با سلام
این تایپیک و درست کردم تا مشکلات دخترا و زن های جامعه رو بگم....مشکلاتی که فقط و فقط برای دختر بودن مون هست و میبینیم 10000 دختر توی این سایت دارن ازش عذاب میکشن.... ما دخترا برای ازدواجمون این همه باید سختی بکشیم چرا؟؟؟ چرا باید یا منتظر کسی بمونیم تا یا بیاد دمه درمون و بزنه که معمولا این جور پسرا یا مشکل دارن یا خودشون نتونستن یکی و انتخاب کنن..... که با همچین آدمایی ازدواج کنیم که هیچ علاقه ای تو زندگی نداشته باشیم که الان از این مورد تو جامعه مون خیلی زیاده..... مثله ی زندگی مرده میمونه اینکه بخصوص خانم هیچ احساسی نداشته باشه......یا باید با کسی خودمون میخوایم آشنا بشیم که همه توی این سایت اصرار دارن سریع پسرا جریان و به خانواده ها برسونن ولی تو دوروزمونه هیچ پسری از اول آشنایی این کارو نمیکنه چون میترسه که به اطلاع رسوندن خانواده ها یعنی اتمام همه چی.... اگه باهاش ادامه بدیم بازیچه قرار میگیریم دل مونو به بازی میگیرن ما میمونیمو ی دل افسرده .... میشه بگید ما چجوری میتونیم ی رابطه خوب داشته باشیم؟؟؟؟؟ ما پس چجور فرد مورد نظر خودمون پیدا کنیم ما در اصل هیچ حق انتخابی نداریم .....البته ما حتی بخوایم دو رابطه سالمم شروع کنیم 10000 اسم رومون میزارن به دلیل ترس از آبرو باید همیشه تنها باشیم عشق و تو دلمون بکشیم چرا؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ چرا ی پسر تو دورانه جونیش میتونه هر کاری به اسم پسر بودنش بکنه ولی ی دختر؟؟؟ حتی نمیتونه با کسی که میخواد ؟؟؟؟ مگه جامعه جامعه ی اسلامی نیست مگه برابری حقوق زن مرد نیست حتی مثلا خیانت وقتی ی زن خیانت میکنه سنگ سارش میکنن ولی ی آقا حتی واسه مسخره ترین دلیل اینکه خانمومش نتونسته ی مدت به خودش برسه خیانتش هیچ اشکالی نداره بازم مقصر زنه که بخودش نرسیده....بازم تقصیر کاره زنه!!! مگه ی زن احساس نداره مگه دل نداره مگه منی که ی جونم حق خوشحال زندگی کردن ندارم که الان مثل افسرده ها هر روزم با گریه تموم میشه از همه چی متنفرم روزی 1000 به خودکشی فکر میکنم.... همش میکید خودتون و با هدفای دیگه سرگرم کنید ولی وقتی دلمه من اصلا خوشحال نیست نمیتونم هیچ کاری بکنم دیگه طوری شدم هیچ روم اثر نداره یعنی دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)