درود بانو
دیروز مامان زنگ زد واسه روز پدر شام دعوتمون کنه رستوران میخواست بابامو غافلگیر کنه منم به شوهرم گفتم میای بریم اول یه خورده اخم کرد و گفت مگه من فردا صبح سرکار نمیخوام برم ؟(با عصبانیت )منم گفتم چرا می دونم منم به خاطر همین گفتم اول با تو صحبت کنم اگه مایل بودی بگم میاییم . بعد از چند ساعت گفت باشه میام دیگه چیکار کنم همین جوری یه عالمه حرف پشت سرمن هستش دیگه نمیخوام بیشتر بشه منم گفتم اگه اینجوری و با این نارضایتی میخوای بیای نریم بهتره . بهمون خوش نمیگذره.
این جمله بالا نوشته شماست بانو.بعنوان یه مرد میگم یعنی خداوکیلی اگه من بود خیلی بهتر از شما رفتار میکردم که همسرش هستید؟!!
لطفا مقاله زیر را بخوانید:
http://www.hamdardi.net/thread-33023.html
ما مردا منطقی هستیم و شما بانوان احساسی قدرت مرد در بازوانشه و قدرت زن در زبانش و عشوه و نازی که میادش.ولی شما چیکار کردید در همین مورد!یک برخورد منطقی بجای استفاده از ظرافت های زنانگی که دارید اینو یاد باشه هیچوقت با منطق به جنگ آقایون نرید لطفا
شما بجای اینکه این حرف را بزنید بهتر نبود:
ایشونو بغل میکردید و خودتان راب رایش لوس میکردید بدون تو اصلا خانه بابام خوش نمیگذره و وقتی تو کنارمی خیلی احساس بهتری دارم و معلومه هیچوقت بدون شوهر خوشگل و خوشتپیم جایی نمیرم تازشم برم رام نمیدن میگم باید با داماد گلمون بیای یه شیطنت کوچیک کنی و لپشو بکش یو خلاصه از اینکارایی که خودتان بهتر بلدین
دنبال دلیل نباش توی حرفاش وقتی میگه میای خانه شما تحویلم نمیگیرن براش دلیل نیار من ازت انتظار دارم بهتر رفتار کنی و همدردی نکن بجاش باهاش هم حسی و همدلی کن فقط به حرفاش گوش بده بزار حرفاشو بزنه تاییدش نکن فقط بهش محبت کن.کلا تایپک پایین نوشته هام را حتما مطالعه کنید و بکار بگیرید.
مقاله زیر را حتما مطالعه فرمایید نکاتی که جناب مدیر همدردی عزیز در تایپیک زیر مطرح کردند میتونم بگم فو العاده هستش و جواب سوال شماست اینکه ایشون چرا با خانواده شما با اخم برخورد میکنه و چنین جوابی داده.بقول ایشون هرووقت دیدی شوهرت داره غر میزنه و ایرادگیر شده زن خوب و عاقل باید بگرده دنبال علت این موضوع بگرده شوهر شما از یه چیزی رنج میبره که به احتمال زیاد از برخوردهای منطقی شماست فکر کنم خودت نوشته های ایشون را مطالعه کنی بهتر متوجه منظورم میشید.
http://www.hamdardi.net/thread-54.html
شما نمیتوانید ایشون را تغییر بدید برای تغییر این وضعیت بهتره بیشتر روی خودتان کار کنید
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : پنجشنبه 25 اردیبهشت 93 در ساعت 12:58
علاقه مندی ها (Bookmarks)