نوشته اصلی توسط
nana0cute
ااینجا معمولا هیچ کس توصیه به طلاق نمی کنه یا راه حل نشون نمی ده
ولی من اینجا یه چیزی رو فهمیدم مردی که دست بزن داره خوب بشو نیست بارها خوندم زنی گفته اولین بار که کتک خورده بخشیده و به زندگی ادامه داده و کتک خوردن هاش ادامه دار شده
می دونم بابت چیزی که می نویسم کسی اینجا منو تایید نمی کنه همه طلاق گرفتن رو یه غول بزرگ می دونن
اگه واقعا مطمئنی و نمی خوای ادامه بدی برو خونه پدری و امیدوارم موافقت خانواده تون رو داشته باشید
اول یه وکیل خوب بگیر و درخواست استرداد جهیزیه(لیست اموال یا فاکتور جهیزیه لازمه) و درخواست مهریه بده که شوهرتون رو تحت فشار قرار بدید همزمان درخواست طلاق بده و بگذار وکیلتون کارها رو پیش ببرن شاید نظر وکیلتون این باشه که از راه دیگه ای وارد بشید پس به نظر وکیل توجه کنید
توی مدتی که وکیل داره کارها رو پیش می بره برو مسافرت تا در دسترس شوهر و آزار و اذیت های احتمالی نباشید البته توی بعضی دادگاه ها باید خودتون حاضر باشید
پروسه طلاق اون هم وقتی شوهر مایل نباشه زمانبر و اعصاب خورد کنه ممکنه تا یکسال هم طول بکشه ممکنه قاضی فواصل دادگاه ها رو طولانی کنه تا شما راضی به بازگشت بشید که قابل پیش بینی یه اگه ثابت قدم باشید بالاخره طلاق می گیرید
اگه راضی به بازگشت شدید تعهد محکم محضری بگیرید که دیگه حق نداره دست روی شما بلند کنه باز هم توی این مورد با وکیلتون صحبت کنید و تعهد رو از راه قانونیش بگیرید
موفق باشید
شما که قدیمی هستید چرا این نظر را دادید؟
لطفا بر طبق قوانین سایت همدردی حرکت کنید و مراجعه کننده را تشویق به بهبودی زندگی مشترکشان کنید و اینکه همه مسیرهای ممکنه را طی کنند وگرنه اینکه بگیم برو خونه بابات طلاق بگیر که همه بلد هستند تازه فکر نکنم به این راحتی هم باشه گرفتن طلاق.
راستی تا یادم نرفته این لینک را هم مطالعه کنید:
http://www.hamdardi.net/thread-31818.html
دوساله میام همدردی یکچیز را خوب یاد گرفتم زن و آستانه تحملی که داره قدرتی که در وجودش نهفتست باور نکردنیه
من مرد هستم آدم صبوری هستم خیلی دیر عصبانی میشم مخصوصا با همسرم که هستم ولی هرروز که میام همدردی تعجب میکنم وقتی میبینم اینقدر بانوان میتوانند محکم و قوی و استوار باشن ستودنیه این اخلاقی که دارن 
بشخصه توی این مدت توی سایت همدردی بجرات میتوانم بگم شاهد معجزات متعددی بودم که اتفاق افتاده
ان شاء الله مشکل ایشونم حل میشه با کسب مهارت و بکار بردنشان+پرتلاش و پرامید بودن
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : شنبه 03 خرداد 93 در ساعت 19:53
علاقه مندی ها (Bookmarks)