مشکل دخترهای ما این است که همه اش حرف ( احساس ) را می زنند. همه اش می گویند پس احساسم چه می شود و یک خواستگار خوب را قبول نمی کنند چون فکر می کنند حتما باید یک دل نه صد دل عاشقش باشند. در حالی که برای ازدواج هیچ نیازی به احساسات غلیظ و اغراق شده نیست. وقتی دو نفر مثل هم باشند بعد از دیدن یکدیگر به هم کشش پیدا می کنند. برای ازدواج علاقه اولیه و کشش لازم است نه آن احساس اغراق شده که زن را به ذلت می کشد. علاقه به مواظبت و وقت گذاشتن و صبر نیاز دارد تا رشد کند درست مثل یک نوزاد. اما دخترهای ما می خواهند از همان اول یک عشق آتشین داشته باشند و ازدواج به وسیله این عشق آتشین که در واقع ( حالت انگیزشی معطوف به هدف است نه یک عاطفه و احساس خاص ) صورت بگیرد.
می دانید علتش چیست ؟ علتش این است که نسل جوان ما نمی خواهد با سختی های زندگی روبه رو شود. نمی خواهد یک چیز اصیل داشته باشد. بلکه دنبال یک زندگی و دوست داشتن اتو کشیده مثل کارتن های سیندرلا و باربی و فیلم های عاشقانه است. در حالی که اینها فقط یک قصه است برای سرگرمی و نباید مبنای زندگی باشد. دخترهای ما فکر می کنند زندگی و ازدواج فیلم هندی عاشقانه است در حالی که ازدواج و زندگی مشترک ترکیبی است از لحظات خوب و عاشقانه و لحظات اختلاف نظر و دلخوری. مهم برآیند این لحظه ها و نتیجه نهایی آن است.
دخترهای ما نمی دانند که این ( حالت انگیزشی معطوف به هدف و وابستگی آتشین ) بعد از مدتی از ازدواج فروکش می کنند و آنها می مانند با واقعیات زندگی . واقعیت زندگی بد نیست اما وقتی کسی دایما در رویاها و احساسات آتشین غوطه ور بوده است و حالا چشمش باز شده است ، نمی تواند آن را بپذیرد. دلش می خواهد ذهنیاتش را جایگزین واقعیت زندگی کند که نمی شود. مطمئن باش چنین کسانی در زندگی به مشکل برمی خورند و تحقیقات هم ثابت کرده است.
برای ازدواج این احساسات که شما می گویی نیاز نیست. بلکه کسی موفق است که( هوش هیجانی ) مطلوبی داشته باشد. چنین کسی است که می تواند یک رابطه عاطفی ارضاء کننده با همسرش داشته باشد و بدون اینکه نیاز به حالت های هیجانی اغراق شده داشته باشد از زندگی و دوست داشتن همسرش لذت ببرد.
بله مشکلات دختران ما از این نوع تفکر که واقعا نمی دانم از کجا آمده است سرچشمه می گیرد. نمی خواهند از اسطوره ها و افسانه های پررنگ و لعاب احساسی که ساخته ذهنشان است دست بردارند و خودشان دلشان می خواهد غرق این رویاها باشند .
- - - Updated - - -
عزیزم شما که می گویی پسرها هر کاری دلشان بخواهد می کنند آیا به این علت نیست که دخترهای زیادی خواهان آن هستند و این اجازه را به آنها می دهند؟ خود شما نگفتید که دخترهای زیادی در محل کارتان خواهان و مشتاق رابطه دوستی با مردی بودند که شما ذکرش را کردید و دائما به او اس ام اس و حرف های آنچنانی و ... می زدند؟ اگر چنین دخترانی نبودند مردها می توانستند این کارها را بکنند؟ البته که نه و البته که در یک رابطه اشتباه دو طرف مقصرند. وقتی دخترها این قدر لباس های زننده می پوشند و آرایش های افراطی می کنند و این طور که گفتید دنبال پسرها می روند تا خوش بگذرانند معلوم است که مردها اجازه هر کاری را به خودشان می دهند.
اگر جنسی خریدار نداشته باشد عرضه می شود؟ البته که نه. این کارهای پسران بی بند و بار هم اگر خواهان نداشته باشد و با عکس العمل تند و قاطعانه دختران مواجه می شد تا حالا ریشه کن شده بود. اما برعکس دائما دارد افزایش می یابد.
عزیزم از ماست که بر ماست.









علاقه مندی ها (Bookmarks)