم تا آروم شم خالی شم این خوب نیس چون نباید ادم حرفاشو بهمه بگه یا از یکی ناراحت میشه بره به یکی دیگه بگه 10 -اراده ام ضعیفه با اینکه درس خوندنو دوس دارم جدی شروع نکردم تنبلی میکنم همش 11- پرحرفی میکنم این پرحرفی با جنس مخالف شاید باعث شه دچار سوتفاهم شه یا سواستفاده کنه همش میخوام خودمو نشون بدم بفهمن که منم میفهمم بلدم بعضی حرفارو که نباید بگم میگم - سیاست ندارم 12- همش از خودم میگذرم برا بقیه - مثلا یکی ازم کاری بخواد وقت نداشته باشم سعی میکنم بگم اره حتی اگه خود طرف کوتاه بیاد باز من ول کن نیسم وقتی هم میخوام بگم نه جوری نه میگم که طرف کلا ازم بدش میاد 13 - فک کنم میخوام همه رو راضی نگه دارم مشکل خانوادگی هم دارم - کمبود محبت و توجه هم دارم تو خونه بهم محبت و توجه نمیشه وضعیت مالیمون هم متوسط ممنون میشم راهنمایی کنید اگه بازم به ذهنم برسه مینویسم
علاقه مندی ها (Bookmarks)